Επιστρέφει στους κινηματογράφους η θρυλική "21 Jump Street";;;


Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες για “21 Jump Street” στη μεγάλη οθόνη, το ερώτημα ήταν πάντα αν ο Ντεπ θα έχει κάποια ανάμιξη.









Η κλασική σειρά ακολουθούσε τις εβδομαδιαίες περιπέτειες μιας ομάδας αστυνομικών σε μυστική αποστολή, που ήταν undercover σε ένα λύκειο. Ο Ρίτσαρντ Γκριέκο μπορεί να πήρε το spin-off (το “Booker”, αν θυμάστε), αλλά ο Ντεπ ήταν που ξεπήδησε ως breakout σταρ από τη σειρά, για να ακολουθήσει στη συνέχεια την υπερ-επιτυχημένη καριέρα που τον έχει κάνει τον #1 κινηματογραφικό σταρ στον κόσμο σήμερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδας που ασχολείται με τα τεκταινόμενα στο χώρο του κινηματογράφου, ο Johnny Depp θα κάνει μία cameo εμφάνιση στην επανέκδοση του 21 Jump Street που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 16 Μαρτίου του 2012. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Phil Lord και Christopher Miler, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται οι Hill, Channing Tatum, Ice Cube, Brie Larson, Rob Riggle, DeRay Davis, Dave Franco και Jake Johnson.

Η ταινία,όπως ήταν αναμενόμενο, θα βασίζεται στην τηλεοπτική σειρά της Fox που προβλήθηκε από το 1987 έως το 1991 και παρουσίαζε δύο μυστικούς αστυνομικούς που έχουν λάβει εντολή να εργαστούν και να προσέχουν τα διάφορα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα σε σχολεία.

Για να θυμιθούμε το καταπληκτικό τραγούδι των τίτλων της σειράς:

Τα πολιτικά «ροζ» σκάνδαλα που άφησαν εποχή!


Μπορεί να έχει γίνει γνωστό το «sex, drugs and rock & roll», αλλά και ο συνδυασμός «σεξ και πολιτική» δεν είναι άγνωστος…









Δεν είναι μόνο ο επικεφαλής του ΔΝΤ Στρος Καν που έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο και εμπλέκεται σε «ροζ» σκάνδαλο.

Μια σειρά ισχυρών πολιτικών προσώπων ανά τον κόσμο έχουν συνδέσει το όνομα τους με «αταξίες» προκαλώντας το ενδιαφέρον του κόσμου.

Την «τόλμη» του Φράνκλιν Ρούσβελτ, που είχε στο πλευρό του την ερωμένη του τόσο στην ορκωμοσία του, όσο και στον θάνατο του επισκίασε η σχέση του Τζον Φ. Κένεντι με την Μέρλιν Μονρόε. Ακόμα και σήμερα ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για την μυστηριώδη σχέση των δυο από την οικονομία των ΗΠΑ!

Στα χνάρια του πρώτου (καθολικού) προέδρου των ΗΠΑ και ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, που άναψε φωτιές με την μαθητευόμενη Μόνικα Λεβίνσκι και το…. πούρο του. Αφού κατέστρεψε την καριέρα του, όταν επισύναψε δεσμό με την Μόνικα το 1995 και παρολίγο να χαλάσει το σπίτι του, ζήτησε δημόσια συγνώμη, δείχνοντας πραγματικά μετανοημένος. Ο αμερικάνικος λαός τον συγχώρεσε, το σκάνδαλο ξεχάστηκε και η απατημένη σύζυγος – τότε πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον είναι σήμερα υπουργός Εξωτερικών της χώρας.

Και αυτά είναι μόνο λίγο από τα ισχυρά ονόματα που έχουν προκαλέσει με τις ροζ ιστορίες τους. Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Μιτεράν, είχε δύο οικογένειες, μια νόθα κόρη, ενώ διατηρούσε ερωτικές επαφές με ερωτική σύντροφο του διαδόχου του Ζακ Σιράκ! Δύο γάλλοι δημοσιογράφοι έχουν κυκλοφορήσει και βιβλίο με τα ερωτικά σκάνδαλα των δύο ισχυρών αντρών με άκρως γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

Και ο νυν πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί πάντως δεν έχει ξεφύγει από τις φήμες: Τρεις γάμους έχει κάνει και σύμφωνα με τον Τύπο πρώτα έβρισκε την επόμενη και μετά χώριζε την προηγουμένη. Κοινώς περισσότερες ήταν οι εξωσυζυγικές σχέσεις, παρά οι γάμοι του!

Ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι τυχαία ο πιο καλογυμνασμένος πολιτικός, αφού άφησε την οικογένεια του για να συζήσει με την ερωμένη – γυμνάστρια, την οποία μάλιστα λένε ότι είχε αφήσει από πριν έγκυο.

Και ενώ η λίστα των «μπερμπάντηδων» ισχυρών ανδρών είναι μεγάλη, αυτός που «ξεχωρίζει» είναι ο Ιταλός πρωθυπουργός – μεγιστάνας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Τα «μπουγκα μπούγκα» πάρτι και η σχέση του με την ανήλικη Ναόμι έγραψαν ιστορία, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να τα απολαμβάνει παρόλο που ο ιταλικός τύπος τον έχει ξεσκεπάσει τόσες φορές…

Αξιοσημείωτο είναι πάντως και το σκάνδαλο, το οποίο ακόμα βασανίζει την Ιρλανδία, όπου αντί να "κερατώσει" ο πρωθυπουργός την σύζυγο, έγινε το... αντίθετο. Πριν λίγους μήνες η κ. Ρόμπινσον πιάστηκε στα πράσα με τον κατά πολύ μικρότερο σε ηλικία εραστή της και γιο του κρεοπώλη της! Ο σύζυγος της άφησε για λίγο την πολιτική, προκειμένου να της συμπαρασταθεί, αφού έπαθε νευρικό κλονισμό, όταν βγήκαν στην φόρα τα καμώματά της!!!
freegossip.gr

ALTER: Τεταμένο κλίμα στη συνέλευση -Δεν πέρασε η πρόταση για καταβολή ενός μισθού!!!


Σε πολύ τεταμένο κλίμα ολοκληρώθηκε απόψε η γενική συνέλευση των δημοσιογράφων του ALTER η οποία διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες.Η πρόταση του Γιώργου Κουρή για καταβολή ενός μισθού την Τετάρτη και επιστροφή των δημοσιογράφων στα πόστα τους δεν πέρασε.






«Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία εκβιαστικών διλημμάτων, αν δεν εξοφληθούμε δεν γυρίζουμε» έλεγαν χαρακτηριστικά κάποιοι εκ των συντακτών.

Πρόθεση του μεγαλομετόχου του ALTER είναι τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Παρασκευή να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση μεταξύ του ιδίου, της κ. Νταουντάκη εκ μέρους της ΕΣΗΕΑΣ και διασωματικής επιτροπής των εργαζομένων.

Νωρίτερα ο Γιώργος Κουρής είχε πει πως διατίθεται να πληρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ συνολικά για τους δημοσιογράφους αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση αποσύρει την πρόταση και θα διοχετεύσει το ποσό στην αγορά του 50% πέντε περιφερειακών καναλιών. Αντίθετα μέχρι την τελευταία στιγμή ακουγόταν πως θα εξοφληθεί το σύνολο των δεδουλευμένων στους τεχνικούς ενώ δεν είχε γίνει καμία αναφορά στους διοικητικούς υπαλλήλους.

Οι εργαζόμενοι χαρακτήριζαν στο παρασκήνιο της πρόταση «διασπαστική και επιεικώς απαράδεκτη».

Όσον αφορά στους δημοσιογράφους, την πρόταση μετέφερε ο Κώστας Χαρδαβέλλας ο οποίος και δέχθηκε πυρά από συναδέλφους του με το σκεπτικό πως όφειλε να παραπέμψει τον Γιώργο Κουρή στον Βασίλη Ζέρβα ο οποίος και είναι ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων.
zappit.gr

Έξαλλη η Παγιατάκη με την Σάσα Σταμάτη για το σχόλιό της: "Η Παγιατάκη θέλει τεκνά"!


Η συζήτηση στην πρωινή παρέα του MEGA ξεκίνησε για το σκάνδαλο Στρος Καν και κατέληξε σε... παρολίγο καυγά on air, ο οποίος αποφεύχθηκε χάρη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.







Η τηλεοπτική συντροφιά της εκπομπής ρώτησε την Βίκυ Παγιατάκη αν της αρέσει ο Στρος Καν. "Δε θα το έλεγα" απάντησε η αστρολόγος αλλά... πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της, πετάχτηκε η Σάσα Σταμάτη.

Με τη γνωστό -απότομο- τρόπο της είπε: Θέλει τεκνά καλέ η Παγιατάκη! Τι να της κάνει ο Στρος Καν;

Δείτε το ύφος και την αντίδραση της αστρολόγου, στο σχόλιο:


zappit.gr

Ρούλα Χάμου: 'Η Σάσα Σταμάτη είναι χυδαία και άξεστη'!


Εξοργίστηκε η Ρούλα Χάμου όταν άκουσε πως μίλησε η Σάσα Σταμάτη στην Βίκυ Παγιατάκη κατά τη διάρκεια του "Πρωινού mou".








Η Κατερίνα Καραβάτου προέβαλε στο σημερινό "Κους Κους" το απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του Mega, όπου η Σάσα Σταμάτη, με αφορμή την κουβέντα για την επίθεση του Στρος Καν, είπε πως "η Βίκυ Παγιατάκη θέλει τεκνά! Τι να της κάνει ο Στρος Καν".

Μετά την προβολή του βίντεο, το οποίο διάβασε το "Κους Κους" στην ιστοσελίδα του zappIT, άρχισαν τα σχόλια. Η Ρούλα Χάμου, φανερά εξοργισμένη, μόλις της δόθηκε ο λόγος είπε: "Η τηλεόραση δεν είναι το αποχωρητήριο του σπιτιού μας! Η Σάσα Σταμάτη είναι χυδαία και αγενής! Είναι άξεστη"!

