Στον "πάγο" το Baby Gaga!!!!

Θυμάστε το παγωτό από μητρικό γάλα, γνωστό και ως Baby Gaga, που είχαμε ανφερθεί στο παρελθόν??? Τελικά απ'ότι φαίνεται δεν βλέπουμε να υπάρχει για πολύ ακόμα.....!!! Γιατί??? Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!!!

Το δημοτικό συμβούλιο του Γουεστμίνστερ κατάσχεσε όλα τα αποθέματα του παγωτού από μητρικό γάλα στο εστιατόριο στο Κοβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου, καθώς εκφράστηκαν ανησυχίες ότι η πρωτότυπη αυτή ιδέα ενδέχεται να κρύβει κινδύνους για την υγεία.

Σύμφωνα με τις αρχές, το παγωτό κατασχέθηκε και θα ελεγχθεί από την Υπηρεσία Ποιότητας Τροφίμων.

Ο Μπράιαν Κόνελ, μέλος του συμβουλίου, δήλωσε: "Η πώληση τροφίμων φτιαγμένων από σωματικά υγρά άλλων ατόμων μπορεί να προκαλέσει ασθένειες και, σ' αυτήν την περίπτωση, ηπατίτιδα" και συμπλήρωσε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συμφώνησε να σταματήσει την πώληση του παγωτού μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τους ειδικούς.

Το γλυκό, που αποκαλείται Baby Gaga, παράχθηκε από εθελόντριες γυναίκες που ήθελαν να δώσουν μητρικό γάλα, μετά από αγγελία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του καταστήματος, Icecreamists.

Ο Ματ Ο' Κόνορ, ιδρυτής του εστιατορίου, τόνισε: "Αν το παγωτό δεν είναι ασφαλές, τότε αυτές οι μητέρες θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τα παιδιά τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...