Η Ζωή της Άλλης: Το δραματικό τέλος στο τελευταίο επεισόδιο!!!


Ποιό είναι το τέλος της Ζωής της Άλλης και τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο;







Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου θα προβληθεί το τέλος της "Ζωή της Άλλης" με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα. Πώς δίνει η Ξένια τέλος στη ζωή της;

Στο τέλος της σειράσ αποκαλύπτεται ότι δεν ειναι η Ξένια κόρη του Πέτρου, αλλά η Φιλιώ. Ο Ηλιάς φέυγει για πάντα, ένω η Βάσω έρχεται πολύ κοντά με τον γιατρό Ακριτίδη που της έσωσε την ζωή.

Επιτέλους το ημερολόγιο φτάνει στα χέρια του Ανδρόνικου, ενώ η Ελπίδα τα ξαναβρίσκει με τον Χάρη.

Όλες οι απάτες που έχει κάνει ο Σωτήρης αποκαλύπτονται, ενώ η Ξένια οδηγείται στο κρατητήριο μη έχοντας συναίσθηση του τι έχει κάνει. Την ώρα της ανάκρισης η Ξένια βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και παραληρεί ότι θα τους σκοτώσει όλου και θα φ΄θγει στην Ιταλία με τον πατέρα της.

Οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο καιγι'αυτό πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών. Κατά την μεταφορά της όμως η Ξένια κλέβει το περιπολικό, περιπλανιέται στην Αθήνα, ενώ βλέποντας ότι έχει απομέινει μόνη αποφασίζει ότι να δώσει τέλος στη ζωή της παραμονή Χριστουγέννων.

Στο δραματικό τέλος της " Ζωής της Άλλης" την ώρα που στην έπαυλη γιορτάζουν τα γενέθλια της Ελπίδας, η Ξένια δίνει τέλος στη ζωή της στην πισίνα για να μη φέγει ποτέ από το σπίτι αυτό.

Δείτε το trailer του τελευταίου επεισοδίου:


www.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...