Πρεμιέρα για την παράσταση "Τα Βαφτίσια" του Νίκου Μουτσινά

Την πρεμιέρα της έκανε η παράσταση "Τα Βαφτίσια" του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη, στο θέατρο Κιβωτός κι έκλεψε τις εντυπώσεις στο κοινό τηα Αθήνας, μετά την φετινή καλοκαιρινή της περιοδεία.





Μια.... βάφτιση, λοιπόν γίνεται ξανά η αφορμή να αποκαλυφθούν τα μυστικά μιας οικογένειας, με απρόοπτες εξελίξεις.


Η ιστορία της παράστασης, που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Παπατζάλα και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη-Παπατζάλα. Το ζευγάρι μένει με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλα, η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, Μπόρτα Πομόλοβα. Με αφορμή τα βαφτίσια, δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα, τη γυναίκα του Μπία Παπατζάλα αλλά και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας. Τι συμβαίνει όμως όταν μία οικογένεια με πολλά μυστικά συναντιέται ξανά; Ποιες αλήθειες λέγονται που οδηγούν σε απανωτές ανατροπές και κωμικά ξεκατινιάσματα; Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς; Και τελικά το μεγάλο ερώτημα « Θα γίνουν τα βαφτίσια;»



Παίζουν: Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Φωτεινή Ντεμίρη, Αργύρης Αγγέλου, Τζένη Διαγούπη, Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Καρακάση

Η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Νίκου Μουτσινά, τα σκηνικά της Λίας Ασβεστά, τα κοστούμια της Έβελιν Σιούπη, οι φωτισμοί του Περικλή Μαθιέλλη και οι χορογραφίες της Έλενας Γεροδήμου.


Πληροφορίες

ΚΙΒΩΤΟΣ
Πειραιώς 115, Γκάζι
Τηλ.: 210 - 3417000, 210-3427426

Τετάρτη: 20.00. Πέμπτη: 21.15. Παρασκευή: 21.15. Σάββατο:18.15 & 21.15

Διάρκεια 120'

Εισιτήρια
Κανονικό: 18€. Φοιτητικό: 15€. Μαθητικό: 15€. Ανέργων: 15€
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...