Καταπληκτικές δημιουργίες μητέρας με το μωράκι της!!!!

Η μητέρα του εικονιζόμενου μικρού κοριτσιού είναι μια Πληροφορικός απ' το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Ενόσω η κορούλα της κοιμάται του καλού καιρού, εκείνη δημιουργεί έναν ολότελα διαφορετικό κόσμο με οτιδήποτε μπορεί να βρει εύκαιρο! Και κάπως έτσι έγιναν διάσημες και οι δυο τους! Ασύλληπτη φαντασία και δημιουργικότητα! Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!!!









































Calvin Klein: Aμφιλεγόμενη διαφήμιση "βρες τη βρώμικη λέξη"!!!



Νέα αμφιλεγόμενη διαφήμιση από τον Calvin Klein. Με λίγη προσοχή μπορείτε να διακρίνετε την απαγορευμένη λέξη.






Κρυφό μήνυμα από τη διαφημιστική ή απλά μία σύμπτωση; Οι απόψεις διίστανται.Από τη δεκαετία του '80 οπότε η Brooke Shields "αποκάλυψε" τι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια της και το Calvin jean της, οι διαφημίσεις για τα Calvin Klein πυροδοτούν συζητήσεις ως προς τα κρυφά σεξουαλικά τους υπονοούμενα.Η τελευταία διαφήμιση του Calvin Klein, στην οποία ποζάρει το μοντέλο Lara Stone, προκάλεσε νέο γύρο συζητήσεων ως προς το αν υπάρχει κρυμμένη στην αφίσα η λέξη "Fuck" ή απλά οι άνθρωποι είναι προετοιμασμένοι να εντοπίσουν κάτι σκανδαλώδες στις διαφημίσεις της εταιρείας.


Υπάρχουν σίγουρα πολλοί που ισχυρίζονται ότι το τραπέζι σχηματίζει το γράμμα F και το εσώρουχο της Lara Stone το γράμμα U για να ακολουθήσουν τα γράμματα της φίρμας CK και να σχηματιστεί η λέξη Fuck.
Οι περαστικοί είναι διχασμένοι ως προς το κατά πόσο η αφίσα περιλαμβάνει το σεξουαλικό υπονοούμενο, με τον Jean από το Μανχάταν να σημειώνει πως αποτελεί υποσυνείδητο μήνυμα και τη Mandy από το Browns Mills, N.J., να το χαρακτηρίζει αηδιαστικό.
Από την άλλη πλευρά, η Ashley από το Manhattan εντόπισε τη λέξη Fuck χωρίς όμως να είναι σίγουρη για το κατά πόσο αποτελεί απαραίτητα συνειδητή επιλογή. "Μπορεί να ήταν σύμπτωση", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε poll που διενήργησε η Huffington Post οι συμμετέχοντες απάντησαν:
α) Ναι! Γνωρίζουν τι κάνουν 27,4%
β) Όχι! Δεν βλέπω τι υπονοείται 59,3%
γ) Αβέβαιο 13,26%
Αυτό είναι το τελευταίο "επεισόδιο", καθώς ακολούθησε διαφήμισης με δύο άντρες και μία γυναίκα σε προκλητική φωτογραφία που κρίθηκε ακατάλληλη και αποσύρθηκε στην Αυστραλία επειδή, όπως εκτιμήθηκε, προωθούσε το ομαδικό σεξ ή ακόμα και το βιασμό.




apoplanisi-news.blogspot.com

«Πλάκα κάνεις» - Όλο το 4ο επεισόδιο (30/03/2011)!!!!



Τέταρτο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πλάκα κάνεις» και οι Σαββας Πουμπουρας και Δημήτρης Βλάχος συνεχίζουν να δημιουργούν τρελά σκηνικά σε ανυποψίαστα θύματα. Δείτε το 4ο επεισόδιο...




Α' ΜΕΡΟΣ




Β' ΜΕΡΟΣ




Γ' ΜΕΡΟΣ



Το μεταφορικό μέσο της γατούλας!!!



Δείτε τι χρησιμοποιεί αυτή η γλυκιά γατούλα για.....μεταφορικό μέσο!!!








Υψηλά νούμερα για το «Πλάκα Κάνεις»!!!





Υψηλά νούμερα τηλεθέασης για το δίδυμο Πούμπουρα- Βλάχου.










Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε 30,5% στο μέσο όρο και 18,4% στο νεανικό κοινό, ενώ η «Κοινωνία Ώρα Mega» έκανε 16,7% και 11,1% ισοψηφώντας με την «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ που σημείωσε τα ίδια ακριβώς νούμερα. Το «Πάνω στην Ώρα» σημείωσε 8,3% και 15,2% ενώ η «Πρώτη Γραμμή» 9,1% και 9,3% στα αντίστοιχα ποσοστά. Η «Πρωινή Μελέτη» έκανε 11,7% στο σύνολο και 23,2% στο κοινό ηλικίας 15-44.

Πρωινή Ψυχαγωγική Ζώνη

Το «Πρωινό Μou» συγκέντρωσε 29% στο μέσο όρο και 31,1% στο νεανικό κοινό, το «10 με 1 Μαζί» 18,1% και 14,6% ενώ ο «Καφές με την Ελένη» με 10,2% και 13,1%. Η εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» της ΝΕΤ έκανε 8,2% και 3,6% και το «ΣΚΑΪ Τώρα» 9,3% και 9,1%.

