Οι καυστικές δηλώσεις για τη Σάσα Σταμάτη & η ειρωνική απάντηση!!!

Η Ναταλία Γερμανού είναι η καλεσμένη αυτής της εβδομάδας στην εκπομπή «ΟΚ@Night, που παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς στο MAD, και μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλά και τηΣάσα Σταμάτη




Ποιος ήταν ο καλεσμένος που ήθελε πολύ για την εκπομπή της και δεν μπόρεσε να τον έχει; Η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε: «Ήθελα πολύ τον Γιώργο Λιάγκα, γιατί είναι ένας άνθρωπος ευθύς, ειλικρινής, ξεκάθαρος, ντόμπρος, με μια άισθηση του χιούμορ η οποία πολλές φορές φαίνεται σκληρή αλλά δεν είναι», ενώ για το ενδεχόμενο μιας πρότασης που θα αφορούσε την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου είπε με χιούμορ: «Σε καμία περίπτωση δεν θα απεκλεισε να το συζητήσω. Θα έλεγα "πάρε δυο μπουκάλες ουίσκι να μου εξήγησεις την ιδέα σου με πολύ αλκοόλ". Αλλά δεν θα απέκλεια τίποτα».

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας: «Νιώθω ότι η Κωνσταντίνα είναι έτοιμη να κάνει μια δική της εκπομπή ως παρουσιάστρια και όχι ως συμπαρουσιάστρια κάποιου», ενώ για τη Σάσα Σταμάτη τόνισε: «Θα της έλεγα "Δύο μηνάκια ξεκουράσου, Σασούλα μου, χαλάρωσε" και επίσης θα της έλεγα, με αγάπη πάντα,"πάρε μαζί σου ένα λεξικό του Μπαμπινιώτη για να δεις ότι η ελληνική γλώσα είναι πάρα πολύ πλούσια και έχει μέσα πάρα πολλές λέξεις εκτός από σκάσε, χέστηκα, τεκνατζού, γουρούνα και άλλα τέτοια... Έχει τεράστιο πλούτο η ελληνική γλώσσα». 

Δες το απόσπασμα της εκπομπής, όπως προβλήθηκε στο «Πρωινό» και την απάντηση της Σάσας Σταμάτη : 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...