Έλενα Ακρίτα: Η απάντηση στον Γιάννη Πλούταρχο για τη Χρυσή Αυγή! Γιατί εγκαταλείπει το Twitter;




Δείτε όλα όσα είπε στον Θέμο Αναστασιάδη - Ποια σχόλια την ενόχλησαν στο twitter;






Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη το βράδυ της Δευτέρα, η Έλενα Ακρίτα κλήθηκε να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να σχολιάσει αρνητικά στο Twitter τη δήλωση του Γιάννη Πλούταρχου περί ακραίων κομμάτων.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του Γιάννη Πλούταρχου που είχε πει χαρακτηριστικά: "Μιλάμε για τη φασιστική Χρυσή Αυγή και δεν μιλάμε για τον φασισμό του να σου παίρνουν με το έτσι θέλω τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής! Αυτό τι είναι; Δεν είναι χούντα ή για την ακρίβεια μία καπιταλιστική χούντα; Εγώ προσωπικά τα σλογκανάκια του στυλ «ακραία δεξιά» ή «ακραία αριστερά» που χρησιμοποιούν κάποιοι για να εκφοβίσουν τον κόσμο τα ακούω βερεσέ. Κι εγώ αν αυτά τα κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει. 

Σήμερα κρίνω τις πράξεις των κομμάτων και δεν με ενιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί όπως κουκουλοφόροι ή τραμπούκοι. Ας είναι ο,τι θέλουν. Φτάνει να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο… Μετα λύπης μου στα 3 χρόνια διαπιστώνω ότι η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα μη εφαρμόσιμο από τον άνθρωπο. Είναι ένα έξυπνο ψέμα στημένο που καλύπτει με τρόπο αριστοτεχνικό τη διαφθορά των πολιτικών".

Οι φράσεις αυτές εξόργισαν την Έλενα Ακρίτα, η οποία έγραψε στο Twitter: "Προς Πλούταρχο-Σφακιανάκη: Οταν οι πολιτικοί που βρίζετε τώρα κάνανε κοτζάμ εθνική οικονομία γαρύφαλλα στις πίστες σας ήταν καλοί τότε, ε;".



"Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που κάνει επίθεση στον Γιάννη Πλούταρχο", παρατήρησε ο Θέμος Αναστασιάδης και η δημοσιογράφος και συγγραφέας είπε: "Αυτό που με εκνεύρισε είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κάνει όλοι ψιλοτουμπεκί και τώρα βγαίνουμε... Ο Πλούταρχος έχει δικαίωμα να λέει ότι λέει και κρίνεται, όπως κρίνομαι κι εγώ που τον κρίνω".




Στο μεταξύ, κάποια σχόλια στο twitter για την παρουσία της στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη φαίνεται πως ενόχλησαν πάρα πολύ την Έλενα Ακρίτα, η οποία με το τελευταίο tweet της ενημέρωσε ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο μέσο: "Αρκετά ανέχτηκα. Φεύγω παιδιά! Μη χαλαστούν οι αναμάρτητοι του τουίτερ. Οι υπόλοιποι θα μου λείψετε. Ξέρετε ποιοι είστε. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!".

Είχε προηγήθει tweet follower που έγραφε: "Κράζω την Έλενα Ακρίτα για τις τηλεοπτικές της συναναστροφές, μα δεν ξεχνώ πως πάντα είναι σταράτη κατά Χρυσής Αυγής και υπέρ τρολ vs Φαήλου".


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...