Οι 11 ...άτυχες τηλεοπτικές στιγμές του 2011!


Τα απρόοπτα στην ελληνική τηλεόραση είναι πολλά και συμβαίνουν συχνά και με διάφορους τρόπους...









Από τούμπες και ...αποκαλύψεις, μέχρι ατυχήματα ...λεκτικά και μη, όλα τα είχε η τηλεόραση τη χρονιά που πέρασε. Συγκεντρώσαμε έντεκα στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε και τις μοιραζόμαστε μαζί σας!

Σέξι ατύχημα στον αέρα του Made in Star!



Τραυματίστηκε ο Χειμωνέτος από την on - air διπλή τούμπα!



Η Αργυρώ έκοψε το χέρι της και έκαψε τον πλάστη!



Μελέτη - Ποια αποκάλεσε "μαλ...μένη" νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά;



Η ...αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου!



Η Παπαβασιλείου ρίχνει τον καφέ πάνω στην Γερμανού!



Βρέθηκε στο πάτωμα υποψήφια Playmate στο ξεκίνημα του διαγωνισμού



Η τούμπα του Κωστόπουλου που δεν είχαν δείξει οι κάμερες



Νάσος Γουμενίδης: "Στα αρχ.... μου αυτή!"



Πρωινό... ακατάλληλο για ανηλίκους!



Μα, τι συμβαίνει στον Καφέ με την Ελένη;


zappit.gr

Γνωστός παρουσιαστής - μοντέλο συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο!


Δείτε το βίντεο!








Άλλες τρεις συλλήψεις για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για συνέταιρους καφέ μπαρ που λειτουργούσε στη Στοά Μοδιάνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κάτοικοι της περιοχής, ηλικίας 39, 41 και 42 ετών.

Οι οφειλές τους, προς το δημόσιο αγγίζουν συνολικά τις 900.000€! Ένας από τους τρεις μάλιστα εργαζόταν ως παρουσιαστής πρωινής εκπομπής ενώ ήταν και μοντέλο. Το ύψος του χρέους για τον 39χρονο και τον 42χρονο ανέρχεται σε 289.166,86 ευρώ, για τον καθένα και σε 312.144,85 ευρώ για τον 41χρονο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Ο 39χρονος και ο 42χρονος, παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία ενώ για τον 41χρονο, θα οριστεί δικάσιμος από το Εφετείο, καθώς πρόκειται για δικηγόρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


zappit.gr

"Ελεύθερoς κι ωραίος" η νέα σειρά του ΑΝΤ1!!!


Μέτα από 2 χρόνια αναμονής, έρχεται η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 στις 4 Ιανουαρίου..









Ο Σταμάτης (Γιώργος Πυρπασόπουλος) είναι ένας οδηγός ταξί, που έχει πάντα στο φουλ το γκάζι…στην τρέλα! Ανάμεσα στους κεντρικούς δρόμους και τα μικρά στενά της Αθήνας οδηγεί και σκέφτεται… πώς θα ήταν η ζωή του αν ήταν… πλούσιος! Τότε, θα μπορούσε ακόμα και να αγοράσει ένα πολυτελές διαμέρισμα και να το κάνει δώρο στη Λέτα( Ιωάννα Πηλιχού), το πιο όμορφο κορίτσι της γειτονιάς και ο μεγάλος του έρωτας.



Όμως η όρεξη του Σταμάτη για τη Λέτα, σταματάει ξαφνικά, όταν μια μέρα μπαίνει στο ταξί του η Τατιάνα(Θάλεια Ματικά). 'Ομορφη, γλυκιά, αρχοντική με καλή ανατροφή και τρόπους, τον «θαμπώνει» με τα φώτα της και τον βγάζει εκτός πορείας.



Όμως στον δρόμο του, δεν του βρίσκεται μόνο η Τατιάνα, αλλά και ο πρώτος αριθμός του Λαχείου! Τότε τα όνειρα του Σταμάτη γίνονται πραγματικότητα. Αποκτά το σπίτι των ονείρων του, βρίσκει και την Τατιάνα! Η νέα του γειτόνισσα δεν είναι άλλη από την Τατιάνα, η οποία με τονΣταμάτη δίπλα της, σύντομα θα αρχίσει να αναρωτιέται αν ο πρίγκιπάς της θα έχει άλογο ή ταξί…
zappit.gr

Ο Φερεντίνος πετάει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο κεφάλι της Ζαρίφη!


Ο εκνευρισμός που ακολούθησε και οι ...παγωμένοι διάλογοι.









Αρχικά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως το φυστικί σουτιέν μέσα από το λευκό πουκάμισο της Κατερίνας Ζαρίφη. Στη συνέχεια, όταν ακούστηκε το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου, "Απέναντι", η Κατερίνα σηκώθηκε και πέταξε από το τραπέζι το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ. Όταν σηκώθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος να το μαζέψει του ήρθαν στο κεφάλι τα περιοδικά που εκείνη την ώρα πετούσε η Κατερίνα. Τότε, ο παρουσιαστής άρπαξε τη διακόσμηση και την πέταξε με ορμή στο κεφάλι της!