Μεσημεριανή Ζώνη

Η Κατερίνα Καραβάτου με το «Κους Κους» σημείωσε 12,8%% στο μέσο όρο και 15,6% στο νεανικό κοινό, ενώ η Χριστίνα Λαμπίρη με το «Super Star» 11,8% και 12,6% αντίστοιχα.

Απογευματινή Ζώνη

Το «Αξίζει να το Ζεις» σημείωσε 15,5% στο σύνολο και 11,8% στο νεανικό κοινό, ενώ το «Δέστε Τους 11,1% και 18%, Τα «Ασημένια Φεγγάρια» του ΑΝΤ1 σημείωσαν 36% στο σύνολο και 21,7% στο νεανικό κοινό, η «Patty» του Mega 20,8% και 22,4%, ενώ ο Φώτης με τη Μαρία από το Star έκαναν 7,2% και 11%. Τέλος, τα «Μυστικά της Εδέμ» συγκέντρωσαν 52,9% στο σύνολο και 44% στο νεανικό κοινό, ενώ η Ευγενία Μανωλίδου με το «Dancing With the Stars Daily» σημείωσε 6,5% στο σύνολο και 7% στο νεανικό κοινό.

Prime Time

Η «Ζωή της Άλλης» σημείωσε 50,6% στο μέσο όρο και 39,7% στο νεανικό κοινό, η εκπομπή «Πλάκα κάνεις» με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο έκανε 20,5% και 31,5%, ενώ η πρεμιέρα του «Botriniʼs Project» στον Alpha συγκέντρωσε 12,7% και 16,3% αντίστοιχα. Λίγο αργότερα, το «50-50» στο Mega έκανε 41,4% και 47,3%, η σειρά «Steps» του ΑΝΤ1 12,7% και 16%, και το «Σπίτι Απʼ την Αρχή» σε επανάληψη στον Alpha 10,5% και 10,7%. Τέλος, το «Ράδιο Αρβύλα» έκανε 31,9% στο σύνολο και 43,2% στο νεανικό κοινό, οι «Οικογενειακές Ιστορίες» 16% και 13,6%.
yupi.gr

Όταν δυο μωρά τσακώνονται! Απολαυστικό βίντεο!


Μια ατελείωτη συζήτηση δυο μπέμπηδων, μπροστά από το ψυγείο έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου. Μόνο οι δυο τους καταλαβαίνουν τι λέει ο ένας και τι ο άλλος, όμως το απολαμβάνουν






Πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου έχουν δει αυτό το βίντεο. Είναι όντως απολαυστικό!


Έμειναν χωρίς ρεύμα στο στούντιο του "Καλημέρα Ελλάδα"



Το πρωί έμειναν χωρίς ρεύμα στο στούντιο του "Καλημέρα Ελλάδα" για τουλάχιστον 10 λεπτά!







Στις 09:16 και ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης μιλούσε με την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ξαφνικά... σκοτείνιασε!

Για την ακρίβεια μαύρισε ο τόπος από διακοπή ρεύματος και... η μόνη που φαινόταν στον αέρα ήταν η Υπουργός καθώς δεν ήταν μέσα στο στούντιο αλλά σε απευθείας σύνδεση από αλλού.

Ο Γιώργος Παπαδάκης κράτησε την ψυχραιμία του και ενημέρωσε τον κόσμο ότι για λίγο δε θα τον βλέπουν λόγω της διακοπής.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ο Γιώργος Παπαδάκης λέει στον τηλεοπτικό αέρα για τα τεχνικά προβλήματα του ΑΝΤ1 αλλά... αυτό το σημερινό, δεν το είχαμε ξαναδεί σε τόσο μεγάλη διάρκεια. Πάνω από 10 λεπτά συσκότισης, on air...


Δείτε το βίντεο:

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στα «Μυστικά της Εδέμ»;;;



Αν νομίζετε ότι μας άφησε χρόνους ο Δημήτρης Μπέλος (Στέλιος Καλαθάς) στα «Μυστικά της Εδέμ» και ησυχάσαμε, πλανάστε πλάνην οικτρά! Τα καλύτερα έρχονται!






Η Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου) κάνει νέο εκβιασμό και απειλεί να στείλει στη φυλακή ως δολοφόνο τον Πέτρο Ρούσσο (Δάνη Κατρανίδη)! Κρύβει πολλά ο Πέτρος Ρούσσος κι έρχεται και η σειρά του! Ο Λουκάς (Παναγιώτης Πετράκης) με το που έμαθε ότι ο Ρούσσος ήταν συνένοχος στο φόνο του πατέρα του του το κρατάει μανιάτικο, αλλά δεν έχει στοιχεία για να τον στείλει στον εισαγγελέα. Το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ! Η Αντιγόνη δεν θέλει να ξαναβρεθεί στης φυλακής τα σίδερα, καθώς ξανάνοιξε ο φάκελος για τη δολοφονία του Χατζηβασιλείου και αναμένεται νέα δίκη. Εκείνη μόνο κρατάει τον Ρούσσο στο χέρι και θα τον ανταλλάξει με την ελευθερία της, καθώς ξέρει που έχουν θάψει το πτώμα του πατέρα του Λουκά. Και οι πληροφορίες μας λένε πως δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια! Θα υποδείξει πού βρίσκεται το πτώμα του Αραβαντινού, στέλνοντας κατευθείαν στη φυλακή το μεγαλοδικηγόρο Πέτρο Ρούσσο! Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσα έχουν να αποκαλυφθούν… Μέχρι και ο Λουκάς με τη Νόρα θα φτάσουν λίγο πριν από το χωρισμό, αλλά ευτυχώς ο γάμος τους θα σωθεί στο παρά πέντε! Προς το παρόν θα εξελιχθεί το ειδύλλιο της Στέλλας (Χριστίνα Θεοδωροπούλου) με τον Πέτρο Ρούσσο μέχρι να έρθει ο… τυφώνας Αντιγόνη να ξανασαρώσει τα πάντα!
Πηγή:Λοιπόν

