Επιστρέφει στους κινηματογράφους η θρυλική "21 Jump Street";;;


Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες για “21 Jump Street” στη μεγάλη οθόνη, το ερώτημα ήταν πάντα αν ο Ντεπ θα έχει κάποια ανάμιξη.









Η κλασική σειρά ακολουθούσε τις εβδομαδιαίες περιπέτειες μιας ομάδας αστυνομικών σε μυστική αποστολή, που ήταν undercover σε ένα λύκειο. Ο Ρίτσαρντ Γκριέκο μπορεί να πήρε το spin-off (το “Booker”, αν θυμάστε), αλλά ο Ντεπ ήταν που ξεπήδησε ως breakout σταρ από τη σειρά, για να ακολουθήσει στη συνέχεια την υπερ-επιτυχημένη καριέρα που τον έχει κάνει τον #1 κινηματογραφικό σταρ στον κόσμο σήμερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδας που ασχολείται με τα τεκταινόμενα στο χώρο του κινηματογράφου, ο Johnny Depp θα κάνει μία cameo εμφάνιση στην επανέκδοση του 21 Jump Street που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 16 Μαρτίου του 2012. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Phil Lord και Christopher Miler, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται οι Hill, Channing Tatum, Ice Cube, Brie Larson, Rob Riggle, DeRay Davis, Dave Franco και Jake Johnson.

Η ταινία,όπως ήταν αναμενόμενο, θα βασίζεται στην τηλεοπτική σειρά της Fox που προβλήθηκε από το 1987 έως το 1991 και παρουσίαζε δύο μυστικούς αστυνομικούς που έχουν λάβει εντολή να εργαστούν και να προσέχουν τα διάφορα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα σε σχολεία.

Για να θυμιθούμε το καταπληκτικό τραγούδι των τίτλων της σειράς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...