Νέες απεργίες στην τηλεόραση!

Αύριο είναι η αποφασιστική συνάντηση των Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ, προκειμένου να καταλήξουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα προβούν...


H επόμενη εβδομάδα είναι καθοριστική για νέες έντονες απεργιακές κινητοποιήσεις στην τηλεόραση. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και όλες οι αντίστοιχες Ενώσεις, συμφώνησαν να οργανώσουν καινούργιες απεργίες από την ερχόμενη εβδομάδα, στρεφόμενοι ενάντια στους εργοδότες τους. Αύριο θα συναντηθούν εκ νέου και θα ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν είναι χαρακτηριστική :

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ στη σημερινή της συνεδρίαση διαπίστωσε ότι οι εργοδοτικές αυθαιρεσίες υπερέβησαν κάθε όριο ηθικής και εργασιακής νομιμότητας. Οι εργοδότες δεν επιθυμούν την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του Κλάδου. Αντίθετα, επιδιώκουν: Την κατάλυση κάθε έννοιας δικαίου και αξιοπρέπειας των συναδέλφων μας. Τη συστηματική υπονόμευση των συζητήσεων για υπογραφή ΣΣΕ και Την προσπάθεια υποταγής της ελεύθερης ενημέρωσης στις επιθυμίες των τροϊκανών και του τραπεζικού συστήματος. Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ αποφάσισενα εισηγηθεί στις Ενώσεις και στις Ομοσπονδίες στο χώρο των ΜΜΕ την προκήρυξη άμεσων απεργιακών κινητοποιήσεων και δράσεων. Η επόμενη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής ορίστηκε για τη Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012.
zappit.gr

Ο Μ. Ζαμπίδης ξανά King Of the Ring! Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν;

Στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Ελληνικό, το βράδυ του Σαββάτου και στην φαντασμαγορική διοργάνωση "IRON CHALLENGE", ο παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης αντιμετωπίσε τον Fadi Merza από τη Συρία.






Ο Μιχάλης υπερασπίστηκε τον παγκόσμιο τίτλο ''King of the Ring'' στα 71 kg και αγωνίστηκε για το Super World Title. Στη διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 αγώνες kick boxing με σημαντικούς Έλληνες αθλητές και αποκορύφωμα ήταν ο μεγάλος αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη. Αυτό που έκανε ξεχωριστή τη συγκεκριμένη μάχη ήταν ότι, στην περίπτωση νίκης του Μιχάλη, εκείνος θα κατακτούσε τον τίτλο Super World Title, μπαίνοντας έτσι στη δεκάδα των κορυφαίων αθλητών που θα διεκδικήσουν τη λευκή ζώνη που κατέχει ο Mike Tyson. Και τα κατάφερε!


zappit.gr

O Ολυμπιακός πήρε και το κύπελλο της τηλεθέασης!

Διαβάστε αναλυτικά τα νούμερα της τηλεθέασης...







Πρώτος στον πίνακα της τηλεθέασης τερμάτισε χθες ο ΣΚΑΙ που σημείωσε την ώρα του αγώνα, Ατρόμητος- Ολυμπιακός 28,5% και στο 15-44 31,1%. Στην απέναντι πλευρά το "Minute to Win" συμπλήρωσε 15,9% και η ταινία Μάγισσα 13,9%... Ο ΑΝΤ1 με το "IRON CHALLENGE" έφτασε στο 14,9%... Το STAR με την παιδική ταινία "Η Μαγική μάγισσα" 14,3% και το θρίλερ "The Number 23" 8,1%. Ο ALPHA με την επανάληψη του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" έφτασε στο 9,5% και στο 8,4% με την ξένη ταινία "Συλλάβετε τον Κάρτερ".. Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Αυτιάς με 28,6%, η εκπομπή Μega Σαββατοκύριακο 22% και το Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ 10,8% Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" έκανε στο γενικό σύνολο 24,5% και στο 15-44 30,4% με τον δείκτη της τηλεθέασης να φτάνει σε δύο τέταρτα μέχρι και 42,3%.
zappit.gr

H συμπαράσταση του κόσμου στη Μαρία Ηλιάκη

Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια.