Γιατί προβληματίζεται η γενιά των 592 ευρώ;



Διαβάστε τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Mega...








Η Κατερίνα έχοντας μάθει για τα αισθήματα του Αλέξη καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση. Δυστυχώς, όμως, η απόφαση δεν εξαρτάται μόνο από εκείνη... Ο Χαραλάμπης από την άλλη ερωτεύεται μια κοπέλα αλλά γρήγορα μαθαίνει ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχει κάνει κάτι με την κολλητή της, στην οποία δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέλος, ο Μίρι πιάνει δουλειά σε μια γκαλερί έργων τέχνης ως security αλλά καταλήγει να είναι μέρος της συλλογής και να πωλείται σε μια πλούσια συλλέκτρια!

Μιρέλα και Γιώργος Λουκανίδης - Οι δύο συνεργάτες που έχασε η Ελένη!!!



10 Αυγούστου 1998... το πανελλήνιο συγκλονίζεται από τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Λουκανίδη, σε ένα τροχαίο δυστύχημα, στα 30 του χρόνια.







Γυμναστής τότε στην πρωινή εκπομπή του Αntenna ''Πρωινός καφές'', γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάκη Λουκανίδη, ο Γιώργος ήταν ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη.

Αγαπητός σε όλους και πάντα χαμογελαστός έδωσε το δικό του στίγμα στην πρωινή εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου. Ο Γιώργος Λουκανίδης, από τα πρώτα χρόνια του "Καφέ" με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, κατάφερε να βάλει τη γυμναστική στα περισσότερα σπίτια. Ο ξαφνικός χαμός του είχε σοκάρει τους στενούς του συνεργάτες και περισσότερο την Ελένη.

Η μοίρα ήθελε δυστυχώς να επαναλάβει το σενάριο με την 25χρονη Μιρέλα να "φεύγει" από τη ζωή τόσο νωρίς...

Δείτε το βίντεο:



zappit.gr

Μέσα στη "γλύκα" ο παίκτης του "Κάτι ψήνεται"!!!


Μια καλή κουβέντα δεν είχε να πεί για τους συμπαίκτες τους. Μέλι έσταζε το στόμα του ακόμα και όταν μιλούσε για τα φαγητά που ετοίμαζαν οι άλλοι...








Πρόκειται για έναν από τους ερασιτέχνες μάγειρες ο οποίος πήγε να δοκιμάσει την τύχη του, στην εκπομπή "Κάτι ψήνεται". Όταν λοιπόν έβλεπε το μενού από το τραπέζι που ετοίμασαν οι άλλοι συμπαίκτες του η κριτική που έκανε ήταν μοναδική. Ακούστε τον...


zappit.gr

"Πλάκα Κάνεις" : Έβαλαν Παναθηναϊκό να τραγουδήσει τον ύμνο του Ολυμπιακού πάνω σε καρέκλα!!!


Πλάκα στον αδελφό του έκανε ένας νεαρός με την βοήθεια της ομάδας του "Πλάκα κάνεις". Εκεί που έπιναν τον καφέ τους ξαφνικά ο ένας από τα δύο αδέλφια τρελάθηκε.





Στην αρχή του έκανε ερωτήσεις γνώσεων, στην συνέχεια του έλεγε μαντινάδες, μετά ανέβηκε στην καρέκλα και είπε τον ύμνο του Ολυμπιακού, ενώ ήταν Παναθηναϊκός και στο τέλος τα έσπασε όλα.



Έκαναν σεξ πάνω στην ταράτσα του Πανεπιστημίου μπροστά στους συμφοιτητές τους!!! Δείτε τις φωτογραφίες....



Σάλος έχει ξεσπάσει σε ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια του κόσμου μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ και έχουν γίνει ανάρπαστες και δείχνουν έναν φοιτητή και μια φοιτήτρια να κάνουν έρωτα πάνω στην ταράτσα.



Ελεονώρα Μελέτη: «Αντώνη Κανάκη, γιατί δεν τα φτιάχνουμε;»



«Ο Αντώνης ενδεχομένως να γίνει το αγόρι μου σύντομα» ομολόγησε η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα, αναφερόμενη στον Αντώνη Κανάκη.






Η αφορμή ήταν η πρόταση μιας κοπέλας στο Τwitter, η οποία πρότεινε στην Ελεονώρα να τα φτιάξει με τον Αντώνη Κανάκη μια και κατά τη γνώμη της ταιριάζουν πολύ.



Η Ελεονώρα συνέχισε το αστείο και είπε: «Εγώ βάζω στον Αντώνη δέκα, και ζητώ συγγνώμη απ' την υπόλοιπη ομάδα».

