Αυτοί είναι οι τέσσερις φιναλίστ του "Your face sounds familiar"! - Ο Θανάσης Αλευράς νικητής στον ημιτελικό



Στο 11ο live, από το οποίο έλειπε ο Νίκος Γκάνος, ο Θανάσης Αλευράς κατάφερε να βγει για τρίτη φορά νικητής του show και να δωρίσει τα έσοδα της βραδιάς, ξανά, στο "Σπίτι του ηθοποιού".





Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Μαντώ και Κρυσταλλία είναι οι τέσσερις αστέρες που συγκέντρωσαν με τις εμφανίσεις τους στο show τους περισσότερους βαθμούς και θα διαγωνιστούν στον τελικό, την ερχόμενη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, οι βαθμοί που συγκέντρωσαν είναι:


Οι τέσσερις θα διαλέξουν μόνοι τους τον καλλιτέχνη που θέλουν να ενσαρκώσουν στον τελικό του show. Στον τελικό θα εμφανιστούν και οι υπόλοιποι αστέρες που συμμετείχαν, απλώς δε θα διαγωνιστούν.

Μετά και την ψηφοφορία του κοινού, η βαθμολογία για το 11ο live, διαμορφώθηκε ως εξής:


Μετά τη βαθμολογία των παικτών η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:


Η βαθμολογία των κριτών:


Τελευταία στον ημιτελικό, εμφανίστηκε η Μαντώ σαν Lara Fabian. Ξεκίνησε συνοδεία πιάνου και κατέληξε να λέει το τραγούδι, το "Je suis malade"χωρίς καν μικρόφωνο. Καταχειροκροτήθηκε...
Η ίδια αφιέρωσε το τραγούδι της, στον Κώστα Μαρτάκη, γιατί όπως είπε, ξέρει ότι είναι το αγαπημένο του.




Η Σύλβια Δεληκούρα μεταμορφώθηκε σε... cartoon, για το 11ο live. Έγινε Jessica Rabbit! Στη σκηνική της παρουσία, τη βοήθησε ο κριτής του show Γεράσιμος Γεννατάς. 
"Ήταν σίγουρα η καλύτερή σου εμφάνιση και μια από τις καλύτερες όλων των live", είπε στην Σύλβια Δεληκούρα ο Αλέξανδρος Ρήγας. Σε αυτό, συμφώνησε και η Μπέσσυ Μάλφα.




Ανάμεσα στο κοινό, ήταν ο Αργύρης Αγγέλου με την Βανέσσα Αδαμοπούλου. Οι δύο πρωταγωνιστές της παράστασης "Οι περιπέτειες του Μάικ".


Ο Κώστας Μαρτάκης, έγινε για τον ημιτελικό του "Your face sounds familiar" o... Σταμάτης Γονίδης και τραγούδισε το "Όλα σ' αγαπάνε".




Ο Θανάσης Αλευράς ξεσήκωσε ολόκληρο το στούντιο σαν Αντώνης Κυρίτσης, τραγουδώντας "Κοντούλα λεμονιά!"






Ο Κρατερός Κατσούλης μεταμορφώθηκε σε Σωτηρία Μπέλλου και τραγούδησε "Μ' αεροπλάνα και βαπόρια".






Η Θωμαή Απέργη βγήκε στη σκηνή του "Your face sounds familiar" σαν Frank Sinatra.




Η Κρυσταλλία ερμήνευσε το "Con Te Partiro" σαν Andrea Bocelli. Βγήκε υποβασταζόμενη στη σκηνή, καθώς ο Bocelli είναι τυφλός... "Χειροκροτήστε την! Ήταν καταπληκτική!" είπε η Μαρία Μπεκατώρου, μόλις η Κρυσταλλία ολοκλήρωσε την εμφάνισή της.





Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μεταμορφώθηκε σε Γρηγόρη Μπιθικώτση και τραγούδησε "Μάτια βουρκωμένα".




Πρώτη στον ημιτελικό εμφανίστηκε η Άντα Λιβιτσάνου σαν Lana Del Rey.




Το 11ο live, ξεκίνησε με ένα χορευτικό σε ρυθμούς Michael Jackson. 
Ήταν τo χορευτικό που θα συνόδευε τον Νίκο Γκάνο στο τραγούδι "Thriller". Στον ημιτελικό θα εμφανιζόταν σαν Michael Jackson. O Νίκος Γκάνος όμως, τελικά δεν εμφανίστηκε, γιατί όπως είπε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, είναι άρρωστος.




Στο 11ο live, ήταν η τελευταία φορά που οι κριτές έβαλαν βαθμολογία όπως είπε η Μαρία Μπεκατώρου. Όλη την εβδομάδα που θα ακολουθήσει, οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τηλεφωνικά, τον αστέρα που ξεχώρησαν στο show.

Διαβάστε περισσότερα στο zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...