Δείτε τα σχόλια που έγιναν στο "Κους Κους":



Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάσα Σταμάτη κάνει γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό τον ευγενικό της χαρακτήρα και το όμορφο λεξιλόγιό της. Το zappIT το έχει εντοπίσει πολλές φορές φέτος.
zappit.gr

Πρωινό mou: "Τελεία και παύλα Μελέτη είσαι ...τάβλα!"


Στο πλαίσιο των ...κατάλληλων συζητήσεων που γίνονται καθημερινά στην πρωινή εκπομπή του Mega, σήμερα το πάνελ -απουσία Φαίης και Γιώργου- αφιέρωσε έναν ιδιαίτερο στίχο στην Ελεονώρα Μελέτη.







Αφορμή ήταν μια φωτογραφία της Ελεονώρας, στην οποία η παρουσιάστρια ποζάρει περιχαρής μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ με μεγάλα γράμματα κάποιος έχει γράψει με τη σκόνη στην πόρτα: "Είσαι κ..λα".

Δεν χρειάστηκε και πολύ για να ξεφύγουν στο πάνελ του "Πρωινό mou" και το τραγούδι ξεκίνησε: "Τελεία και παύλα, Ελεονώρα είσαι τάβλα"...

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Τι ακριβώς είπε ο Λούκας;


Δεν μπορεί! Μάλλον δεν ακούσαμε καλά...









Ο Λούκας Γιώρκας απευθυνόμενος σε μια δημοσιογράφο είπε κάτι που δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ακούσαμε! Τελικά, η ελληνική τηλεόραση είναι ήδη σε επόμενο επίπεδο...

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Η φωτογραφία της καμαριέρας που έκανε το γύρο του κόσμου!!!


Από το πρωί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία μιας κοπέλας η οποία φέρεται να είναι η καμαριέρα Οφηλία Φαμοντιτίνα, την οποία προσπάθησε να βιάσει σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο επικεφαλής του ΔΝΤ.









Ωστόσο κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει εαν πρόκειται για την γυναίκα η οποία έστειλε στην φυλακή τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του πλανήτη.

Στο μεταξύ, ο Στρος Καν βρίσκεται πλέον σε μια από τις πιο διάσημες φυλακές των ΗΠΑ, στις φυλακές Ράϊκερς της Νέας Υόρκης. Αυτό θα είναι το "σπίτι" του για τις επόμενες τρεις ημέρες έως ότου οδηγηθεί ξανά μπροστά στο δικαστηριο, αυτή τη φορά κλεισμένων των θυρών, προκειμένου οι ένορκοι ν' αποφασίσουν αν είναι ένοχος για τις κατηγορίες που του αποδίδονται, περί σεξουαλικής επίθεσης και προσπάθειας βιασμού της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel. Η δίκη έχει οριστεί για τις 20 Μαϊου.
zappit.gr

Ο Αντρέας σκότωσε την Άννα στο "Νησί" - Δείτε χαρές και θρήνους από το χθεσινό επεισόδιο!!!


Η αρρώστια νικήθηκε, αλλά το πάθος πάλεψε με τη λογική και αλλάξε τη μοίρα των πρωταγωνιστών. Συγκλονιστικές οι εξελίξεις λίγο πριν το τέλος της δημοφιλούς σειράς.








Στο 25ο επεισόδιο της σειράς, οι Σπιναλογκίτες αποβιβάστηκαν στην Πλάκα. ΟΙ Πλακιώτες τούς υποδέχτηκαν με συγκίνηση και χαρά. Η αρρώστια νικήθηκε! Οι αγώνες και οι αγωνίες γιατρών και ασθενών ανταμείφθηκαν... Το γλέντι ανάβει. Η πρόταση του Κυρίτση στη Μαρία κάνει την ευτυχία και των δυο τους μεγαλύτερη.

Η Άννα κι ο Αντρέας όμως, φτάνοντας στην Πλάκα για το γλέντι καυγάδισαν. Εκεί παίχτηκε και η τελευταία πράξη ενός δράματος όπου θύτης και θύμα τυφλωμένοι από το πάθος τους θα κλείσουν κάθε πόρτα στη λογική και θα ορίσουν τις μοίρες τους, αλλά και τις μοίρες των οικογενειών τους. Η οικογένεια Βανδουλάκη διαλύθηκε καθώς το θάνατο της Άννας διαδέχτηκε εκείνος του Αντρέα αλλά και της μητέρας του.

Δείτε την πρόταση γάμου στη Μαρία, το γλέντι της Πλάκας και το φόνο της Μαρίας:



Η Μαρία, για άλλη μία φορά, παραμέρισε τις δικές της επιθυμίες προκειμένου να είναι μαζί με τον πατέρα της που τόσο έχει βασανιστεί... Η αγάπη του γιατρού Κυρίτση όμως, ήταν πολύ δυνατή και επίμονη και στο τέλος η Μαρία ντύθηκε επιτέλους στα λευκά.

Δείτε σκηνές από το γάμο και το τέλος του επεισοδίου:


zappit.gr

Ν. Δραγούμη στον Κωστόπουλο: “O άντρας μου έχει θέμα με τις ερωτικές σκηνές!”


Η ηθοποιός μίλησε για πτυχές τις προσωπικής της ζωής που δεν γνωρίζαμε, αλλά και για το Dancing With The Stars στο οποίο συμετέχει.








"Όταν ήμουν μικρή κατέβαζα τα μαγιό των αγοριών. Ήμουν χαριτωμένα άτακτη!", είπε γελώντας η Ναταλία Δραγούμη στον Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ παράλληλα, αποκάλυψε πως οι μαμάδες των φίλων της, τους είχαν απαγορέψει να την κάνουν παρέα.

Η ηθοποιός μίλησε και για το πως αντιδρά ο σύζυγός της όταν τη βλέπει να παίζει σε ερωτικές σκηνές. "Στις ερωτικές σκηνές έχει θέμα. Το φιλί δεν το αντέχει", είπε και τόνισε πως πριν παντρευτεί φιλούσε κανονικά στα γυρίσματα.

Την απόφαση για τη συμμετοχή της στο Dancing ανέφερε πως την πήρε μετά από γκάλοπ που πραγματοποίησε μεταξύ φίλων και γνωστών, ενώ δήλωσε πως οι αγαπημένοι της στο show χορού του ΑΝΤ1 είναι η Νάντια Μπουλέ και ο Αργύρης Αγγέλου.

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Γ. Γαρυφάλλου στην Τατιάνα: ''Το νυφικό μου θα είναι κόκκινο με χιλιάδες Swarovski!''


Το γνωστό Γωγουλίνι, ήταν σήμερα φιλοξενούμενο στην εκπομπή ''Αξίζει να το ζεις'', όπου μίλησε για τον έρωτα της ζωής της...








Το γνωστό Γωγουλίνι, ήταν σήμερα φιλοξενούμενο στην εκπομπή ''Αξίζει να το ζεις'', όπου μίλησε για τον έρωτα της ζωής της... Έναν επιχειρηματία πολυτελών αυτοκινήτων με 3... ferrari! Μάλιστα, είναι τόσο πολύ ερωτευμένη με τον μέλλοντα σύζυγό της που μπαίνοντας στο πλατώ και αφού χαιρέτησε την Τατιάνα, της είπε: ''Πάλι καλά που δεν σε είπα Νίκο''! - λόγω του αγαπημένου της! Και συνέχισε: ''Δεν παντρεύομαι αύριο, αλλά τ' ότι ήρθε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου... Αν αυτή τη στιγμή ερχόταν ένας άνθρωπος και μου έδινε ένα συμβόλαιο σε δισκογραφική, δεν το άλλαζα με τίποτα μ' αυτό που νιώθω.''


tlife.gr

Ο Νάσος Γουμενίδης "αποχαιρετά" τον αδερφό του!!!


Ο γνωστός δημοσιογράφος περνά αυτές τις μέρες δύσκολες στιγμές, μετά τον πρόωρο χαμό του μικρού του αδελφού.










Σε μια συγκλονιστική επιστολή που έγραψε και δημοσίευσε στο blog του, ο Νάσος Γουμενίδης περιγράφει την περιπέτεια με τα ναρκωτικά που ζούσε ο αδελφός του Δημήτρης, όλα αυτά χρόνια.

Μερικά αποσπάσματα από το γράμμα του Νάσου:

"Θέλω απο την αρχή να ζητήσω συγνώμη απο όλους καθώς το κείμενο αυτό, το γράμμα αυτό, είναι άναρχο. Δεν έχει αρχή μέση και τέλος. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Γράφω με την ψυχή μου. Χωρίς δημοσιογραφικό μέτρο. Χωρίς "πρέπει" αλλά με ένα "θέλω". Να μάθει ο Δημήτρης όσα είχα μέσα μου. Όσα σκεφτόμουν όταν Βουβά έζησα χθές την τελευταία πράξη ενός δράματος που εκείνος έγραψε...εκείνος το έζησε...και μαζί του πέρασε στην Ιστορία. Μια ιστορία που ίσως δεν έχει σημασία για πολλούς. Έχει όμως για μένα. Μια ιστορία που έχει πολύ αγάπη, πολύ ψυχή και δάκρυα για ένα παλικάρι που έφυγε ξαφνικά. Στον ύπνο του. Γλυκά...Αιτία Θανάτου; Ανακοπή καρδιάς. Ο Δημήτρης έφυγε προχθές στις 05:50. Ήταν μόλις 34 ετών".  


"Μικρέ μου
Σου γράφω βλέποντας την φωτογραφία μας. Θέλω να με συγχωρέσεις. Και θέλω να το κάνεις διότι ήμουν πολλά χρόνια τώρα αυστηρός μαζί σου. Αυστηρός μα όχι άδικος. Συμπάθα με. Ακροβατούσα σε ένα σκοινί ανάμεσα στον Μπαμπά τη Μαμά τον μικρό μας αδερφό και εσένα. Και ήταν δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Δύσκολο όταν σε είδα για πρώτη φορά πίσω απο τα κάγκελα, δύσκολο όταν μου υποσχέθηκες ότι θα τα έκοβες και δεν το έκανες ποτέ, δύσκολο όταν η μάνα μου μιλούσε στο τηλέφωνο με μισόλογα και μετά απο λίγο "έσπαγε" και μου τα έλεγε όλα, δύσκολο όταν με την συμπεριφορά σου έδινες δικαίωμα να λένε πολλά.