Η απάντηση στην πρόταση αυτή αναμένεται να έρθει μέσω της εκπομπής «Ράδιο-Αρβύλα» ίσως και σήμερα το βράδυ!
yupi.gr

Τι θα δούμε απόψε στο "Πλάκα Κάνεις"!!!



Τι άλλο θα σκαρφιστούν ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας για να ταράξουν την ησυχία των πολιτών;






Ένταση, νεύρα, πολύ γέλιο και έντονα συναισθήματα έχει το σημερινό επεισόδιο του «Πλάκα Κάνεις». Δείτε το τρέιλερ:



Τρύφωνας Σαμαράς: «Θέλω να ξυρίσω γουλί τον Λάτσιο»!!! Δείτε το βίντεο...



Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην εκπομπή "Super Star" και εξέφρασε το παράπονο του για τις βαθμολογίες που του βάζει ο Γιάννης Λάτσιος και θέλει να τον ξυρίσει παντού γουλί.






Μίλησε για το Dancing with the stars και υποστήριξε πως περνάνε πολύ καλά και δήλωσε πως είναι στο ίδιο καμαρίνι με την Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε το βίντεο...


Αρραβωνιάστηκαν Πουρσανίδης και Παπαδοπούλου!!!



Ο Νίκος Πουρσανίδης που τον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά ''Η Πολυκατοικία'' και η Κατερίνα Παπαδοπούλου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο ''Μια στιγμή δυο ζωές'', συνεχίζουν τη σχέση τους και είναι πολύ ερωτευμένοι.










Πριν από μερικούς μήνες σας είχαμε γράψει ότι τα παιδιά είχαν προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, που ήταν αυτό της συγκατοίκησης, μόλις πριν λίγα λεπτά όμως ο ηθοποιός άλλαξε το status του στο facebook σε «engaged with Κατερίνα Παπαδοπούλου», δηλαδή ότι αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του Κατερίνα Παπαδοπούλου. Να ζήσουν!
gossip-tv.gr

Σκοτώθηκε μοντέλο της Μενεγάκη σε τροχαίο! Δείτε το βίντεο...


Θλίψη στον «Καφέ με την Ελένη»! Η Ελένη Μενεγάκη μας μετέφερε μια δυσάρεστη είδηση. Το 25χρονο μοντέλο, Mirela Colodzeischi, το οποίο εμφανιζόταν κάθε Παρασκευή στον «Καφέ με την Ελένη» σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες μετά από επίδειξη μόδας.





Η Mirela ήταν από την Μολδαβία και ήταν γνωστή στο χώρο της μόδας… Σήμερα θα γίνει η κηδεία της στο Βύρωνα και αρκετοί συνάδερφοι και φίλοι της θα παρευρεθούν για να την αποχαιρετήσουν. Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού μοντέλου και έτσι έκλεισε την εκπομπή της.

Δείτε το βίντεο...


Ροζ τηλέφωνα και 090 στο αυριανό "ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ"!!!




Όταν ο Χάρος, απελπισμένος από τις αλλεπάλληλες χυλόπιτες της Σταχτοπούτας, βρίσκει διέξοδο στα ροζ τηλέφωνα, ο Ερμής αποφασίζει να εκμεταλλευτούν την αισθησιακή φωνή του Μένιππου και να τον κάνουν ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ 090!









Μόνο που στα συγκεκριμένα 090 δουλεύει ινκόγκνιτο η Πυθία, πελάτες είναι η Μέρκελ, η Μαντόνα, ο Ζάχος απ' τη Λάρισα και ο Όλλι Ρεν, και μόλις ανέλαβε διευθυντής ο Θόδωρος Πάγκαλος.
Γιατί η κυβέρνηση, απογοητευμένη από τις χαμηλές εισπράξεις περαιώσεων, ημιυπαίθριων και λοιπών δημοσιονομικών μέτρων, αποφάσισε να επενδύσει στον ιδιωτικό τομέα και να μαζέψει το χρήμα του λαού μέσα από την πιο αγαπημένη του ασχολία: να μιλάει για σεξ.

Όμως, τί γίνεται όταν βύσματα αρχίζουν να διορίζονται παντού και τα ροζ τηλέφωνα αρχίζουν να τα απαντάνε εφοριακοί με προϋπηρεσία στα S&M; Όταν, λόγω περικοπών, τα 090 συστεγάζονται με τα Υπουργεία Οικονομίας και Εξωτερικών και μοιράζονται ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ; Και κυρίως όταν το τηλεφωνικό κέντρο αυτό, το χειρίζονται Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ;!

Τώρα, ανυποψίαστοι Έλληνες πολίτες παίρνουν να ξαλεγράρουν και αναγκάζονται να εξυπηρετηθούν από εφοριακούς, οι γραμμές των 090 μπλέκονται μ' εκείνες των Υπουργείων, κι ο Υπουργός Εξωτερικών περνάει την πιο ενδιαφέρουσα μέρα της ζωής του.
Θα πετύχει το μυστικό υπερ-σχέδιο της κυβέρνησης να ξεπληρώσει το εθνικό χρέος μέσα απ' τα 090; Θα καταφέρει ο Ερμής να σώσει τα ροζ τηλέφωνα απ' την κατάρα του Δημοσίου και να ανεβάσει τα έσοδα τους αρκετά, ώστε τα ποσοστά του Μένιππου απ' τις κλήσεις του να ξεπεράσουν το 1 ευρώ; Κι είναι τουρκικά αεροσκάφη αυτά που πετάνε πάνω απ' την Ακρόπολη;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά σ' ένα επεισόδιο που αποκαλύπτει μια για πάντα τί είπε η Ρένα Βλαχοπούλου στον Όλλι Ρεν, πώς κάνουν σεξ τα μέντιουμ και γιατί ο Σοφοκλής έκοψε την καλημέρα στον Μένιππο.