Πριν λίγο έγινε γνωστό πως η μητέρα της "έφυγε" από τη ζωή. Πολλοί τηλεθεατές θέλησαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους στην Μαρία Ηλιάκη μέσα από την σελίδα της εκπομπής στο facebook. Μία τηλεθεάτρια ζήτησε από τη Μαρία να χορέψει ένα τραγούδι και ο διαχειριστής της σελίδας απάντησε: "Η Μαρία έχει πένθος όποτε θα δούμε πότε θα ξαναχορέψει"


zappit.gr

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Ηλιάκη - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης. Καθημερινά, μαζί με το Νίκο Μουτσινά προσπαθούν με το χιούμορ τους να «δέσουν» τους τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες τους.





Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης. Καθημερινά, μαζί με το Νίκο Μουτσινά προσπαθούν με το χιούμορ τους να «δέσουν» τους τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες τους. Οι χοροί δε της Μαρίας, είναι από αυτά που κάθεσαι και παρακολουθείς για να γελάσεις και να ξεχάσεις τα προβλήματά του. Λίγοι όμως, γνωρίζουν το τι αγώνες δίνει τον τελευταίο καιρό η Μαρία για να βγαίνει στην κάμερα χαμογελαστή. Τα τελευταία χρόνια η μητέρα της είχε ασθενήσει και μάλιστα η κατάστασή της ήταν πολύ σοβαρή. Και δυστυχώς, το πρωί «έφυγε» από τη ζωή βυθίζοντας στον πόνο την παρουσιάστρια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη Μαρία και την οικογένειά της. Δείτε όσα είχε πει για την μητέρα της... zappit.gr

Zerg Rush: Γράψτε το στο Google και παίξτε!

Κατά καιρούς η Google μας κάνει ευχάριστα μικρά διαλείμματα και “χιούμορ” με διάφορες λέξεις. Αυτήν την φορά δείτε τι θα γίνει αν γράψετε τις λέξεις “Zerg Rush” στο Google ...







Πολλά μικρά όμικρον, κίτρινα και κόκκινα, εμφανίζονται και πέφτουν από το πάνω μέρος της οθόνης και καταστρέφουν ότι βλέπουν από κάτω! Και στο τέλος όλα αυτά τα μικρά "ο" μαζεύονται και πάλι στο πανω μέρος της οθόνης σχηματίζοντας δύο G ένα κόκκινο και ένα κίτρινο. Οι χρήστες μπορούν να αποκρούσουν τα μικρά όμικρον κάνοντας κλικ πάνω τους. Οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν και πόντους ανάλογα με το πόσο θα καθυστερήσουν την "καταστροφή" της σελίδας. Ο όρος «Zerg Rush" ανήκει στο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής StarCraft του 1998. Φυσικά τα "κόλπα" της Google δεν σταματούν εδώ: Μετά το Let it snow των Χριστουγέννων που άφησε εποχή... Ζαλίζεστε εύκολα; Τότε μην γράψετε στο Google Do a barrel roll! Αν πάντως το γράψετε θα δείτε την εικόνα να περιστρέφεται 360 μοίρες. Αυτό είναι ένα από τα «αστεία» της Google, που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα. οι προγραμματιστές της Google αποφάσισαν την πλήρη περιστροφή της σελίδα τους! Αν δεν έχετε τάσεις ναυτίας, δοκιμάστε το! Άλλα αστεία; Αν, για παράδειγμα, πληκτρολογήσει κανείς στα αγγλικά «anagram», η Google θα του απαντήσει με αναγραμματισμό «Μήπως εννοούσατε: nag a ram ?». Στους χάρτες της Google, αν κανείς ρωτήσει πώς να πάω από το Μαϊάμι σε πόλη της Βραζιλίας, θα του απαντήσει «κολυμπώντας στον Ατλαντικό», ενώ από την Ιαπωνία στις ΗΠΑ, προτείνει «καγιάκ στον Ειρηνικό Ωκεανό»
madata.gr

Νίκος Μουτσινάς: "Δεν μπορώ να απολύσω κόσμο"

Τι λέει ο παρουσιαστής του "Δέστε τους" για τις απολύσεις των δημοσιογράφων που έγιναν στην εκπομπή του;





