Ξέσπασμα Χαριτάτου για τηλεκριτικούς και πανελίστες!!!

Ο παρουσιαστής της ΑΝΤ1 είχε το πρωί καλεσμένη την Χριστίνα Παππά από τις "Real Housewives". Με αφορμή λοιπόν τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το show, ο Σπύρος Χαριτάτος άρχισε να λέει για τους ανθρώπους που σχολιάζουν τις εκπομπές στα ΜΜΕ.

"Κάποιοι πληρώνονται απλά και μόνο με την υποχρέωση να χτυπήσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα ενός σταθμού.
Όταν σαν βασικός τίτλος είναι: "Προκαλούν οι νοικοκυρές", είναι καθαρά αστείο, ύποπτο και μεθοδευμένο" είπε ο Σπύρος Χαριτάτος που... και ο ίδιος έχει γίνει πολλές φορές στόχος για σχόλια από πανελίστες και τηλεκριτικούς.

Μιλώντας εκ πείρας λοιπόν και με μια προσωπική πικρία που , απ' ότι φαίνεται, είναι έντονη, συνέχισε:

"Υπάρχει μια βιομηχανία θεάματος που ζει και τρώει παντεσπάνι, όχι ψωμί, βρίζοντας παρουσιαστές ή δημοσιογράφους ή αυτούς που συμμετέχουν στα προγράμματα. Γεμίζουν έτσι στήλες, γεμίζουν τηλεοπτικούς χρόνους ή το χρόνο τους στο ραδιόφωνο".

"Άλλο σάτιρα, όπως κάνουν οι "Ράδιο Αρβύλα" και ο Λάκης Λαζόπουλος και άλλο ο κακεντρεχής ή κομπλεξικός που του δίνουν ένα βήμα στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο για να βγάλει τα απωθημένα του και τις αποτυχίες της ζωής του στο πρόσωπο της Χριστίνας (Παππά) ή στο δικό μου ή οποιουδήποτε"...
είπε ο παρουσιαστής στο ξέσπασμά του, κάνοντας λόγο για "ανέραστους τηλε-κρεοπώληδες".

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...