Απίστευτο γέλιο στο αποψινό 50 - 50!!!!




Πόλεμος ξεσπάει απόψε στην παρέα της δημοφιλούς σειράς του Mega.







Το κάζο που ετοίμασαν οι άντρες εναντίον των γυναικών είναι μεγάλο. Δεν χωνεύεται εύκολα. Γι' αυτό οι τρείς φίλοι εξαφανίζονται και κάνουν ντόλτσε βίτα σε luxury ξενοδοχείο. Μέχρι να περάσει η μπόρα. Η τύχη τους όμως δεν κρατάει πολύ. Οι γυναίκες τους ανακαλύπτουν και τους ρεζιλεύουν. Οι άντρες πεισμώνουν και δεν μπορεί πια να τους σταματήσει ούτε η αναπάντεχη εγκυμοσύνη της Βίβιαν ούτε τα προβλήματα της Ναταλίας και του Αχιλλέα. Θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω οπωσδήποτε. Αυτό όμως τους γυρίζει μπούμερανγκ.

Δείτε αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο:

Καταγγελία και πρόστιμο 40.000 € για το Star!!!

Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας καταγγέλει με ανακοίνωσή της την απόφαση του Star να κλείσει το παράρτημα του σταθμού στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας για μη τήρηση των νομίμων διαδικασιών, κάτι που έχει επιφέρει και πρόστιμο στο κανάλι.





Δελτίο Τύπου ΕΤΙΤΒΕ

Ακόμα πληρώνει το STAR CHANNEL την αψυχολόγητη απόφαση κάποιων από την Διοίκησή του να βάλουν λουκέτο, βαθιά χαράματα, στο παράρτημα Θεσσαλονίκης του σταθμού πετώντας στον δρόμο δέκα πέντε εργαζόμενους. Μετά το πρόστιμο των σαράντα χιλιάδων ευρώ (40.000€) που του επέβαλε το ΣΕΠΕ επειδη το έκλεισε χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, ήρθαν χτες άλλες δύο καταδίκες, για τους διευθύνοντές του, από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα οι κύριοι, Μαλέλης Σταμάτης, Ανδρεούλης Ανδρέας και Φλωριώτης Μιχάλης καταδικάστηκαν σε πρόστιμο 550+550=1100€ έκαστος γιατί έδωσαν εντολή σε εικονολήπτη που δεν διέθετε την ανάλογη άδεια άσκησης επαγγέλματος, να πραγματοποιήσει ρεπορτάζ για λογαριασμό του STAR CHANEL. Ο κ. Πάνος Κυριακόπουλος που αντιμετώπιζε την ίδια κατηγορία, αθωώθηκε αφού οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν ότι δεν έχει καμιά σχέση με το STAR CHANNEL. Εμείς τον παρακαλούμε να μας εξηγήσει γιατί συνεχίζει να το εκπροσωπεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΤΗΣΕΕ και μάλιστα από την θέση του Γενικού Γραμματέα της.

Είναι ξεκάθαρο πλέον τι είχαν στο μυαλό τους αυτοί που έκλεισαν το παράρτημά του σταθμού στην Θεσσαλονίκη και έστειλαν, πριν τους κοινοποιηθούν οι απολύσεις τους, δεκαπέντε εργαζόμενους στην ανεργία. Πίστευαν ότι θα βρουν φτηνά εργατικά χέρια εκμεταλλευόμενοι ενοικιαζόμενα τηλεοπτικά συνεργεία, που ο σκληρός ανταγωνισμός, η μη κατοχή της ανάλογης άδειας άσκησης επαγγέλματος από τα μέλη τους και, το σπουδαιότερο, η μη ασφάλισή τους στο ΙΚΑ, θα τα καθιστούσαν φτηνά.

Φυσικά διαπίστωσαν το λάθος τους και το διαπιστώνουν καθημερινά, γιατί προς τιμήν των τεχνικών τηλεόρασης της Β. Ελλάδος, κανένας δεν δέχεται να συνεργαστεί με ανθρώπους που επέδειξαν σε συναδέλφους μας αυτή την συμπεριφορά προκειμένου να διατηρήσουν τους παχυλούς μισθούς τους ( που παραμένουν ακόμα παχυλοί παρά τις όποιες μειώσεις έκαναν στους …..εαυτούς τους).

Τους το ξεκαθαρίζουμε δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουμε να ζητάμε εισαγγελική παρέμβαση σε κάθε ρεπορτάζ χωριστά, που, για την πραγματοποίησή του, δεν θα τηρείτε ο νόμος, και ότι θα καταγγέλλουμε στο τμήμα εσόδων του ΙΚΑ, κάθε περίπτωση ανασφάλιστης εργασίας. Τώρα πλέον οι αρμόδιοι του STAR CHANNEL, γνωρίζουν πολύ καλά πόσο θα τους κοστίζει το κάθε ρεπορτάζ από την Β. Ελλάδα, αν δεν ξαναοργανώσουν και επανδρώσουν το παράρτημα Θεσσαλονίκης του σταθμού.

