Παρουσιαστής αποκαλύπτει: “Με έδιωξαν, επειδή σχολίασα τραγούδι της Βανδή”



Η περίπτωσή του είχε συζητηθεί...!






O Γκι Κριέφ μίλησε στο περιοδικό TV BOX και αποκάλυψε ότι τον απέλυσαν από το Mad, επειδή σχολίασε ένα τραγούδι του Φοίβου, που ερμήνευσε η Δέσποινα Βανδή. Τότε είχε πει ότι ηταν ίδιο με μια μεγάλη επιτυχία των Coldplay.



Όταν σταμάτησε από το μουσικό κανάλι, αποχώρησε μόνος του και από τον Alpha! Ο Γκι εξαφανίστηκε απότομα από την TV, αλλά λατρεύει αυτό που κάνει σήμερα! Εργάζεται στη Νέα Υόρκη ως επικεφαλής της εταιρείας digital marketing Persado.

"Στον ALPHA δεν περνούσα καλά, δεν ήθελα και δεν μπορούσα να μπω στα "κουτάκια" που υπάρχουν στα μεγάλα κανάλια και να παίξω συγκεκριμένους ρόλους για συγκεκριμένους σκοπούς. Και από τη στιγμή που δεν με γέμιζε αυτό που έκανα, και είχα φυσικά μια άλλη δουλειά που μου πλήρωνε τους λογαριασμούς, δεν είχα λόγο να συνεχίσω..."

"Δεν θέλω να ξαναμπλέξω με όλες αυτές τις καταστάσεις που κυριαρχούν στην ελληνική τηλεόραση. Οϋτε να φτιάχνω καφέδες σε άλλους, ούτε να υπακούω σε εντολές 10 διαφορετικών ανθρώπων, ούτε να κάνω πράγματα που δεν με ικανοποιούν".

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...