Με αφορμή τις πρόσφατες απολύσεις των δημοσιογράφων του ALPHA Στέλιου Προμπονά και Νόρας Μολυβιάτη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα απασχολούνταν στην εκπομπή "Δέστε τους", μίλησε σήμερα στο 'Πρωινό mou", ο Νίκος Μουτσινάς. Φήμες και δημοσιεύματα που ακολούθησαν τις απολύσεις φωτογράφιζαν τον παρουσιαστή ως υπεύθυνο για ότι είχε συμβεί. Ο ίδιος έδωσε σήμερα τη δική του εξήγηση... "Δεν μπορώ να απολύσω κόσμο. Δεν έχω αυτή τη δύναμη να το κάνω. Δεν θα το έκανα ποτέ και να μπορούσα, λίγο πριν τελειώσει αυτή η χρονιά. Γιατί άμα έχεις φάει τον γάιδαρο, μένει μόνο η ουρά. Ήταν μια απόφαση του καναλιού να γίνει έτσι. Εγώ είχα πει ότι θα ήθελα να αλλάξουν κάποιους ανθρώπους, κάποιοι δημοσιογράφοι να μετατοπιστούν, όπως είχε κάνει ο ALPHA μετατόπιση δημοσιογράφων από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Είπα ότι κάποια άτομα δεν μπορούν να ακολουθήσουν την εκπομπή αυτή και θα ήθελα να γίνει αντικατάσταση και αλλαγή. Από εκεί και πέρα, το πως το έκανε αυτό ο ALPHA δεν είναι δική μου απόφαση. Επίσης, πήραμε και άτομα στη θέση των παιδιών αυτών. ΟΚ, έφυγαν κάποιοι άνθρωποι -πάρα πολύ δύσκολο, ήρθαν κάποιοι άλλοι όμως. Οπότε δόθηκε δουλειά...", είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για να παρουσιάσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το τηλεπαιχνίδι "Αδύναμος Κρίκος" και αποκάλυψε ότι με τον Δημήτρη Κοντομηνά, δεν έχουν βρεθεί καθόλου. Δείτε το βίντεο:
zappit.gr

Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη διαλύει τους "Βασιλιάδες"


Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς. Η αποκάλυψη - βόμβα θα σοκάρει τις οικογένειες!







Μπορεί κάποιες από τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων της σειράς να εξελίσσονται ομαλά, όμως οι σεναριογράφοι δεν σκοπεύουν να κρατήσουν ηρεμία στις σχέσεις τους. Το αντίθετο μάλιστα, το σκηνικό πρόκειται να "ανατιναχθεί" στα επόμενα επεισόδια. Πότε θα συμβεί αυτό και ποια γυναίκα θα είναι αυτή που θα κάνει τη ζωή των υπολοίπων ...κόλαση;

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ, στο σπίτι του Αιμίλιου και της Τιτίκας όλα είναι έτοιμα για τον αρραβώνα του αγαπημένου τους γιου, Αλέξη. Ο Μαλέας θα του παραδώσει την Νεφέλη του μέσα σε κλίμα συγκίνησης και μεγάλης χαράς. Όλοι θα λάμπουν από ευτυχία, χωρίς να ξέρουν τη μεγάλη ανατροπή που θα ακολουθήσει.

Την ώρα που ο Αλέξης θα περνάει τη βέρα των αρραβώνων στο χέρι της αγαπημένης του και θα ανταλλάσσουν ένα περιπαθές φιλί, με τις σαμπάνιες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη, θα εισβάλλει στον χώρο η Σόφη με αποφασιστικά και γρήγορα βήματα και θα ζητήσει την προσοχή όλων. Με ένα ποτήρι στο χέρι και ορθώνοντας το ανάστημά της θα κάνει μια πρόποση - σοκ: "Στην υγειά της νύφης και στην υγειά του πατέρα του αγέννητου παιδιού μου"!

Πανικός, αμηχανία και λιποθυμίες ακολουθούν... Ο Αλέξης θα προσπαθήσει να διαψεύσει την Σόφη, η Νεφέλη φεύγει μακριά του, ο Αιμίλιος διώχνει από το σπίτι τη Σόφη και ο Μάρκος ζητάει εξηγήσεις. Η συνέχεια στις οθόνες...
zappit.gr

Πήγαν για βραβείο και έφυγαν ...λασπωμένοι!


Ανατρεπτικά ήταν τα φετινά Kids' Choice Awards.








Halle Beery, Heidi Klum, Taylor Lautner, Chris Colfer και Justin Bieber έγιναν καταπράσινοι, λόγω ...φάρσας!

Οι διοργανωτές σκέφτηκαν να δώσουν άλλο ...χρώμα στην εκδήλωση πετώντας μια πράσινη λάσπη σε αυτούς που ανέβαιναν πάνω στη σκηνή. Στην πρώτη σειρά καθόταν και πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, η οποία δέχτηκε μερικές πράσινες σταγόνες.