Τέλος, απευθυνόμενοι προς τον κ Χυτήρη του ζητάμε , για μια ακόμη φορά, να μην χορηγούνται άδειες Εθνικής Εμβέλειας σε τηλεοπτικούς σταθμούς που δε διατηρούν πλήρως επανδρωμένα παραρτήματα, τουλάχιστον, στην Θεσσαλονίκη.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

O Λαζόπουλος… έσκισε τα δίχτυα!!!



Κατέβηκε να παίξει μπάλα κι όχι μόνο έβαλε πολλά γκολ αλλά έσκισε κυριολεκτικά τα δίχτυα των αντιπάλων του που αντιμετώπισαν πρόβλημα ακόμα κι όταν ο Λάκης Λαζόπουλος αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο…





Το αδιαχώρητο έγινε και χθες στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με την τηλεθέαση να χτυπά κόκκινο. Ο Λάκης Λαζόπουλος κατάφερε να… εξοντώσει τους αντιπάλους του που άλλοι παραδόθηκαν άνευ προγράμματος ενώ ακόμα και ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας δεν κατάφερε να βγει στην επίθεση στον αγώνα με το Λαζόπουλο.

Για ακόμα μία βδομάδα ο Λάκης Λαζόπουλος έπαιξε μπάλα στο τηλεοπτικό τοπίο κι έβαλε πολλά γκολ σκίζοντας τα δίχτυα των αντιπάλων του! Μάλιστα, ακόμα κι όταν κατέβασε ρολά στην εκπομπή του οι τηλεθεατές παρέμειναν στον ALPHA με αποτέλεσμα οι «Οικογενειακές Ιστορίες» να απειλήσουν σοβαρά την παρέα των «Ράδιο Αρβύλα». Πάμε όμως, να δούμε αναλυτικά τι έγινε στη χθεσινή μάχη του prime time ανά ώρα.

Από τις 9 έως τις 10, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έκανε μέσο όρο 55,1 αφήνοντας αρκετά πίσω τον ποδοσφαιρικό αγώνα που μετέδιδε το MEGA αφού σημείωσε 14,6. Κι ενώ τουλάχιστον η εθνική μας ομάδα στο ποδόσφαιρο κατάφερε να συγκεντρώσει κάποιους τηλεθεατές, η… εθνική ταλέντων στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που πρόβαλλε σε πολλοστή επανάληψη ο ΑΝΤ1 συγκίνησε μόνο το 7,2 των τηλεθεατών.

Και την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, ο Λάκης Λαζόπουλος παραμένει άνετα στην κορυφή της κατάταξης με 52,7 ενώ ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ελλάδας – Πολωνίας σημείωσε 12,1 και το talent show του ΑΝΤ1, τη δεύτερη ώρα προβολής του, έκανε μέσο όρο 7,9.

Η φόρα όμως που έχει δώσει ο Λαζόπουλος στον ALPHA δημιουργεί προβλήματα στον ΑΝΤ1 που την επόμενη ώρα, από τις 11 έως τις 12, κατεβάζει στο τηλεοπτικό τοπίο τη δυνατή του ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» που όμως, δεν κερδίζουν στον αγώνα της τηλεθέασης αλλά αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τις «Οικογενειακές Ιστορίες». Το προχειρότατης παραγωγής ριάλιτι του καναλιού της Κάντζας καταφέρνει να κρατήσει αρκετούς από τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να σημειώνει 24,8 ενώ η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 κάνει 22,6 μέσο όρο. Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρίσκεται πλέον το MEGA που σημειώνει μέσο όρο 10,7.

Να σημειώσουμε ότι τα ποσοστά τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο ανά ώρα και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Δείτε τα καλύτερα αποσπάσματα από το χθεσινό "Αλ Τσαντίρι Νιουζ"


Η Μενεγάκη μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό της και τις φήμες για επικείμενο γάμο!!!



Μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, η Ελένη Μενεγάκη “έσπασε” τη σιωπή της και μίλησε για τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό.





Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό "Life & Style" για το νέο της ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή, τα παιδιά της και τη σχέση που διατηρεί πλέον με τον συζυγό της.

“Τον Γιάννη τον γνώρισα στα 27 μου χρόνια. Τον ερωτεύτηκα και τον αγάπησα πολύ. Ήμουν σίγουρη ότι είναι ο άντρας με τον οποίο μπορώ να ζήσω για όλη μου τη ζωή, να δημιουργήσω οικογένεια. Για αυτό τον λόγο άλλωστε ξεκίνησε ο γάμος μας. Ζήσαμε μαζί 13 χρόνια, πολύ όμορφα χρόνια, επαναλαμβάνω με τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που αποκτά σε σύντομο διάστημα τρία παιδιά, που εργάζονται και οι δύο σε πολύ απαιτητικές δουλειές, στις οποίες δίναμε πολύ χρόνο και ενέργεια. Φτάσαμε σε ένα σημείο που χάσαμε κάποια κομμάτια. Ετσι ήρθε το τέλος. Μη με ρωτήσετε να πω κάτι άλλο, γιατί αυτό αφορά μόνον εμένα και τον Γιάννη. Κανέναν άλλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη σε συνέντευξή της στο “Life & Style”.