Χθές ήσουν ήρεμος. Πολύ ήρεμος. Χάθηκε το αγρίμι. Πέθανε. Έμεινε η ψυχή σου. Έμεινες ΕΣΥ. Και θα μείνεις για πάντα μέσα μου. Γιατί όπως ένιωθα εγώ...για σένα...ΕΣΥ δεν το έμαθες ποτέ...Καλό ταξίδι Bro και φρόντισε εκει πάνω να μη σε τρέχουν ε; Αυτό εύχομαι και προσεύχομαι για σένα. Εύχομαι να βρείς τον αγαπημένο, τον μπερμπάντη, τον μάγκα τον Παππού μας και να πίνεται τσίπουρα μαζί...Χρόνια σε περίμενε και μάλλον σε ήθελε πρίν απο όλους δίπλα του...

Σε πρόλαβε ο Μανιάρας...και δεν πρόλαβες να γνώρισεις την ανιψιά σου. Γι αυτό δε σε συγχωρώ...όμως μην ανησυχείς. Θα μάθει για σένα τα πάντα και με λεπτομέρειες...

Καλή αντάμωση αδερφέ μου..."

To Κλουβί με τις τρελές εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον δημοσιογράφο και την οικογένεια του.
zappit.gr

Όταν η γάτα ξέρει τι θέλει...


Όταν η γάτα ξέρει τι θέλει...κάνει το παν για να το αποκτήσει!







Και η συγκεκριμένη γάτα θέλει να φάει το περιεχόμενο αυτού του κουτιού συσκευασίας...Τι θα κάνει για να το καταφέρει;

Δείτε το βίντεο με την απάντηση:


Εξώδικο στην Τζο Τόγκου για το επίθετό της


Ο εν διαστάσει σύζυγος της Τζο Τόγκου, Γιάννης Τόγκος, της έστειλε εξώδικο με σκοπό να μην κάνει χρήση του επιθέτου του.








Η σχεδιάστρια Τζο Τόγκου που επισημαίνει πως δεν είχε καμία ενημέρωση πριν λάβει το εξώδικο, χρησιμοποιεί το επίθετο εδώ και 17 χρόνια και είπε πως θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.

Το ρόλο του, για αυτή την κίνηση όπως φαίνεται παίζει και η συμμετοχή της στο ριάλιτι "The Real Housewives" αφού όπως υποστηρίζει η ίδια δεν της το είχε ζητήσει προηγουμένως.

Δείτε τι είπε η ίδια στην εκπομπή Super Star:


zappit.gr

Video:Τα "άγνωστα αδέρφια" του Σερβετά και του Κανάκη!!!!


Πριν λίγες ημέρες είχαμε δει μέσα από το Ράδιο Αρβύλα την ομοιότητα του Αντώνη Κανάκη με τον Μπιν Λάντεν, αλλά στο χθεσινό επεισόδιο μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις...






Ο Γιάννης Σερβετάς είναι ο χαμένος αδερφός του μουσικού του συγκροτήματος που εκπροσωπούσε την Τουρκία στην Eurovision, ενώ ο Κανάκης είναι ο δίδυμος του Λάντεν και μάλιστα τον έχει αφήσει κληρονόμο στην διαθήκη του...
Δείτε το video:


princeolivernews.com

Όλη η αλήθεια για τον.....Chuck Norris!!!!


Όλοι θα έχετε ακούσει για τον φοβερό, καταπληκτικό και ανεπανάληπτο Chuck Norris!!! Διαβάστε τις 114 χρήσιμες πληροφορίες για που πρέπει να γνωρίζετε για κείνον!!!!