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Αναλογική τηλεόραση ΤΕΛΟΣ για την Αττική! Δείτε από πότε


Xωρίς τον αποκωδικοποιητή της DIGEΑ, δεν θα έχουμε εικόνα πλέον στην Αττική








Xωρίς σήμα αναλογικής τηλεόρασης θα είναι η Αττική από τις 3.00 η ώρα τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου 2012! Όσοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου δεν διαθέτουν αποκωδικοποιητή, δεν θα έχουν τηλεοπτική εικόνα, αφού παύει η εκπομπή από τον Υμηττό!

Την απόφαση αυτή έλαβαν -αιφνιδιαστικά- οι Υπουργοί Μεταφορών και Επικρατείας Μάκης Βορίδης και Παντελής Καψής.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: «Την 03:00 πρωινή της 6ης Ιουλίου 2012,παύει η εκπομπή με αναλογική τεχνολογία από το κέντρo εκπομπής «Υμηττός», όσων τηλεοπτικών προγραμμάτων εκπέμπονται ήδη και με ψηφιακή τεχνολογία από το κέντρο αυτό».
zappit.gr

Έρχεται η ...συντέλεια απόψε στον ΣΚΑΙ



Η σάτιρα επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!










Έρχεται η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ», μια εκπομπή κακών προθέσεων και εκδικητικής νοοτροπίας. Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές, η πολιτική και οι πολιτικοί θα υποφέρουν στα χέρια του Μάνου Βουλαρίνου και των συνεργατών του. Με αποκαλυπτικά βίντεο, αποκλειστικά ρεπορτάζ, επιθετικά γκάλοπ και διάθεση συγκρουσιακή, η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ» ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του τηλεθεατή με τους 300 της Βουλής.



Στο στούντιο, γνωστές προσωπικότητες όπως Μπαράκ Ομπάμα, Βλαντιμήρ Πούτιν, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Μάικλ Τζάκσον, δίνουν τον τόνο και τον πόνο των ημερών.

Κάθε βράδυ, από Δευτέρα ως Παρασκευή, στις 20:30, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, από μια δημιουργική ομάδα που έπαψε εδώ και καιρό να διατηρεί σώας τα φρένας και αγνοεί κάθε κανόνα καλής συμπεριφοράς και τηλεόρασης.
zappit.gr

Ποιά εκπομπή του Mega τελειώνει πρόωρα;


Τι οδήγησε το κανάλι να πάρει αυτή την απόφαση;







Τι κι αν περίμεναν "Oι Κηπουροί" του Mega να ξεκινήσουν πάλι γυρίσματα, αφού η απόφαση του μεγάλου καναλιού είναι να παγώσει την πετυχημένη εκπομπή λόγω της οικονομικής δυσκολίας που περνάει αυτή την περίοδο το Mega. Έτσι θύμα των περικοπών θα πέσουν και οι "Κηπουροί"!




Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά για το κανάλι της Μεσογείων, με αποτέλεσμα πολλές προγραμματισμένες εκπομπές να μην προβληθούν καν και πολλές να τελειώσουν άδοξα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και ας κάνουν υψηλή τηλεθέαση!

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι "Οι Κηπουροί" να επιστρέψουν από τη νέα σεζόν που θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το οικονομικό μέλλον του καναλιού!
zappit.gr

Ποιός διάσημος τα έβαλε με την Αννίτα Πάνια;


Ο ίδιος έκανε επίθεση και στο Ελλάδα έχεις ταλέντο!







O λόγος για τον Λάκη Γαβαλά που παρακολουθώντας χθές το βράδυ το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" ένιωσε την ανάγκη να σχολίασει στο Twitter το λαμπερό σόου και να το παρομοιάσει με τα "Παρατράγουδα", κάνοντας έμμεση επίθεση στην εκπομπή και στην Αννίτα Πάνια!


zappit.gr

Η φάρσα του Φώτη στην Μπήλιω Τσουκαλά!


Θύμα του παρουσιαστή έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας η Μπήλιω Τσουκαλά!Ποιος ήταν ο ρόλος του Φώτη αυτή τη φορά και πώς αντέδρασε εκείνη;










zappit.gr

Για ποια καλεσμένη της δεν γνώριζε η Ελένη ότι είναι έγκυος;




"Γιατί δεν μου είπες ότι είσαι έγκυος να μη σε φέρω;"...





25+1 σημαντικά πράγματα που διδάσκει η μάνα




Διαβάστε τα 25+1 σημαντικά πράγματα που διδάσκει μια μάνα...






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...