Όσον αφορά το δελτίο τύπου, με το οποίο ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, η ίδια είπε: “Κατ’αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε είχαμε επικοινωνιολόγους ή ό,τι άλλο γράφτηκε, οι οποίοι μας συμβούλεψαν τι πρέπει να κάνουμε. Με τον Γιάννη κρίναμε ότι έτσι έπρεπε να κινηθούμε, ακριβώς για να προλάβουμε όλες αυτές τις ανακρίβειες που θα μπορούσαν να διοχετεύονται από τα ΜΜΕ και να δώσουμε μια απάντηση οι ίδιοι για αυτό που μας συμβαίνει. Ο λόγος ήταν ένας και μοναδικός: Θέλαμε να προστατευθούν τα τρία μας παιδιά. Ετσι πιστεύαμε. Τώρα, εάν τελικά λειτούργησε διαφορετικά, αυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Όσο κι αν αυτό το περίφημο δελτίο τύπου προκάλεσε σχόλια, πρέπει να πω ότι ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο τρόπο”.

Στο ενδεχόμενο να ξανα ντυθεί γαμπρός ο Γιάννης Λάτσιος, εκείνη ανέφερε το εξής: “Θέλω να είναι ευτυχισμένος με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει εκείνος. Το ότι χωρίσαμε δεν σημαίνει πως έπαψα να τον αγαπώ”.

Ενώ, για τη νέα της σχέση και τον συντροφό της Ματέο Παντζόπουλο δήλωσε: “Όσοι ενδιαφέρονται για 'μένα νομίζω ότι μπορούν να διαβάζουν τα πάντα στο πρόσωπό μου. Τους ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, είμαι καλά, έχω ξαναβρεί τους ρυθμούς μου, έχω διευρύνει τα ενδιαφέροντά μου κάνω κι άλλα πράγματα που με ευχαριστούν, έκανα φίλους που έχουν τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα και τρόπο ζωής από εμένα και έχω έλθει κοντά σε απλά πράγματα που μπορεί και να κρύβουν την ουσία της ζωής”.

Για τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της τις δύσκολές ώρες του χωρισμού, σημείωσε: “Υπήρξαν γυναίκες που στάθηκαν κοντά μου, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου και την ευχαριστώ δημόσια για αυτό, είτε είναι μαμάδες από το σχολείο, που έβλεπαν την αγριότητα που επικρατούσε έξω από το σπίτι και μου έλεγαν για παράδειγμα, φέρε τα παιδιά στο σπίτι να παίξουν. Υπήρξαν κι άλλες που κράτησαν μια διακριτική στάση που μου συμπεριφέρονταν σαν να μην είχε συμβεί κάτι, ακριβώς γιατί δεν θέλησαν να με ενοχλήσουν. Και αυτό στήριξη είναι”.

Τέλος, ιδιάιτερα σημαντική ήταν η απάντησή της σε όσους υποστηρίζουν ότι έκανε τρίτο παιδί χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. “Τρεις μήνες πριν να γίνει η σύλληψη της Βαλέριας είχα άλλη μια εγκυμοσύνη που δεν την γνωρίζατε, η οποία δεν προχώρησε γιατί απέβαλα στον τρίτο μήνα. Εμείς θέλαμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Η Βαλέρια είναι ένα παιδί αγάπης”, υπογράμμισε.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε στη σημερινή εκπομπή της λέγοντας χαρακτηριστικά: "Τώρα αισθανόμουνα καλά να μιλήσω για ένα θέμα που για μένα ήταν πολύ σοβαρό. Θεωρώ ότι απάντησα σε αυτά που ήθελα να απαντήσω. Ούτε στην πρώτη μου συνέντευξη δεν είχα τέτοια ταραχή. Τα είπα και τελείωσε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο σ' αυτό το κομμάτι. Το μόνο σίφγουρο είναι πως ότι έχω πει είναι 100% αλήθεια", είπε.

Η παρουσιάστρια είπε επίσης πως "δεν τελειώνουν τα λάθη, συνέχεια μαθαίνουμε κάτι καινούριο και προχωράμε" και κατέληξε: "Την ευτυχία που μου έχουν χαρίσει τα παιδιά μου δεν μου την έχει χαρίσει τίποτα άλλο σε αυτή τη ζωή".

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Θα πάει o Λάτσιος στην εκπομπή της Μενεγάκη;;;



Φήμες θέλουν τον πρώην άντρα της παρουσιάστριας να την επισκέπτεται μέσα στον επόμενο μήνα, στο πλατό της εκπομπής της στον ALPHA.




Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες αυτές θα είναι η πρώτη κοινή τηλεοπτική τους συνάντηση με τις ιδιότητες οικοδέσποινας - καλεσμένου. Ο Γιάννης Λάτσιος θα πάει μάλλον ως κριτής του Dancing with the Stars, αλλά το ενδιαφέρον αναμένεται να εστιαστεί στην προσωπική σχέση που συνδέεει τους δυο τους και πως αυτή θα σχολιαστεί από το πρώην ζεύγος. Η είδηση φαντάζει εξωπλανητική! Αν όμως γίνει πραγματικότητα θα τρελάνει τα μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης, αλλά και τους τηλεθεατές...

Δείτε το βίντεο:

Θέμος προς ΑΝΤ1 : "Αν δεν πληρώσετε, σταματάω την εκπομπή" !!!!



