Λιάγκας για Πλούταρχο: "Έχει ευθύνη που δεν έδωσε σωστή εντολή στον συνεργάτη του"



Τι είπε ο Λιάγκας μετά την νίκη στην πρεμιέρα...








Μες την καλή χαρά ήταν σήμερα στο στρατόπεδο του "Πρωινό" μετά τη νίκη της πρεμιέρας! Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την Φαίη, αλλά και τους συνεργάτες τους, σχολίασαν το θέμα που συζητείται πολύ έντονα από χθες το απόγευμα και δεν είναι άλλο από τον Γιάννη Πλούταρχο και το μπλέξιμό του με το ΣΔΟΕ...

Στο παλιό μας το κανάλι του είχαμε κάνει μια συνέντευξη και τον είχα ρωτήσει αν κλέβει την εφορία και μου είχε απαντήσει: "Εγώ δεν κλέβω την εφορία Γιώργο, εγώ προσφέρω στο Κράτος 6 ΑΦΜ"! 
Η Φαίη έσπευσε να προσπαθήσει να δικαιολογήσει λίγο τον τραγουδιστή, κάνοντας λόγο για εμπλοκή λογιστών, επιχειρηματιών, Δήμων κλπ :"Είναι εύκολο να στοχοποιηθεί ο μπροστάρης π.χ. ο Πλούταρχος"
Ο Γιώργος Λιάγκας το προσέγγισε αλλιώς: "Ακόμα και αν δεν φταίει, έχει ευθύνη που δεν έδωσε σωστή εντολή στον συνεργάτη του...Ακόμα και αν δεν έκλεψε, έχει μεγάλη ευθύνη"

Δείτε το βίντεο!




Σε ό,τι αφορά στη δεύτερη "καλημέρα", ο Λιάγκας ήταν εμφανώς ικανοποιημένος!

"Σήμερα είναι ουσιαστικά η πρεμιέρα μας, η πρώτη ημέρα δεν πιάνεται. Είναι το άγχος της αρχής. Σήμερα έχουμε χαλαρώσει, θα κάνουμε μια κανονική εκπομπή..."!
Ο Γιώργος Λιάγκας την...είπε στην παρέα της εκπομπής που δεν "ενθουσιάστηκε" στο άκουσμα του ονόματος της λαμπερής καλεσμένης, που δεν είναι άλλη από την Βίκυ Καγιά...

Η Λιτσάρα θα μας πει τα ζώδια κανονικά και όχι...τσουρούτικα όπως χθες!





 zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...