1.Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει.
2.Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.
3.Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.
4.Ο Τσακ Νόρις έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της.
5.Ο Τσακ Νόρις ανακάλυψε μια νέα θεωρία της σχετικότητας που συμπεριλάμβανε πολλαπλά σύμπαντα όπου ο Τσακ Νόρις είναι ακόμα σκληρότερος από αυτό (E=m*Τσακ Νόρις²). Όταν ανακαλύφθηκε από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και δημοσιεύθηκε, ο Τσακ Νόρις του έριξε γυριστή κλωτσιά στη μάπα. Σήμερα, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι γνωστός ως Στίβεν Χόκινγκ...
6.Αν γράψετε τη λέξη "Τσακ Νόρις" στο Scrabble, θα νικάτε πάντα.
7.Τι περνάει απ' το μυαλό όλων των θυμάτων του Τσακ Νόρις πριν πεθάνουν; Το παπούτσι του.
8.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις.
9.Ο Τσακ Νόρις κάποτε έφαγε μια τούρτα πριν προλάβουν να του πουν οι φίλοι του ότι ήταν μια στριπτιζού μέσα.
10.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαιρέσει με το 0.
11.Εν αρχήν ην το τίποτα... Ύστερα, ο Τσακ Νόρις κλώτσησε αυτό το τίποτα με γυριστή κλωτσιά στα μούτρα και του είπε "Άει χάσου". Αυτή είναι η ιστορία του σύμπαντος.
12.Ο Τσακ Νόρις πήρε την άδεια οδήγησης στην ηλικία των 16. Δευτερολέπτων.
13.Το 70% του βάρους των ανθρώπων είναι νερό. Το 70% του βάρους του Τσακ Νόρις είναι το σύστημα αναπαραγωγής του.
14.Ο Τσακ Νόρις αποφασίζει ποια μέρα πέφτει η Τσικνοπέμπτη.
15.O Θεός συγχωρεί, ο Τσακ Νόρις ποτέ.
16.Ο Τσακ Νόρις δεν κάνει πους-απς. Σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω.
17.Ο Τσακ Νόρις έχει πάει στον Άρη. Γι’ αυτό δεν υπάρχει ζωή εκεί.
18.Όταν ο μπαμπούλας πάει να κοιμηθεί, πρώτα βλέπει αν είναι στην ντουλάπα του ο Τσακ Νόρις.
19.O Τσακ Νόρις μπορεί να τριχοτομήσει μια γωνία.
20.Ο Τσακ μπορεί να μιλήσει Braille.
21.Ο Τσακ μήνυσε το NBC ισχυριζόμενος ότι το Law and Order είναι λογότυπα για το δεξί και το αριστερό πόδι του.
22.O Τσακ Νόρις μπορεί να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου.
23.Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος τραγουδιστής που μπορεί να βγάλει δίσκο χωρίς να πρέπει να συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας.
24.Ο Τσακ Νόρις "πάει" με δύο ταχύτητες. Περπατάει, σκοτώνει.
25.Ο Πρώτος Νόμος της Θερμοδυναμικής λέει πως η ενέργεια δεν μπορεί ούτε να καταστραφεί, ούτε να δημιουργηθεί. Εκτός κι αν συναντήσει τον Τσακ Νόρις.
26.Ο Τσακ Νόρις δεν πιστεύει στον Θεό. Ο Θεός πιστεύει στον Τσακ Νόρις.
27.Ο Τσακ Νόρις βλάπτει σοβαρά το κάπνισμα.
28.Ο Τσακ Νόρις έπαιξε μια φορά Ρωσική Ρουλέτα με γεμάτο οπλο και κέρδισε.
29.Ο Τσακ Νόρις είναι ο πραγματικός υπαίτιος για τον θάνατο της μικρής Αννούλας.
30.Ο Τσακ Νόρις ξυρίζεται κάθε φορά που νιώθει οίκτο...
31.Όταν ο Τσάκ Νόρις βουτάει στην θάλασσα δεν βρέχεται. Η θάλασσα τσακνορίζεται.
32.Δεν υπάρχει θεωρία της εξέλιξης, μόνο μια λίστα με τα πλάσματα που o Τσακ Νόρις επιτρέπει να ζήσουν.
33.Ο Τσακ Νόρις δεν θεωρεί ότι έκανε σεξ εάν η γυναίκα επιβιώσει.
34.Όταν εφαρμόζεις την μέθοδο των τριών, ο ένας από τους τρεις είναι πάντα ο Τσακ Νόρις.
35.O Τσακ Νόρις σταμάτησε να πλένει τα ρούχα του στον Ωκεανό επειδή τα τσουνάμι που προκαλούσε σκοτωναν ανθρώπους.
36.Όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα. Όποιος γελάει στον Τσακ Νόρις ...πεθαίνει.
37.Όταν ο Τσακ Νόρις κάνει διαίρεση, δεν υπάρχει υπόλοιπο. Ποτέ.
38.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να σκοτώσει τον Μητσοτάκη.
39.Η Γη δεν περιστρέφεται απλά γύρω από τον άξονά της, αλλά γυρνά κάτω από τα πόδια του Τσακ Νόρις καθώς αυτός τρέχει.
40.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να τερματίσει όλα τα βίντεο game χωρίς να σκοτώσει κανέναν, γιατί οι εχθροί εξαφανίζονται πριν καλά καλά ξεκινήσει μια πίστα.
41.Το 100 καλεί τον Τσάκ Νόρις όταν κάτι είναι επείγον.
42.Τα δάκρυα του Τσάκ Νόρις γιατρεύουν τον καρκίνο. Τι κρίμα που δεν έκλαψε ποτέ.
43.Ο Τσάκ Νόρις μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα shotgun για sniper.
44.Ο Τσάκ Νόρις έχει μόνο ένα χέρι. Το πάνω χέρι.
45.Ο Τσάκ Νόρις έτρεξε σε μαραθώνιο. Και βγήκε πρώτος. Και δεύτερος. Και τρίτος. Ταυτόχρονα.
46.Ο Chuck Norris πίνει Chuck Daniel's.
47.Ο Τσάκ Νόρις μπορεί να bootάρει τα Windows Vista σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα.
48.Ο Τσάκ Νόρις θεραπεύει τον πυρετό Μπίμπερ.
49.Στην Χιροσίμα δεν έγινε έκρηξη από ατομική βόμβα. Ο Τσάκ Νόρις έκλασε, μετά από δείπνο με φασόλια.
50.Δεν χρειάζεται να βάλει κέρμα σε μηχάνημα αυτόματης πώλησης προφυλακτικών. Όταν ο Τσάκ Νόρις περνάει μπροστά από τέτοιου είδους μηχανήματα, αυτά γνωρίζουν και βγάζουν προφυλακτικά από μόνα τους.
51.Ο Χριστός μπορεί να περπάτησε πανω στην θάλασσα, αλλά ο Τσακ Νόρις κολύμπησε στην ξηρά.
52.Οι περισσότερες μπότες φτιάχτηκαν για περπάτημα. Οι μπότες του Τσακ Νόρις δεν είναι τόσο φιλεύσπλαχνες.
53.Τα Χελωνονιντζάκια βασίζονται σε αληθινή ιστορία: Κάποτε, ο Τσακ Νόρις κατάπιε μια χελώνα και όταν την έχεσε, αυτή ήταν δυο μέτρα με κάτι μούσκουλα ντουβάρια κι ήξερε καράτε.
54. Πετρελαιοκηλίδα στη θαλασσα; Ο Τσακ Νορις έκανε ύπτιο και δεν πρόσεξε το τάνκερ.
55.Ο Τσακ Νόρις ποτέ δε φτύνει σάλιο. Μόνο αγιασμό.
56.Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα φτάνει ο Τσακ Νόρις.
57.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να φάει έναν Κύβο του Ρούμπικ με μπερδεμένα τα χρώματα και να τον χέσει λυμένο.
58.Μιά φορά ο Τσακ Νόρις σκότωσε έναν Κύκλωπα με στριφογυριστή κλοτσιά ανάμεσα στα μάτια του.
59.Το όνομα του Τσακ Νόρις βγάζει λεξάριθμο 11 888 και δεν είναι τυχαίο.
60.Ο Άγιος Βασίλης υπήρχε στην πραγματικότητα μέχρι που ξέχασε το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Τσακ Νόρις.
61.Ο Τσακ Νόρις έπρεπε να'χει πεθάνει εδώ και 20 χρόνια, μόνο που ο θάνατος δεν έχει τα κότσια να του το πεί.
62.Ο Τσακ Νόρις κλώτσησε μια φορά έναν γάιδαρο στον λαιμό , οι απόγονοι αυτού του ζώου είναι οι γνωστές καμηλοπαρδάλεις.
63.Όταν ο Τσάκ Νόρις σου κάνει κωλοδάχτυλο δεν σε βρίζει, απλά σου λέει πόσα δευτερόλεπτα σου μένουν μέχρι να πεθάνεις.
64.Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που όποτε τρώει KFC δεν τον πιάνει κόψιμο.
65.Ο Τσακ Νόρις έχει σκοτώσει με 1 τριγώνι 2 σμπάρους.
66.Η αγαπημένη σειρά του Τσακ Νόρις είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης και γι' αυτό το δείχνει ακόμα ο ΑΝΤ1.
67.Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που κατάλαβε την πλοκή του LOST.
68.Όταν ο Τσακ Νόρις μπαίνει σ' ένα σκοτεινό δωμάτιο δεν ανοίγει το φώς, απλά σβήνει το σκοτάδι.
69.Όταν ο Τσακ Νόρις θέλει να κάψει τις θερμίδες του χρησιμοποιεί φλογοβόλο.
70.Όταν ο Τσάκ Νόρις πάει να δωρήσει αίμα δεν ζητά σύριγγα, ζητά ένα μπαλτά και ένα κουβά.
71.Ο Τσακ Νόρις κοιμάται με άντρες όχι επειδή είναι gay αλλά επειδή του τέλειωσαν οι γυναίκες.
72.Ο Τσακ Νόρις έχασε την παρθενιά του πρίν απ' τον πατέρα του.
73.Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιβλία απλά τα κοιτάει μέχρι να του δώσουν τις πληροφορίες που ζητάει.
74.Ο Τσακ Νόρις δεν κουρεύει το γκαζόν του. Απλώς κάθεται απο πάνω του και το προκαλεί να φυτρώσει.
75.Ο Τσακ Νόρις δεν ξυρίζει ποτέ τα μπαλάκια του γιατί ως γνωστόν οι τρίχες δεν φυτρώνουν στο ατσάλι.
76.Αν ο Τσακ Νόρις σου κάνει poke στο Facebook προσγειώνεσαι στο Twitter.
77.Το λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή του Τσακ Νόρις δεν είναι Microsoft, είναι Megahard.
78.Ο Τσακ Νόρις κοιμάται με ένα μαξιλάρι κάτω απ'το όπλο του.
79.Ο Τσακ Νόρις απήγαγε εξωγήινο.
80.Ο Διάολος βλέπει τον Τσακ Νόρις και κάνει τον Σταυρό του.
81.Ο Τσακ Νόρις κατάφερε να κάνει ένα χρυσόψαρο να πνιγεί μέσα στο νερό.
82.Όταν ο Θεός είπε Γεννηθήτω το Φως ο Τσάκ Νόρις του είπε: Πες παρακαλώ.
83.Ο Τσακ Νόρις ξέρει πώς το σκατό γίνεται παξιμάδι.
84.Ο Τσακ Νόρις δεν ζητάει πότε το τηλέφωνο μιας κοπέλας, απλά παίρνει τηλέφωνο έναν τυχαίο αριθμό και η σκύλα καλά θα κάνει να το σηκώσει.
85.Μια φορά ο Τσακ Νόρις κατούρησε σε ένα ποτήρι και το έδωσε σε κάποιον να το πιεί. Έτσι ανακαλύφθηκε το Red Bull.
86.O Tσακ Νόρις δεν ξεγελά τον θάνατο, τον νικά καθαρά και τίμια.
87.Πριν καιρό ο Τσακ Νόρις αποφάσισε να μονομαχήσει με τον Σούπερμαν. Ο ηττημένος θα έπρεπε να φορέσει το βρακί πάνω απ το παντελόνι.
88.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ξεμάθει ποδήλατο!
89.Ο Τσακ Νόρις μόλις γεννήθηκε πήδηξε την πρώτη νοσοκόμα που είδε. Ήταν ο πρώτος της... ήταν η τρίτη του.
90.Ο Τσακ Νόρις ξεπαρθένιασε το παρθένο ελαιόλαδο.
91.Από τον φόβο τους οι άνθρωποι για τον Τσακ Νόρις εφεύρεσαν το αυτοκίνητο. Ο Τσακ Νόρις εφεύρεσε το τροχαίο.
92.Ο Τσακ Νόρις κάνει τα κρεμμύδια να κλαίνε!
93.H πρώτη δουλειά του Τσακ Νόρις ήταν δοκιμαστής δηλητηρίων.
94.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαγράψει τον Κάδο Ανακύκλωσης.
95.Ο Τσακ Νόρις σκοτώνει τα κουνούπια που τον δάγκωσαν για να παρει το αίμα του πίσω.
96.Ο Πλούτωνας είναι στην πραγματικότητα μερικοί Βρετανοί στρατιώτες απ' την Αμερικανική Επανάσταση σε τροχιά γύρω απ' τον Ήλιο από τότε που ο Τσακ τους απογείωσε με την κλωτσάρα του.
97.Ο Τσακ Νόρις δεν παίζει πια με το κομπολόι γιατί το έχει τερματίσει.
98.Ο Τσακ Νόρις δεν παιζει με το πουλί του γιατί και αυτό το έχει τερματίσει, και μάλιστα στο Hard Mode.
99.Μια φορά ο Τσακ Νόρις πήγε εκκλησία να κοινωνίσει. Μετά σκότωσε τον παπά γιατί του είπε: "Μεταλαμβάνει ο δούλος του Θεού"...Ο Τσακ Νόρις δεν είναι δούλος κανενός.
100.Ο Τσακ Νόρις έχει χαστουκίσει τον ακέφαλο καβαλάρη.
101.Ο Τσακ Νόρις δεν έχει πατέρα γιατί κανένας δεν είχε τα αρχίδια να του πηδήξει την μάνα.
102.Ο Τσακ Νόρις προκαλεί στύση στις γυναίκες.
103.Ο Τσακ Νόρις δεν γερνάει, απλά ανεβαίνει level.
104.Ο Τσακ Νόρις δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικά γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να προφυλαχτεί απ' τον Τσακ Νόρις.
105.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ακούσει την νοηματική γλώσσα.
106.Ο Τσακ Νόρις δεν μπορεί να πάθει καρδιακή προσβολή γιατί η καρδιά του δεν έχει τα κότσια να τον προσβάλει.
107.Κανένας δεν είναι τέλειος...Ο Τσακ Νόρις είναι ο κανένας.
108.Ο Τσακ Νόρις ξέρει γιατί κλάνει το γατί.
109.Έχει ειπωθεί ότι αν κοιτάξεις στα μάτια τον Τσακ Νόρις θα μάθεις το μέλλον σου. Δυστυχώς, το μέλλον όλων είναι πάντα το ίδιο: Θάνατος από μια στριφογυριστή κλωτσιά στα μούτρα.
110.Όταν ο Γκράχαμ Μπελ συνέδεσε το πρώτο τηλέφωνο είχε ήδη δύο αναπάντητες απο τον Τσακ Νορις.
111.Όταν ο Τσακ Νόρις κάνει ping, οι servers απαντάνε "pong".
112.Ο Τσακ Νόρις μπορεί. Το μπορεί δεν Τσακ Νόρις.
113.Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ξεχάσει τα λυτά της μαλλιά.
114.Ο Τσακ Νόρις έριχνε Χριστοπαναγίες προ Χριστου.

Ξεκαρδιστικό και απόψε το "Πλάκα Κάνεις"!!!!


Προέβλεψε σεισμό στο "Πλάκα Κάνεις" και κέρδισε 4000 ευρώ!!!








Αφού έβαλε ιδέες τζόγου στον φίλο του με το χάρισμά του να γνωρίζει τι λέει η εφημερίδα ...που δεν είχε διαβάσει στο τέλος άρχισε να φωνάζει για επικείμενο σεισμό και έκανε τον φίλο του να σαστίσει...

Δείτε την πλάκα που έστησε στον φίλο του με τη βοήθεια του Σάββα Πούμπουρα και του Δημήτρη Βλάχου:


zappit.gr

Σκύλος που μιλάει με το αφεντικό του για.....το δείπνο του!!!!


Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με τις καταπληκτικές αντιδράσεις του σκύλου αυτού όταν το αφεντικό του, του περιγράφει διάφορα φαγητά!!!








Εξελίξεις στο Alter!!!!


Από τις 21:00 απόψε το πρόγραμμα του Alter διακόπηκε με την είσοδο των απλήρωτων εργαζόμενων στο κοντρόλ του σταθμού, οι οποίοι ανήρτησαν την κάρτα που βλέπετε αριστερά σας.






Αυτή η κάρτα θα παραμείνει για δύο ώρες στο σήμα του Alter και τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν ως εξής:

Στις 7 το απόγευμα υπήρξε συγκέντρωση εργαζομένων τεχνικών στον προθάλαμο του Αlter, οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να μπουν στην αίθουσα κοντρόλ του σταθμού για να διακόψουν το πρόγραμμά του και να αναρτήσουν την κάρτα με το αίτημά τους.

Προς στιγμή πήγε να δημιουργηθεί επεισόδιο με τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της διεύθυνσης του Alter και τελικά κάποιος άγνωστος κατάφερε να ανοίξει την κλειδωμένη σιδερένια πόρτα της αίθουσας του κοντρόλ, ειδοποιώντας του παρευρισκόμενους ότι μπορούν να περάσουν και να αναρτήσουν την κάρτα που θέλουν.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να διασταυρωθεί ούτε από τη διοίκηση Γιαννίκου, ούτε από τη φερόμενη ως νέα διοίκηση του σταθμού, εταιρία Αργώ, ποιος και γιατί επέτρεψε την είσοδο των εργαζομένων στο κοντρόλ και τη διακοπή του μαγνητοσκοπημένου προγράμματος.

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά γίνονται σε μία στιγμή που έχει γίνει αίτηση στο δικαστήριο για υπαγωγή σταθμού στο άρθρο 99, πολλές τράπεζες έχουν ήδη σφραγίσει επιταγές του Αlter που έχουν λήξει κι επίκειται την Παρασκευή απόγευμα συνάντηση των εκπροσώπων εργαζομένων με τη εταιρία Aργώ που έχει αναλάβει την εξυγίανση του σταθμού.

Aμέσως μόλις αναρτήθηκε η κάρτα στο σήμα του Alter, άρχισαν να συρρέουν κατά δεκάδες στο σταθμό, οι απλήρωτοι επί 5 μήνες εργαζόμενοί του πανηγυρίζοντας για την πρώτη τους αυτή νίκη.

Τα γεγονός πάντως αυτό σημαίνει το τέλος εποχής του Κ.Γιαννίκου και της ομάδας του για το Alter και την έναρξη μιας νέας περιόδου όπου προφανώς τα ηνία του σταθμού έχει αναλάβει η ομάδα των Κυπρίων επενδυτών της εταιρίας Αργώ με ενορχηστρωτή και πιθανό μέλλοντα διευθύνοντα σύμβουλο του Alter τον Κύπριο κ. Τάσο Καζίνο.
newsbomb.gr

Ποια τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο «Dancing with the stars»;


Θα χορέψει αισθησιακό τανγκό










Αισθησιακό τανγκό με το Θοδωρή Παναγάκο θα χορέψει αυτήν την Κυριακή στο Live του Dancing with the stars η Τάμτα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, για την οποία τους προηγούμενους μήνες κυκλοφορούσαν φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει στη συγκεκριμένη εκπομπή, έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες για τη χορογραφία της από την προηγούμενη εβδομάδα.
newsbeast.gr

Μυρίζει τσιγάρο το αμάξι;


Καπνίζετε μέσα στο αμάξι, αλλά δεν αντέχετε με τίποτα τη μυρωδιά που αφήνει το τσιγάρο; Μπορείτε πολύ απλά να απαλλαγείτε από αυτήν!






Ρίξτε στο τασάκι του αμαξιού σας λίγη σκόνη βανίλιας.
Αντί για την γνωστή, δυσάρεστη οσμή, θα αφήνει μια όμορφη μυρωδιά!

Ο Hugh Grant παίρνει τη θέση του Sheen στο "Two and a half men";


Μετά τα παρατράγουδα με τη συμπεριφορά του πρωταγωνιστή της Charlie Sheen η σειρά "Two and a Half Men" πάγωσε και το CBS κάνει ό,τι μπορεί για να ξεκινήσει ξανά...






Καιρό λοιπόν ακουγόταν ότι ένα σπουδαίο όνομα θα έρθει να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Charlie. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline.com, το λυτρωτή τους βρήκαν στο πρόσωπο του Hugh Grant...ή τουλάχιστον προσπάθησαν!

Γιατί ενώ όλα έδειχναν πως η συνεργασία θα ευοδωθεί, ο Hugh έκανε πίσω την τελευταία στιγμή. Του προσέφεραν μάλιστα 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, τη στιγμή μάλιστα που δεν βγάζει τόσα λεφτά από τις ταινίες.

Το CBS κάνει απέλπιδες προσπάθειες να συνεχίσει την προσοδοφόρα σειρά με κάποιον αντικαταστάτη του βελινεκούς του Sheen...λέτε να το ξανασκεφτεί ο Hugh; Πολλοί θα ήταν εκείνοι πάντως που θα τον ήθελαν στην σειρά.

Δείτε αστείες στιγμές από τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς:


zappit.gr

Στο "Νησί" το γλέντι διαδέχεται ο θρήνος - Ο Αντρέας σκοτώνει την Άννα!!!


Η αρρώστια νικήθηκε, αλλά το πάθος σκοτώνει τη λογική και αλλάζει τη μοίρα των πρωταγωνιστών. Συγκλονιστικές οι εξελίξεις λίγο πριν το τέλος της δημοφιλούς σειράς.







Στο 25ο επεισόδιο της σειράς, οι Σπιναλογκίτες αποβιβάζονται στην Πλάκα. ΟΙ Πλακιώτες τούς υποδέχονται με συγκίνηση και χαρά. Η αρρώστια νικήθηκε! Οι αγώνες και οι αγωνίες γιατρών και ασθενών ανταμείφθηκαν... Το γλέντι ανάβει. Η πρόταση του Κυρίτση στη Μαρία κάνει την ευτυχία και των δυο τους μεγαλύτερη.

Η Άννα κι ο Αντρέας, φτάνοντας στην Πλάκα, καυγαδίζουν. Εκεί θα παιχτεί η τελευταία πράξη ενός δράματος όπου θύτης και θύμα τυφλωμένοι από το πάθος τους θα κλείσουν κάθε πόρτα στη λογική και θα ορίσουν τις μοίρες τους, αλλά και τις μοίρες των οικογενειών τους. Η οικογένεια Βανδουλάκη διαλύεται...

Η Μαρία, για άλλη μία φορά, παραμερίζει τις δικές της επιθυμίες προκειμένου να είναι μαζί με τον πατέρα της που τόσο έχει βασανιστεί... Η αγάπη του γιατρού Κυρίτση όμως, είναι πολύ δυνατή και επίμονη... Ίσως οι δυο τους να έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν μαζί την ευτυχία...

Δείτε το τρέιλερ:


zappit.gr

Λάκης και Λούκας... προκρίθηκαν στην τηλεθέαση!


Το "Αλ τσαντίρι νιούζ" και ο Α' ημιτελικός της Eurovision απορρόφησαν το σύνολο των τηλεθεατών χτες βράδυ.






Οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η στιγμή να "κονταροχτυπηθούν' στην αρένα της τηλεθέασης; Ο λόγος για το "Τσαντίρι" του Λάκη και για τον ημιτελικό της Eurovision με τον Λούκας, που βρέθηκαν αντιμέτωποι στo χτεσινό prime time... ή περίπου.

Το "Αλ Τσαντίρι νιούζ" στον Alpha ξεκίνησε δυναμικά στις 21:00, με το πρώτο τέταρτο να έχει συγκεντρώσει ποσοστό 37% φτάνοντας μάλιστα το 50,1% το τέταρτο πριν την έναρξη της Eurovision, στις 22:00 ατη ΝΕΤ. Εκείνο το μισάωρο που ο Λάκης "γευόταν" τα μεγαλύτερα ποσοστά (50,1%- 46,9%), ο ημιτελικός ξεκινούσε με το μάλλον ταπεινό 18,9%. Η κορύφωση στα ποσοστά του διαγωνισμού δεν θα έρθει παρά με την εμφάνιση των Λούκας και Stereo Mike επί σκηνής. Το βαρόμετρο χτυπάει 48,5% και τα ποσοστά παραμένουν σταθερά υψηλά μέχρι και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων(43,9%)... Να σημειώσουμε ότι ο Λάκης είχε ολοκληρώσει, λίγο πριν την εμφάνιση του Λούκας, ενώ την ίδια στιγμή ξεκινούσαν στον Αnt1 οι "Ράδιο Αρβύλα" που μάλλον δεν κατάφερε να "κλέψουν" πολλά συγκεντρώνοντας το 14,4%.

Συνολικά, το "Αλ Τσαντίρι Νιούζ" σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 40,8% , ενώ ο ημιτελικός της Eurovision 31,7%. Αλλά στέφονται και οι δύο νικητές...
zappit.gr

Ξεκαρδιστό το 50 - 50 και απόψε!!!!


Το στυλίτη μοναχό παριστάνει ο Νικηφόρος, τον Κομφουκιανισμό ασπάζεται ο Μίμης!
Διαβάστε την περίληψη του σημερινού "Πενήντα-Πενήντα". Δείτε το τρέιλερ.






Ο Νικηφόρος παριστάνοντας τον στυλίτη μοναχό τσακίζει μέρα με τη μέρα τα νεύρα της Ελισάβετ αλλά και των παιδιών. Ο Μίμης βιώνοντας το απίστευτο πρεσάρισμα της Ξανθίππης αλλά και την οριστική αποχώρηση απ' το σπίτι του Κίμωνα, της Βίβιαν και του Παναγιωτάκη, ασπάζεται τον Κομφουκιανισμό προκειμένου να βρει ψυχική γαλήνη. Ο Παύλος γίνεται ράκος όταν τον εγκαταλείπει η Μαρία αποφασισμένη να ζήσει με τον Τραϊανό. Ζητάει συμπαράσταση απ' την Ειρήνη και πέφτει πάνω στην Εύα που μόλις έχει έρθει απ' το Λονδίνο. Εκτιμώντας λάθος τις συμβουλές της Εύας κάνει μια απελπισμένη κίνηση που θα του κοστίσει.