Ο γνωστός δημοσιογράφος με επιστολή-βόμβα προειδοποιεί τους Αντεννικούς πως αν δεν πληρωθούν οι συνεργάτες του, δεν πρόκειται να ξαναβγάλει το "Όλα" στον αέρα...





Καινούργιες φωτιές άναψαν για τους Αντεννικούς... Φωτιές που τους τις άναψε συγκεκριμένα, ο... μπουρλοτιέρης Θέμος Αναστασιάδης μέσα από μία επιστολή - βόμβα που έστειλε προ ημερών προς την διοίκηση του καναλιού. Μία επιστολή - βόμβα μέσα απο την οποία, ουσιαστικά προειδοποιεί (σύμφωνα με κάποιους άλλους... απειλεί) πως θα σταματήσει το "Ολα 11" !

Ναι, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος, είναι σφόδρα ενοχλημένος με το κανάλι του Αμαρουσίου και απειλεί πως θα πατήσει το off, αν δεν πληρωθούν οι συνεργάτες του. Βλέπετε, απ ΄ότι έγινε γνωστό, οι συνεργάτες του Θέμου, είναι απλήρωτοι για τέσσερις ολόκληρους μήνες και επειδή ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, ο Θέμος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε ,λοιπόν, επιστολή τόσο προς τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης του ΑΝΤ1 και COO του Ομίλου, Αλεξάντερ Χόλαντ, όσο και προς τον γενικό διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο, μέσα απο την οποία τους διαμηνύει, πως αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα των συνεργατών του, δεν θα διστάσει να πάρει την απόφαση και να σταματήσει την παρουσίαση του "Ολα" !

Μπουρλότοοοοοο, όπως θα έλεγε και η αξέχαστη Σαπφώ Νοταρά ! Μπουρλότο κανονικό... Οσο για το τι λένε από την δική τους πλευρά οι κύκλοι του καναλιού ; Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που έχουν ενημερωθεί σχετικά γι ΄αυτή την επιστολή-βόμβα του Θέμου, με διαβεβαίωσαν πως ,ήδη, έχει ενημερωθεί η νομική υπηρεσία του ΑΝΤ1 και πως έχουν ξεκινήσει όλες οι σχετικές διαδικασίες για να μπορέσουν να δωθούν τα χρωστούμενα στους συνεργάτες του γνωστού δημοσιογράφου, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έτσι ώστε να... προλάβουν και μην δημιορυγηθεί κανένα πρόβλημα με την εκπομπή της Δευτέρας.

Για να δούμε, λοιπόν, το πως ακριβώς θα εξελιχιθεί αυτό το νέο τηλεοπτικό θρίλερ, που έρχεται για να ταράξει για τα καλά τα ήδη... ταραγμένα, τηλεοπτικά νερά !

Νάνσυ Νικολαΐδου
zappit.gr

Θα συνεχιστούν και του χρόνου "Ράδιο Αρβύλα" και "Πλάκα κάνεις"!!!











Αυτό είπε ο υπεύθυνος τύπου του ομίλου ΑΝΤ1 Κώστας Τσολάκης, στην τελευταία ραδιοφωνική του συνέντευξη.



Όπως αποκάλυψε, οι δύο εκπομπές πήραν ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε, τα ποσοστά τηλεθέασης και για τα δύο προγράμματα παραμένουν υψηλά και έχουν αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι χθες το "Ράδιο Αρβύλα" έκανε τηλεθέαση 24,3% ενώ το τελευταίο επεισόδιο του "Πλάκα κάνεις" έκανε 20,5%.

Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις για τη σωτηρία του ALTER!!!


Πολύ κοντά σε λύση βρίσκεται το αδιέξοδο στο ΑΛΤΕΡ. Όπως διαβάσαμε στο Newsit.gr, το κυπριακών συμφερόντων fund "ΑΡΓΩ" έχει έρθει σε τελική συμφωνία με τις τράπεζες που έχουν δανειοδοτήσει το σταθμό αλλά και με τους μετόχους του.




Η συμφωνία προβλέπει ότι το "ΑΡΓΩ" θα αγοράσει μετοχές του ΑΛΤΕΡ και θα βάλει ζεστό χρήμα για τις άμεσες ανάγκες του.

Χρήματα θα βάλουν και οι σημερινοί μέτοχοι. Οι τράπεζες θα διευκολύνουν την εταιρία στην αποπληρωμή των δανείων της με το ρητό όρο το πρόγραμμα περικοπής δαπανών που έχει συμφωνηθεί να τηρείται με απόλυτη πιστότητα.

Το πρόγραμμα αυτό προβλέπει περικοπή θέσεων εργασίας και δραστική μείωση όλων των εξόδων ώστε η επιχείρηση να καταστεί βιώσιμη.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας οριστικοποιούνται αυτές τις ώρες και θα γνωστοποιηθούν πρώτα στο χρηματιστήριο και το ΕΣΡ.
zappit.gr

Sexy (και όχι μόνο) σκεπάσματα!!!


Αν έχετε βαρεθεί τα κλασικά κλινοσκεπάσματα, δείτε και αυτά! Σίγουρα πολύ πρωτότυπα. Μέσα θα δείτε και άλλα πιο πονηρά! Άντε πατήστε το κουμπί το ξέρω ότι θέλετε να τα δείτε...


























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...