Η Μαρία Ανδρούτσου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της διακοπής του 50 - 50!!!


"Το 50 - 50 με άφησε άνεργη"! ΔΕΙΤΕ ποιά άλλη δουλειά θα έκανε η ηθοποιός!






Συναντήσαμε την χαρισματική ηθοποιό Μαρία Ανδρούτσου η οποία μας άνοιξε την καρδιά της και μας μίλησε για το νέο της ξεκίνημα, την δύσκολη χρονιά που πέρασε εξαιτίας της αναβολής της σειράς "50-50", την οικονομική κρίση και πόσο την επηρέασε στην καθημερινότητα της, την ενασχόληση του τηλεοπτικού της συζύγου συζύγου Παύλου Χαικάλη με τα πολιτικά, αλλά και την κατάθλιψη που πήγε να περάσει!



Η Μαρία ήρθε στο ραντεβού μας με απλά καθημερινά ρούχα και μετά από μια βόλτα που κάναμε στο Παλαιό Φάληρο, η συνέντευξη άρχισε!



Η ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από την θρυλική σειρά "50-50" αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο από την ξαφνική αναβολή της σειράς που εξαιτίας των γυρισμάτων που δεν έγιναν ποτέ, έχασε άλλες δουλειές με αποτέλεσμα να μείνει άνεργη!



Με την κρίση που υπάρχει στο θέατρο και τα κανάλια δεν κάνουν πια πολλά σίριαλ, η Μαρία Ανδρούτσου αποκαλύπτει πως θα μπορούσε να κάνει κι άλλη δουλειά... Αυτό που έχει σπουδάσει δηλαδή και το κατέχει... καθηγήτρια πιάνου!



Μετά την ξαφνική διακοπή της σειράς 50 -50 τα πράγματα για την τσέπη των ηθοποιών της σειράς δεν είναι τόσο εύκολα με την κρίση να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Μαρία αποκάλυψε τις αλλαγές που έκανε στη ζωή της!



Παρά τις δυσκολίες της εποχής η ηθοποιός θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη, το Stand up comedy που θα κάνει περιοδεία ανα την Ελλάδα... ΔΕΙΤΕ τους σταθμούς των παραστάσεων!



Η Μαρία Ανδρούτσου αρνήθηκε να σχολιάσει τον τηλεοπικό της σύζυγο Παύλο Χαικάλη και την ενασχόληση του με τα πολιτικά. Η ίδια θέλει να απέχει από την πολιτική ζωή της χώρας γιατί έχει απογοητευτεί με την κατάσταση που επικρατεί!









ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΡΤ Α.

Διαβάστε περισσότερα στο zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...