Ποιοι θα είναι οι καθηγητές και οι sous chef στο Botrini's Project;

Οι νέοι που θα επιλεγούν για το Brotrini's Project, μέσα από μια σειρά μαθημάτων και δοκιμασιών, θα αποκτήσουν γνώσεις, θα δημιουργήσουν, θα πειραματιστούν, θα ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και θα αναδείξουν τα προσόντα τους ώστε να λειτουργήσουν το νέο του εστιατόριο.

Σε αυτό το τολμηρό του εγχείρημα ο Έκτορας Μποτρίνι έχει ως αρωγό μια ομάδα έμπειρων συνεργατών:

Καθηγητές:

Παύλος Μανωλάς
Ο Παύλος Μανώλας έχει σπουδάσει χημεία τροφίμων στην Μπολόνια και είναι εξαιρετικός γνώστης της Γαλλικής και της Ιταλικής κουζίνας. Παρακολούθησε σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και έχει ειδικευθεί σε θαλασσινά και ζυμαρικά.
Εργάστηκε ως σεφ σε πολλά εστιατόρια της Ιταλίας αλλά και της Ελλάδας.
Οι διακρίσεις του είναι πολλές και περιλαμβάνουν 2 Χρυσούς Σκούφους καθώς και βραβεία σε διαγωνισμούς μαγειρικής σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η τεράστια παέλια του με 3,5 μέτρα διάμετρο και βάρος 1,85 τόνoυς προτάθηκε για το βραβείο Γκίνες το 1994.
Διδάσκει στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ από τον Οκτώβριο του 2008.

Πέτρος Καλεβρόσογλου
Ο Πέτρος Καλεβρόσογλου, είναι ο πιο νέος καθηγητής της σχολής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Σπούδασε τουριστικά και μαγειρική – ζαχαροπλαστική, ενώ έχει διατελέσει ως σεφ σε γκουρμέ εστιατόρια και μεγάλα ξενοδοχεία της Ελλάδας και όχι μόνο. Η αγάπη του για την μαγειρική τον έφτασε ως το ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού, όπου παρακολούθησε σεμινάρια γαλλικής κουζίνας.


Sous Chefs:

Θοδωρής Ρουβάς
Ο Θοδωρής βρίσκεται στο πλευρό του Έκτορα Μποτρίνι για περισσότερο από δύο χρόνια. Είναι 25 ετών και κατάγεται από την Κέρκυρα. Δούλεψε ως βοηθός σεφ στο ARTΟ2 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα της Θεσσαλονίκης και φυσικά στο Etrusco, στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από σχολή μαγειρικής και από τότε έχει εργαστεί ως βοηθός σεφ σε διάφορα εστιατόρια, μέχρι να γίνει ένας από τους πιστούς βοηθούς του Έκτορα Μποτρίνι.

Κωστής Σβεντζούρης
Ο Κωστής είναι 28 ετών και κατάγεται από την Αθήνα. Σπούδασε σε σχολή μαγειρικής και μιλάει αγγλικά και ισπανικά. Η επαγγελματική του εμπειρία δεν περιορίζεται μόνο στα ελληνικά σύνορα, καθώς έχει μαθητεύσει και στο εστιατόριο του Μαρτίν Μπερασατένγκι στο Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία. Συνεργάζεται με τον Έκτορα Μποτρίνι, ως βοηθός σεφ στο Etrusco, από τον Οκτώβριο του 2008.

Ο Έκτορας Μποτρίνι και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους που αναζητούν μια νέα αρχή.
zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...