Δείτε το τρέιλερ:


zappit.gr

Η Κάτια μαθαίνει κάτι σημαντικό για την Ξένια απόψε στη "Ζωή της άλλης"!!!


Διαβάστε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου. Δείτε το τρέιλερ.








Το ερωτικό πάθος ανάμεσα στην Ζέτα και τον Ηλία είναι πλέον ανεξέλεγκτο, εκθέτοντας και τους δύο και ειδικά τον Ηλία. Η Κάτια προσπαθεί να αποδεχτεί τα νέα δεδομένα και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για την Ξένια...

Η Θάλεια και ο Γιάννης γνωρίζουν τις δυσκολίες του να είσαι αυτόνομος και ανεξάρτητος. Στο μεταξύ η Ελπίδα, άθελά της, γίνεται και πάλι η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Αλέξη και Στέλλα...

Δείτε το τρέιλερ:


zappit.gr

Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό της Γιουροβίζιον- Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Dusseldorf Arena


Η τρίτη χώρα που ανακοινώθηκε.











Θρίαμβος για τον Λούκας στον ημιτελικό της Γιουροβίζιον. Η αγωνία του δεν κράτησε πολύ καθώς παρότι τραγούδησε τελευταίος, ανακοινώθηκε τρίτος και η ελληνική συμμετοχή ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο Λούκας Γιώρκας ερμήνευσε σε συνεργασία με τον Stereo Mike το τραγούδι “Watch my dance” σε μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους Ελεάνας Βραχάλη, ξεσηκώνοτας το κοινό και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της 56ης Eurovision, με ένα άκουσμα ελληνικό και αισιόδοξο.

Η ελληνική αποστολή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, sτο Dusseldorf Arena ενώ ο Λούκας έριξε και τις στροφές του ...

Το μπλέ - μαύρο φόντο με τους λευκούς αρχαιοελληνικούς κίονες «άστραψε» λίγο πριν το φινάλε του τραγουδιού, οπότε και τεράστιες φλόγες εμφανίστηκαν στην σκηνή.

Οι χώρες που περνούν στον τελικό με τη σειρά που ανακοινώθηκαν είναι:

Σερβία
Λιθουανία
Ελλάδα
Αζερμπαϊτζάν
Γεωργία
Ελβετία
Ουγγαρία
Φινλανδία
Ρωσία
Ισλανδία

Στο "Πλάκα Κάνεις" βλέπουν το μέλλον!!!!


Δύο φίλοι ξεκινούν να πούν τα νέα τους. Αλλά ο ένας τους δεν έχει μόνο ιστορίες από αυτά που έγιναν. Μα και από αυτά που θα γίνουν!







Μέχρι και σεισμό θα προβλέψει. Και θα κρυφτεί κάτω απ’ το τραπέζι για να προστατευθεί κι αυτός κι ο φίλος του. Όχι, δεν είναι μάντης, ούτε έχει «κληρονομικό χάρισμα». Απλώς…πλάκα κάνει.

Το νέο επεισόδιο της κωμικής εκπομπής του ΑΝΤ1 έχει τρεις πολύ αστείες ιστορίες και αυτή την Τετάρτη, στις 21:00.

Εκτός από τον «μάντη» και τον φίλο του, θα δούμε και δύο ζευγάρια τα οποία θα προκαλέσουν πολύ γέλιο.

Στην πρώτη περίπτωση, η γυναίκα θα εξαφανιστεί από τον καλό της, όχι μία, όχι δύο, ούτε καν τρεις, αλλά συνολικά πέντε φορές από μπροστά του, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τελικά θα καταλήξει επάνω στο τραπέζι, να χορεύει τσιφτετέλι μπροστά στους έκθαμβους θαμώνες της καφετέριας, μόνο για τον άντρα της.

Στην δεύτερη περίπτωση, και πάλι η γυναίκα είναι αυτή που θα κάνει πλάκα στον αγαπημένο της, μόνο που αυτός δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια... Όταν θα δει πως η γυναίκα του, αγνοεί τις παραινέσεις και τα λόγια του, θα φτάσει στο σημείο να θέλει να καλέσει την αστυνομία. Γιατί δεν μπορεί να μιλάει σοβαρά...

Δείτε το τρειλερ:

Η Μαίρη της "Ζωής της Άλλης",Δώρα Χρυσικού μίλησε για το πως την αφόρησε η εκκλησία στα 14 της!!!


Η ηθοποιός που υποδύεται την Μαίρη Τριανταφύλλου στη "Ζωή της Άλλης", την μαμά της Ντορίτας, μίλησε για την εμπειρία που είχε στα 14 της όταν την αφόρησε η εκκλησία...







Ο λόγος ήταν η συμμετοχή της στην ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου "Το μετέωρο βήμα του πελαργού". Στην ταινία υποδυόταν την ανήλικη προσφυγοπούλα που έγινε η θετή κόρη του Marcello Mastroianni.

Κάποιες από τις ερωτικές σκηνές θεωρήθηκαν αρκετά τολμηρές και με το επιχείρημα ότι προσέβαλαν τα χρηστά ήθη της εποχής και η ίδια δέχτηκε προσβλητικά σχόλια και βίαιη αντιμετώπιση.

Η ίδια θεωρεί ότι ήταν κατά κάποιο τρόπο ο πιο εύκολος στόχος για να πεχτούν στην πλάτη της κάποια παιχνίδια εξουσίας, όπως εξήγησε την Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή "Αξίζει να το ζεις".

Εξηγώντας πως ακριβώς συνέβησαν τα πράγματα είπε: "Ο μητροπολίτης Φλωρίνης ήταν μαχητής της εκκλησίας και άνθρωπος που δεν του άρεσαν οι "εισβολείς". Καταλαβαίνεις, η Φλώρινα είναι και μία απομονωμένη πόλη".

Στην αρχή η ταινία χαρακτηρίστηκε ως ανθελληνική και αντιχριστιανική, όμως αυτοί οι χαρακτηρισμοί, όπως είπε, η ηθοποιός δεν έδειξαν να πτοούν τον κόσμο "Γι αυτό το λόγο μετά τη χαρακτήρισαν ως πορνογραφική".

Δείτε τι λέει για την αντιμετώπιση που είχε η θεματολογία της ταινίας, πως συμπεριφέρθηκαν οι κάτοικοι της κλειστής κοινωνίας της Φλώρινας και τι ρόλο έπαιξε η εκκλησία στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης:


zappit.gr

Σεισμός στην Eurovision από τη "διαρροή" βαθμολογίας


Σύμφωνα με τα όσα παρακολουθήσαμε το μεσημέρι στην εκπομπή Super Star, ένα blog δημοσίευσε στο διαδίκτυο μια λίστα με βαθμολογίες κριτών, από τη χθεσινή πρόβα.







Όπως εξήγησαν στην εκπομπή, οι επιτροπές ψηφίζουν στην τελική πρόβα, για να υπάρχει Backup η ψηφοφορία τους σε περίπτωση που παρουσιαστεί τεχνική βλάβη την ώρα της μετάδοσης του ημιτελικού.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία που "διέρρευσε" στο διαδίκτυο, η Ελλάδα είναι 5η σε βαθμολογία.

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, από το Star είπαν πως τελικά δεν ήταν η αληθινή βαθμολογία των κριτών που διέρρευσε στο διαδίκτυο αλλά... μια εικονική, που δημιουργήθηκε μόνο για τις ανάγκες της τελικής πρόβας.

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Η ΕΡΤ καταγγέλει τα ιδιωτικά κανάλια για παράνομη αναμετάδοση πλάνων


Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ Α.Ε. καταγγέλει το γεγονός.









Απαράδεκτη χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ Α.Ε. την παράνομη αναμετάδοση από ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εκτεταμένων εικόνων και στιγμιοτύπων από το πρόσφατο Final Four του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ (Euroleague) στη Βαρκελώνη, των οποίων τα αποκλειστικά δικαιώματα έχει η ΕΡΤ, χωρίς προηγουμένως να ζητήσουν την άδειά της.

Η εταιρεία καταγγέλλει το γεγονός και επιφυλάσσεται να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της.
zappit.gr

Γνωρίστε τη Μαρία Κοζάκου, τη "φωνή" της φετινής Eurovision


Η δημοσιογράφος και μουσική παραγωγός Μαρία Κοζάκου, είναι η "φωνή" που έκλεψε τις εντυπώσεις από την αναμετάδοση του Α΄ Ημιτελικού του 56ου ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.










Η Μαρία είναι δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός με σημαντική παρουσία στο ελληνικό ραδιόφωνο. Από το 1996 και το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΑΘΜΟΣ 101,3 (σημερινός ΔΙΕΣΗ) συνδυάζει με ένα πολύ δικό της τρόπο την ενημέρωση με την καλή μουσική, από τις 8 ως τις 10 το πρωί.

Η Μαρία Κοζάκου έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το ραδιόφωνο Πόλις 88,6 για να βρεθεί -το 2001- στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Εκτοτε εκπέμπει από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, στην πρωινή ζώνη 8-10, επί 10 συναπτά έτη και υπό τον τίτλο "Τρανζίστορ" ενώ μέχρι το 2008 διατηρούσε εκπομπή και στη ΝΕΤ 105,8 με τον τίτλο "Αερόστατο". Ενώ κεντρικός άξονας της δημοσιογραφικής πορείας της είναι το ραδιόφωνο, γράφει παράλληλα σε έντυπα. Ενδεικτικά, ΜΕΤΡΟ, ΘΕΑΤΗΣ (περιοδικό πολιτισμού), REAL SIMPLE, INSIDE, OFFICE, ΚΡΑΜΑ (πολιτικό περιοδικό), PREVENTION. Η Μαρία Κοζάκου έχει σπουδάσει στο Πάντειο Παν/ιο Επικοινωνία και ΜΜΕ με ειδίκευση την Πολιτιστική Διαχείριση.