Στο διάστημα που ακολούθησε, ο Χρήστος Φερεντίνος δεν έκρυψε τον εκενυρισμό του, κάθε φορά που τον διέκοπταν όταν μιλούσε. "Πάω να μιλήσω και συνεχίζει να μιλάει!", είπε, για να προκαλέσει την άμεση αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου: "Σιγά ρε συ που σε περιορίσαμε"! Κι ενώ ο Χρήστος προσπαθούσε να στείλει εκτός πλατώ την Κατερίνα, μια ώρα αρχίτερα, η Σίσσυ έκανε έκκληση στην Χριστίνα Πολίτη να γυρίσει πίσω. "Μας έχει κάψει τον εγκέφαλο!" ήταν το σχόλιο της Κατερίνας που ολοκλήρωσε την ωραία ατμόσφαιρα του "Πρωινό ΑΝΤ1".

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Θα συνεχιστεί το 50- 50????


Την αποκάλυψη έκανε η Μαρία Ανδρούτσου! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ









Το zappit.gr συνάντησε την αγαπημένη ηθοποιό στο καμαρίνι του Dancing On Ice λίγο πριν βγεί να χορέψει στον πάγο! Η Μαρία Ανδρούτσου αποκάλυψε για τη συνέχεια του 50 - 50, όμως, όχι για φέτος. Η "Ξανθίππη" της πετυχημένης κωμικής σειρας μίλησε για το φετινό ξαφνικό κόψιμο του σίριαλ, αλλά και για το τι θα γίνει στην εξέλιξή του..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


zappit.gr

Οι ειρωνείες των πρωινών για την Ευγενία Μανωλίδου!!!


Την ...στόλισαν για τις γιορτές!







Η εμφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου στη χθεσινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν πέρασε απαρατήρητη από το "Πρωινό mou". Πριν ακόμα παίξει το βίντεο με τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη της, άρχισαν τα σχόλια και οι ειρωνείες στο πάνελ.

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Ποιος διάσημος ηθοποιός έχει αυτό το σώμα, παρά τα 65 του χρόνια;


Aπίστευτο κι όμως αληθινό!








Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, μπορεί να έγινε πρόσφατα 65 ετών, διατηρεί όμως, ένα καταπληκτικό σώμα -γυμνασμένο και καλλίγραμμο- που λίγοι στην ηλικία του -ή ακόμα και σε μικρότερη ηλικία- διαθέτουν.

Οι κοιλιακοί του εξακολουθούν μέχρι σήμερα να διαγράφονται μέσα από τα T-shirts, ενώ ο ίδιος, αποφάσισε να εμφανιστεί ακόμα και χωρίς αυτό -στην τελευταία του ταινία- αποδεικνύοντας πόσο περήφανος είναι για την εμφάνισή του!

Ο λόγος φυσικά, για τον... Ρόκι Μπαλμπόα, ή καλύτερα... Σιλβέστερ Σταλόνε!



Η μπουτάρα... του Φώτη & της Μαρίας στον Λιάγκα!


Τι δώρα έκαναν ο Φώτης και η Μαρία στους παρουσιαστές της εκπομπής ''Πρωινό mou'';







Το απόγευμα της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή ''Φώτης & Μαρία live'', παρακολουθήσαμε τα δώρα που αποφάσισαν οι δυο παρουσιαστές να προσφέρουν, λόγω ημερών, στους παρουσιαστές του ''Πρωινό mou''.

Στον Γιώργο Λίαγκα λοιπόν, έκαναν δώρο μια... μπουτάρα αρνί!

Δείτε στο βίντεο όλα τα δώρα, αλλά και τις αντιδράσεις των παρουσιαστών σε καθένα από αυτά!


zappit.gr

Το cover του «All I Want for Christmas» που ενθουσίασε την Mariah Carey!


Όταν για 225 ολόκληρες ημέρες είσαι στην θάλασσα, μακριά από την οικογένειά σου και τους φίλους σου και ξαφνικά μαθαίνεις ότι θα κάνεις Χριστούγεννα μαζί τους είναι λογικό να... τρελαθείς!








Το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου «HMS Ocean» μετρά αντίστροφα τις ημέρες καθώς στις 9 Δεκεμβρίου επιστρέφουν στην Μεγάλη Βρετανία.Από την χαρά τους λοιπόν δεν μπορούσαν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια!
Έφτιαξαν ένα βίντεο κλιπ του γνωστού τραγουδιού της Mariah Carey "All I Want for Christmas is you" στο οποίο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!
Το βίντεο μάλιστα το είδε μέχρι και η ίδια η Mariah Carey η οποία έδωσε συγχαρητήρια στο πλήρωμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter!


kokoria.gr

Ποιος αστέρας του Hollywood έδωσε την θέση του στο μετρό; Δείτε το βίντεο...


