Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη διαλύει τους "Βασιλιάδες"


Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς. Η αποκάλυψη - βόμβα θα σοκάρει τις οικογένειες!







Μπορεί κάποιες από τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων της σειράς να εξελίσσονται ομαλά, όμως οι σεναριογράφοι δεν σκοπεύουν να κρατήσουν ηρεμία στις σχέσεις τους. Το αντίθετο μάλιστα, το σκηνικό πρόκειται να "ανατιναχθεί" στα επόμενα επεισόδια. Πότε θα συμβεί αυτό και ποια γυναίκα θα είναι αυτή που θα κάνει τη ζωή των υπολοίπων ...κόλαση;

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ, στο σπίτι του Αιμίλιου και της Τιτίκας όλα είναι έτοιμα για τον αρραβώνα του αγαπημένου τους γιου, Αλέξη. Ο Μαλέας θα του παραδώσει την Νεφέλη του μέσα σε κλίμα συγκίνησης και μεγάλης χαράς. Όλοι θα λάμπουν από ευτυχία, χωρίς να ξέρουν τη μεγάλη ανατροπή που θα ακολουθήσει.

Την ώρα που ο Αλέξης θα περνάει τη βέρα των αρραβώνων στο χέρι της αγαπημένης του και θα ανταλλάσσουν ένα περιπαθές φιλί, με τις σαμπάνιες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη, θα εισβάλλει στον χώρο η Σόφη με αποφασιστικά και γρήγορα βήματα και θα ζητήσει την προσοχή όλων. Με ένα ποτήρι στο χέρι και ορθώνοντας το ανάστημά της θα κάνει μια πρόποση - σοκ: "Στην υγειά της νύφης και στην υγειά του πατέρα του αγέννητου παιδιού μου"!

Πανικός, αμηχανία και λιποθυμίες ακολουθούν... Ο Αλέξης θα προσπαθήσει να διαψεύσει την Σόφη, η Νεφέλη φεύγει μακριά του, ο Αιμίλιος διώχνει από το σπίτι τη Σόφη και ο Μάρκος ζητάει εξηγήσεις. Η συνέχεια στις οθόνες...
zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...