Η Μαρία έχει συμμετάσχει σε όλα τα μεγάλα events της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από το 2001 ως σήμερα, έχει σχολιάσει τη Eurovision τρεις φορές για τη ραδιοφωνία, έχει μεταδόσει το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσ/νικης και συναυλίες από το Ηρώδειο, ενώ έχει μεταδόσει και το Διαγωνισμό Χορού της EBU (Eurodance) δύο φορές για τη Δημόσια Τηλεόραση. Ακούμε πολύ συχνά τη φωνή της σε διαφημιστικά και αφηγήσεις, ενώ έχει παρουσιάσει/συντονίσει βιβλιοπαρουσιάσεις και ειδικές προβολές στο Μέγαρο Μουσικής και αλλού.

Τώρα φαίνεται πως ήρθε να κλέψει τις εντυπώσεις και μέσα από την αναμετάδοση του 56ου διαγωνισμού της Eurovision μέσα από την τηλεόραση.
zappit.gr

Η κόρη της Cher που έγινε... γιος, τα είπε όλα στο show της Oprah


Ο Chaz Bono μίλησε για τα παιδικά του χρόνια. Τότε που η αγορίστικη ψυχή του ήταν εγκλωβισμένη σε κοριτσίστικο σώμα...







Περιέγραψε στην Oprah την αντίδραση της διάσημης μητέρας του, όταν της ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου.

Δείτε αποσπάσματα από την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε χθες:


zappit.gr

Απρόσεχτος ο γαμπρός στο "Μην το πεις στη Νύφη"


Πως κατάφερε ο Κώτσας να διοργανώσει τον γάμο του με την Σταυρούλα; Και ποιες ήταν οι προτεραιότητές του;







Ο Κώστας Πέτσας και η Σταυρούλα Σκαντζίκα είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που μετά από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να κάνουν το "μεγάλο βήμα". Μπορεί ο Κώστας να τα κατάφερε στο νυφικό παρά τους φόβους της αγαπημένης του όμως στα προσκλητήρια έκανε τα δικά του...

Πρόσθεσε κόκκινο χρώμα στα γράμματα, όπως αυτό της αγαπημένης του ομάδας, έκανε λάθος τον τόνο στο επίθετο της νύφης, ξέχασε τις κάρτες - πρόσκληση για το τραπέζι και ξέχασε να πει στην νύφη τι ώρα παντρεύονται!

Δείτε αποσπάσματα από το επεισόδιο:


zappit.gr

Μαθήματα θέλησης από τον "Karate Kid": Χόρεψε στο Αμερικανικό Dancing με διπλό (!) τραυματισμό


Σε αντίθεση με τους Έλληνες αστέρες που γκρινιάζουν για μια μελανιά στο μπούτι και απουσιάζουν από τα live του Dancing λόγω... επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο ηθοποιός Ralph Macchio ανέβηκε τραυματισμένος στην πίστα του Αμερικανικού Dancing και χόρεψε όχι έναν, αλλά δύο χορούς!





Το χθεσινό live του Αμερικανικού Dancing ήταν αρκετά δύσκολο για τους συμμετέχοντες καθώς είχαν να χορέψουν δύο χορούς εκ των οποίων ο δεύτερος ήταν με άγνωστο τραγούδι.

Αυτό δεν πτόησε στιγμή τον Αμερικανό -50χρονο πλέον- ηθοποιό του θρυλικού "Karate Kid" στον οποίο οι γιατροί διέγνωσαν κύστη στο γόνατο και τενοντίτιδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο ίδιος, δε γκρίνιαξε ούτε στιγμή και κατάφερε να χορέψει με επιτυχία και τους δύο χορούς. Τόσο το Βαλς...



...όσο και το Τσα - τσα, το τραγούδι του οποίου του αποκαλύφθηκε λίγο πριν ανέβει στην πίστα με τη ντάμα του.



Λόγω του τραυματισμού του είχε κάνει ελάχιστες πρόβες αυτή την εβδομάδα. Δεν κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία μεν αλλά κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα κοινού και κριτών δε, με το πείσμα και τη θέλησή του.

Οι Έλληνες αστέρες να τα βλέπουν...
zappit.gr

Πατέρας έγινε ο Γρηγόρης Γκουντάρας!


Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και η σύζυγός του απέκτησαν σήμερα το πρωί ένα υγιέστατο αγοράκι.






Ο Γρηγόρης Γκουντάρς και η σύζυγός του Ναταλί Κάκαβα έγιναν γονείς τα ξημερώματα. Την αγωνία του Γρηγόρη μοιράστηκε η συνεργάτιδα και φίλη, Ελένη Μενεγάκη την οποία συμβουλευόταν καθ' οδόν για το μαιευτήριο. Για την διαδικασία του τοκετού και τα συναισθήματα του μίλησε σήμερα σε απευθείας σύνδεση με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες του στον "Καφέ", κάνοντας μάλιστα χιούμορ για τα προσόντα του γιού του...

Δείτε τι είπε ο ευτυχής πατέρας:


zappit.gr

Διπλός γάμος στην «Ζωή της Άλλης»!


Όχι έναν αλλά δύο γάμους θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 19 Μαίου στη σειρά καθημερινή του MEGA.









Αφού έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες για τον Νικόλα κ (Ορέστης Τρίκας) και την Ντορίτα (Ευγενία Παναγοπούλου) τελικά ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι απειλές της Ξένιας (Αθηνά Οικονομάκου) συνεχίζονται και μάλιστα πιο έντονες ωστόσο όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού αφήνουν στην άκρη τα προβλήματα και τις στεναχώριες για να γιορτάσουν μαζί με τα παιδιά το ξεκίνημα της νέας τους ζωής!

Ο γάμος επιφυλλάσσει όμως μια μεγάλη έκπληξη για όλους καθώς το χορό του Ησαία θα χορέψουν τελικά την ίδια ημέρα και η Μαίρη (Δώρα Χρυσικού) με τον αγαπημένο της Μάνο Καλλιφατίδη (Κώστας Αποστολάκης).

Τα δύο νιόπαντρα ζευγάρια ξεκινούν την κοινή ζωή τους με τις καλύτερες προοπτικές, όμως ο Νικόλας και η Ντορίτα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πρώτη μεγάλη δυσκολία τους πολύ σύντομα με σοβαρές συνέπειες για τη σχέση τους.
zappit.gr

24ώρη απεργία των ΜΜΕ- Χωρίς εκπομπές και δελτία αύριο τα κανάλια


Τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην αυριανή 24ωρη Γενική Απεργία,που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε η Π.Ο.Ε.ΣΥ. Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα των καναλιών.






Το αυριανό πρόγραμμα των καναλιών δεν θα περιλαμβάνει ζωντανές εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Στη θέση των πρωϊνών - μεσημεριανών εκπομπών θα παρακολουθήσετε επαναλήψεις ή best off, είτε ντοκιμαντέρ (ΕΡΤ, ΣΚΑΙ). Το πρόγραμμα θα συνεχίσει με επαναλήψεις εκπομπών και σειρών στη θέση των δελτιών, ενώ κανονικά θα προβληθούν τα καινούργια επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών του prime time.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις αλλαγές των καναλιών θα βρείτε στη σελίδα του zappIT.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.ΣΥ. για την απεργία:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) και τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων-μελών της, περιλαμβανομένης της Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), αποφάσισαν τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην 24ωρη Γενική Απεργία στις 11 Μαΐου 2011,που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Η Ομοσπονδία και οι Ενώσεις-μέλη της μαζί με όλους τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε διεκδικούν:
* Υπογραφή ικανοποιητικών Σ.Σ.Ε.(Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας).
* Σταμάτημα των μαζικών απολύσεων.
* Διασφάλιση των θέσεων και των όρων εργασίας, απορρίπτοντας ατομικές συμβάσεις και εκ περιτροπής εργασία.
* Τη λήψη από την κυβέρνηση ουσιαστικών μέτρων προστασίας των ανέργων και των συνταξιούχω
zappit.gr

Βρείτε τις διαφορές!


Copy-paste η χορογραφία του Σπύρου Σούλη στο «Dancing with the stars»







Εντυπωσίασε χθες ο Σπύρος Σούλης και η Άννα Πολύζου με τις χορευτικές του ικανότητες στο «Dancing with the stars», αλλά το έργο κάπου το είχαμε ξαναδεί! Η χορογραφία που παρουσιάστηκε δεν ήταν τίποτε άλλο από πιστή αντιγραφή χορογραφίας στην αμερικανική εκδοχή του «Dancing».

Συγκρίνοντας τα δυο βίντεο, οι διαφορές είναι πραγματικά ελάχιστες, ενώ μέχρι και το ενδυματολογικό είναι σχεδόν το ίδιο! Πάλι καλά που ο Σπύρος Σούλης και η Άννα Πολύζου δεν διαγωνίζονταν, αλλιώς θα επρόκειτο για ζαβολιά, αφού ο Derek και η Jullianne Hough είχαν καταφέρει με το χορό τους να εντυπωσιάσουν.

Δείτε τα δυο βίντεο και... βρείτε τις διαφορές!




newsbeast.gr

«Πειραγμένες» αντλίες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πειραιώς


Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί στο πρατήριο τέσσερις παρεμβατικοί μηχανισμοί.








«Πειραγμένες» αντλίες σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Πειραιώς στον αριθμό 24, στην περιοχή του Μοσχάτου εντόπισε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Μετρολογίας του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κατά την διάρκεια ελέγχου.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί στο πρατήριο τέσσερις παρεμβατικοί μηχανισμοί, οι οποίοι αλλοίωναν τις ενδείξεις αντλιών ως προς την παρεχομένη ποσότητα, εξαπατώντας τους καταναλωτές και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου σε συνεργασία και με την βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζουν την έρευνα σε βάθος.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου, που πρόσφατα ψηφίστηκε, προβλέπεται σε βάρος του πρατηριούχου οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας, βαρύτατο πρόστιμο και ποινικές κυρώσεις.

