ΔΕΙΤΕ την τελευταία συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη που μιλάει για τα οικονομικά προβλήματα...ΣΟΚ από τον θάνατό του...



Θλίψη για το χαμό του Μιχάλη Ασλάνη





Το άψυχο σώμα του Μιχάλη Ασλάνη βρέθηκε στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Λίγο πριν από τις 14:00 βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός σχεδιαστής 
Τον έψαχναν από το πρωί συγγενείς και φίλοι. Πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι είχε οικονομικά προβλήματα και πως τον εκβίαζαν.

Σοκ στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του πασίγνωστου σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη. 

Ήταν λίγο πριν από τις 15:00 όταν η είδηση έγινε γνωστή. 

Η είδηση σοκ πως ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, επί της οδού Σκουφά στον αριθμό 21. 


Ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης αντιμετώπιζε μόνος του εδώ και πάνω από ένα χρόνο τον οικονομικό γολγοθά, στον οποίο έχει μπει.... Στην προσπάθεια του να σώσει την επιχείρηση του το 2010, μετακόμισε στην Βραζιλία όπου προσπάθησε να κάνει νέα επαγγελματικά βήματα.

Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν τα κατάφερε, μιας και πουλάει την ακίνητη περιουσία του, παλεύοντας με τα χρέη. Ένα από αυτά η πολυτελής βίλα στην Μύκονο... Εκτός από το ρετιρέ της Αναγνωστοπούλου, παρελθόν αποτελεί για τον Μιχάλη Ασλάνη και το σπίτι του στο Κολωνάκι, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, στο οποίο έχει μπει εδώ και μήνες πωλητήριο.

Mάλιστα, πρώην εργαζόμενοι του, ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Την αρχή έκανε μία από τις υπαλλήλους του, η οποία έχει ήδη προχωρήσει σε αγωγή σύμφωνα με την εφημερίδα «Real news». 

Τον Ιανουάριο μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" στο TV Mακεδονία και εξομολογήθηκε στην κάμερα για τελευταία φορά τα δυσβάσταχτα προβλήματά του, ενώ απαντάει και για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος τότε ήταν στη φυλακή...


Δείτε το βίντεο!


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...