Λαζόπουλος, Ζουγανέλης, Μπουλάς: Πως σχολιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα; Σε ποιους πρότειναν να κάνουν κυβέρνηση;

Τι είπαν για τον Αιμίλιο Λιάτσο; Πως αντέδρασε ο Λάκης Λαζόπουλος όταν του είπαν πως θα πάνε στο κανάλι τον Άδωνι; Τι πρότειναν σε Πρετεντέρη, Τρέμη,Σρόιτερ,Παπαδάκη, και Αυτιά!





"Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος" ήταν σήμερα καλεσμένοι στο "Αλ Τσαντίρι". Στο πλατό της εκπομπής εμφανίστηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης με όπλο και στη συνέχεια ο Σάκης Μπουλας, το αχτύπητο δίδυμο μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο σχολίασε καυστικά την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας!

Δείτε πως εμφανίστηκε στη σκηνή του "Αλ Τσαντίρι"



Το θέμα στο σκετσάκι που ετοίμασαν, αφορούσε αποκλειστικά την πολιτική κατάσταση της χώρας.. Ξεκίνησαν να μιλάνε για τον Τσίπρα και ο Σάκης Μπουλάς τόνισε, "Εντάξει, θα τον βγάλουμε τον Τσίπρα...Μέτα όμως ποιος θα μας κυβερνήσει;"

Ο Λάκης Λαζόπουλος πέταξε μια καταπληκτική ιδέα και οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν να τον συμπαθούν..."Ας βρούμε κάποιον άλλον να μας κυβερνήσει...Ας κυβερνήσει ο Πρεντέρης". Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Σάκη Μπουλά δώσανε σε Πρετεντέρη, Τρέμη, Καμπουράκη, Οικονομέα, Κάψη, Σρόιτερ, Παπαδάκη και Αυτιά από ένα υπουργείο..Και πρότειναν να πάνε οι υπουργοί στα κανάλια και να κάνουν τους δημοσιογράφους...Στον Αlpha το δελτίο θα παρουσιάζει ο Άδωνις κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον ηθοποιό..

Για την απόφαση του Αιμίλιου Λιάτσου να κόψει την "Πρωινή Ενημέρωση" είπαν, "Πως λένε τη λογοκρισία στη Δημοκρατία; Δεοντολογία"

Δείτε το απολαυστικό βίντεο



zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...