Το υπουργείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο σημερινός εντοπισμός του παρανομούντος πρατηρίου έρχεται ως αποτέλεσμα συνεχών και συντονισμένων ενεργειών, ελέγχων και ερευνών και ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ντ. Ρόβλιας δήλωσε σχετικά: «Οι προβλεπόμενες ποινές είναι αυστηρότατες βάσει της πρόσφατης τροπολογίας που ψηφίσαμε στη Βουλή: οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας, ποινικές κυρώσεις και μεγάλα πρόστιμα. Είχαμε προειδοποιήσει ότι περιμένουν οδυνηρές εκπλήξεις τους παρανομούντες, όπως και έγινε.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά σε εργάσιμες και μη εργάσιμες ημέρες. Τυχόν άλλοι επίδοξοι παρανομούντες θα πρέπει να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά πριν το αποτολμήσουν».
newsbeast.gr

Πρότειναν στην Pippa να γυρίσει σκηνή σε πορνό ταινία έναντι 5.000.000$!


Μπορεί να η Pippa να έγινε σύμβολο του sex μέσα σε μία ημέρα, μπορεί να έγινε site μόνο και μόνο για τα οπίσθιά της, μπρεί να την είδαμε σε ημίγυμνες φωτογραφίές, αλλά να της γίνει πρόταση για πορνό ταινία δεν το περιμέναμε!







Φαίνεται πως ποντάρουν πολλά στη σεξουαλικότητα της αδερφής της πριγκίπισσας Catherine και έτσι πασίγνωστη και κολοσιαία εταιρεία έστειλε επιστολή στην Pippa που της προτείνει να παίξει σε μία μόνο σκηνή ταινίας πορνό έναντι 5.000.000 δολαρίων! Καλά το διάβασες!

Ο Steven Hirsch, το αφεντικό της εταιρείας Vivid Entertainment, έστειλε την επιστολή λέγοντας μεταξύ άλλων πως η ίδια ήταν η star του βασιλικού γάμου και με την ομορφιά της και με το στυλ που βγάζει, θα μπορούσε να γίνει ένα τεράστιο, ενήλικο αστέρι!

Και οι προτάσεις δεν σταματάνε εδώ... Πρόσφερε και στον αδερφό της, James, ακόμη 1.000.000 δολάρια για να παίξει εξίσου σε μία σκηνή!

Μάλλον μπήκαν ιδέες στον Steven μετά τις γυμνές φωτογραφίες των αδερφιών της Catherine! Πάντως δύσκολα θα πάρει θετική απάντηση, τι λες;

Την επιστολή δημοσίευσε το TMZ


tlife.gr

Τα'δωσε και ... τα'δειξε όλα η Ελεωνόρα!


Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμα φορά η παίκτρια του χορευτικού ριάλιτι του ΑΝΤ1 , Ελεωνόρα Μελέτη. Χόρεψε εκπληκτικά με τον πασίγνωστο πια χορευτή Ηλία του 16ου και πραγματικά έδειξε όλα τα προσόντα της.








Εντυπωσιακή ήταν για μια ακόμα φορά η παίκτρια του χορευτικού ριάλιτι του ΑΝΤ1 , Ελεωνόρα Μελέτη. Χόρεψε εκπληκτικά με τον πασίγνωστο πια χορευτή Ηλία του 16ου και πραγματικά έδειξε όλα τα προσόντα της.

Αποτέλεσμα να παραμείνει τελικά στη σχετική ψηφοφορία του κοινού, και να αποχωρήσει...


η κ. Νατάσσα Καλογρίδου, που παραλίγο από την τσαντίλα της, να πλακώσει στις μπούφλες την παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια.


Αντίπαλος της Ελεωνόρας μας ήταν μόνο η ποιοτική ηθοποιός κ. Ναταλία Δραγούμη , που έκανε τη δασκάλα του σεξ στο χορογράφο της Γιούρι, στον ταβλά με το κουλούρι, χωρίς όμως να προχωρήσουν περαιτέρω.


Στο ερωτικό πνεύμα της χθεσινής εκπομπής, που κάθε Κυριακή μας ξαφνιάζει με τη θεματική της, είχαμε και ένα φοβερό σήκωμα,όπως τονίστηκε να το καταλάβουμε, του Τρύφωνα Σαμαρά επί της χορογράφου Κλώντιας ( πάει, τα μάθαμε όλα τα ονόματα!).


Η εμφάνιση της Ελεωνόρας ήταν πραγματική αποκάλυψη χθες, όπως και σε πρόσφατη εκπομπή που χόρεψε τσα- τσά και έκανε την ίδια φιγούρα και αυτό φαίνεται χωρίς Μελέτη.
zappit.gr

Λιάγκας: Ο ...πιτσαράς Μουζουράκης


Του ξέφυγε(?) πάλι του Γιώργου στον αέρα, άλλο εννοούσε, άλλο είπε και το επανέλαβε για την περίπτωση που δεν το καταλάβαμε!








Σχολιάζοντας ένα βίντεο στο οποίο ο Πάνος Μουζουράκης έλεγε πως την περίοδο που ήταν πιτσαδόρος δεν είχε κατακτήσεις στο γυναικείο κοινό, ο Γιώργος Λιάγκας το έκανε πάλι το θαύμα του και τον είπε πιτσαρά... Επειδή του άρεσε η λεξούλα, το επανέλαβε και δυο τρεις φορές να το χαρεί! Με τη βοήθεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου προχώρησαν το αστείο(?) μιλώντας για πεϊνιρλί, σκεπαστή πίτσα και σκαλτσόνε...

Λίγο παρακάτω, η Σάσα Σταμάτη -γνωστή για την ευγένειά της και το πλούσιο λεξιλόγιό της- μιλούσε για την "τσοντούλα" της Πίπας! Η διευκρίνηση ότι η Σάσα Σταμάτη μιλάει ...αλλιώς, ήταν περιττή. Το ξέραμε!



Δείτε έναν ακόμα ευρηματικό διάλογο από το "Πρωινό mou":



Το σημερινό ...ακατάλληλο σκηνικό φαίνεται πως ήρθε να ολοκληρώσει η συμπαθέστατη Βίκυ Παγιατάκη, η οποία προέτρεψε τους Παρθένους να οργανωθούν για έναν δυναμικό "οργασμό"!
zappit.gr

Νέες εντάσεις απόψε στις "Real Housewives"!!!!


Η κόντρα Χριστίνας Παππά και Φώφης Μαστροκώστα φαίνεται πως συνεχίζεται και σε αυτό το επεισόδιο...








ενώ κάποιες άλλες κυρίες της τηλεοπτικής γυναικοπαρέας, αφήνουν το... νοικοκυριό τους και πάνε μια βόλτα μέχρι το Λονδίνο.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:


zappit.gr

Το μίσος της Ξένιας για την Ελπίδα μεγαλώνει...


Διαβάστε τι θα δούμε σήμερα στη "Ζωή της άλλης".







Η Λίλιαν ανησυχεί με την προσέγγιση Τόνιας και Φάνη και η 'Ελενα την προτρέπει να επισπεύσει τη διαδικασία του γάμου τους.

Λίγο πριν το γάμο του Νικόλα, η Πόλα τον παγιδεύει με σκοπό να τιμωρήσει την αδιαφορία του γι αυτήν.

Η Θάλεια πιεσμένη από τη μητέρα της φεύγει απ το σπίτι.

Η Κάτια διστάζει να πάρει μια απόφαση για το πώς θα αντιμετωπίσει την Ξένια. Στο μεταξύ, το μίσος της Ξένιας για την Ελπίδα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο...
zappit.gr

Χατζηγιάννης στον Κωστόπουλο: Όταν συνεργάστηκα με τον Ρέμο ήταν για όλους δύσκολο!!!


Στην εκπομπή "Βράδυ ήταν καλεσμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και μίλησε για γνωστές και λιγότερο γνωστές πτυχές της ζωής του.







Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε τον τραγουδιστή αν είχε "πέσει" ψυχολογικά τη "σκοτεινή" περίοδο της ζωής του, μεταξύ 25 και 30 ετών, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε: "Πολλές φορές. Όλα αυτά έχουν και την πτώση". "Φοβήθηκες μήπως φύγεις από τις ράγες", συνέχισε την ερώτηση ο Πέτρος και ο Μιχάλης απάντησε: "Φοβάμαι ότι το έχω κάνει. Κανείς δεν το πήρε χαμπάρι".

Για τη σχέση του με τη Ζέτα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε πως ο ίδιος είναι πολύ ζηλιάρης, ενώ η σύντροφός του καθόλου. Για το ενδεχόμενο ΄να δούμε από το ζευγάρι ένα μωρό, ο τραγουδιστής δήλωσε πως ωριμάζει μέσα του η σκέψη, καθώς "η Ζέτα θα είναι ιδανική μαμά, γιατί κρύβει μέσα της πολύ καλοσύνη και αγάπη".

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος θύμησε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη μια παλιότερη δήλωση του Αντώνη Ρέμου, ότι ήταν πολύ δύσκολη η χρονιά που οι δύο ερμηνευτές βρέθηκαν στην ίδια σκηνή, ο Μιχάλης είπε με νόημα: "Ήταν για όλους δύσκολο". παράλληλα, διευκρίνησε πως δεν πιστεύει ότι είναι παράλογο σε ένα νυχτερινό πρόγραμμα να παίρνεις αυτό που δικαωματικά σου ανήκει.

Μια ακόμα αποκάλυψη του τραγουδιστή ήταν πως ο επόμενος στόχος του είναι να φύγει στο εξωτερικό. Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής του:


zappit.gr

Θεαματικό Guinness World Records show!!!!


Η ανδροπαρέα έκανε την Πέμπτη πρεμιέρα στο MEGA με απίθανα ρεκόρ από απίθανους ανθρώπους.








Ο Γιώργος Λιανός, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Λορέντζο Καριέρε από την Ιταλία, αυτή τη φορά, έδωσαν άλλο αέρα στο "Guinness World Records show", περισσότερο "παρεΐστικο" και χιουμοριστικό.

Άνδρες που αλλάζουν παντελόνια, γαμπρός που βγάζει καλτσοδέτες από τις νύφες, κοπέλες που κάνουν ανάποδα ποδήλατο η μία πάνω στην άλλη, αλλά και ένας άνδρας που πετάει ηλεκτρονικές συσκευές και μια ηλικιωμένη - πρότυπο χορεύτριας.

Δείτε τα καλύτερα αποσπάσματα:


zappit.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...