Mερικές φορές λεπτές τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν πως οι καλοί τρόποι είναι έμφυτοι.








Ο Keanu Reeves όχι μόνο πήρε το μετρό για να μετακινηθεί αλλά όταν μία κυρία μπήκε μέσα τότε εκείνος πολύ ευγενικά και χωρίς καθόλου να το σκεφθεί παραχώρησε την θέση του.

Δείτε το βίντεο...

Επιστρέφουν τα συσσίτια στα σχολεία από το 2012!


Δραστικά μέτρα απέναντι στα κρούσματα ασιτίας των μαθητών που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποφάσισε να πάρει το Υπουργείο Παιδείας, επαναφέροντας στα σχολεία τα μαθητικά συσσίτια.







Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Το Βήμα", οι λεπτοµέρειες του προγράµµατος σχεδιάζονται αυτές τις ηµέρες, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, το υπουργείο θα δίνει κουπόνια στους µαθητές περιοχών µε χαµηλούς οικονοµικούς και κοινωνικούς δείκτες και µε αυτά θα µπορούν να τρώνε στα κυλικεία των σχολείων.


Τα κουπόνια θα είναι των 2 ή 3 ευρώ και με αυτά ένας µαθητής θα µπορεί να φάει ένα σάντουιτς και να πιει έναν χυµό ή γάλα στο σχολείο του.


Αν και αρχικά η δημοσιοποίηση των κρουσμάτων ασιτίας μαθητών σε σχολεία του κέντρου της Αθήνας, που είχαν παρατηρηθεί ήδη από τις αρχές της σχολικής χρονιάς, αντιμετωπίστηκε ως λαϊκισμός, πλέον είναι κοινό μυστικό. Πολλοί εκπαιδευτικοί μιλούν για το φαινόμενο και κάποιοι έχουν δραστηριοποιηθεί σε σχέση με αυτό. Ωστόσο, τώρα το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σε κεντρικό επίπεδο.


Οι δράσεις του υπουργείου Παιδείας θα ενταχθούν στα προγράµµατα των Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ) που αφορούν τη στήριξη περιοχών µε µαθητές που έχουν ανάγκη κοινωνικής και εκπαιδευτικής στήριξης. Ήδη έχουν επιλεγεί νηπιαγωγεία και δηµοτικά στις περιοχές του Ταύρου, της πλατείας Βάθης, των Εξαρχείων, των Κάτω Πατησίων, των Αχαρνών, αλλά και σχολεία σε Μοσχάτο, Νίκαια, Ασπρόπυργο, Ζεφύρι και Αυλώνα για να ενταχθούν στο πρόγραµµα.
tlife.gr

Συννεφιά και ασθενείς βροχές σήμερα – Δείτε τον καιρό της εβδομάδας!


Οι βροχούλες κάνουν την εμφάνισή τους από σήμερα... Δες την πρόγνωση του καιρού για όλη την εβδομάδα!








Αττική
Καιρός: τοπικές νεφώσεις. Από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ
Καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, οι οποίες πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.
Άνεμοι: νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Στα δυτικά από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στη δυτική χώρα.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Καιρός: στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανώς καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το απόγευμα και από τα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 βαθμιαία στα πελάγη 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα ανατολικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Καιρός: αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα θα περιοριστούν το βράδυ στην ανατολική νησιωτική χώρα και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί, βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά δυτικοί, νοτιοδυτικοί 5 με 6, στο Αιγαίο τοπικά 7 και γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία: σε πτώση.
tlife.gr

Κ. Χριστοφόρου: Τι είπε για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν το live;


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στο zappit για τον σοβαρό του τραυματισμό λίγο πριν το live του “Dancing on ice”.





Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του Κυριακάτικου Dancing On Ice, o Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τραυματίστηκε από τη παρτενέρ του Γιώργου Χειμωνέτου και έχασε τις δυνάμεις του. Όταν από την παραγωγή του ζητήθηκε να χορέψει πιο μετά και όχι δεύτερος, ο ίδιος με τη δύναμη και το πείσμα που διαθέτει, δεν το δέχτηκε, με αποτέλεσμα, αμέσως μετά τον χορό του να βρεθεί στο ιατρείο για ενέσεις!

Δείτε το βίντεο:



zappit.gr

Φ. Σκορδά: Ο Γιώργος διαβάζει όλα τα μηνύματα στο κινητό μου!


Τον... έδωσε κανονικά -όπως λέμε στην καθομιλουμένη η Φαίη τον σύζυγό της- σήμερα στο Πρωινό mou, όταν είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας διαβάζει όλα τα γραπτά μηνύματα στο κινητό της.






Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ρώτησαν την καλεσμένη τους ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, αν ζηλεύει και άν ψάχνει το κινητό του αγαπημένου της, επίσης ηθοποιού Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Η Βάσω το αρνήθηκε, αλλά η Φαίη άδραξε ... την ευκαιρία, και είπε ότι ο Γιώργος όχι μόνο διαβάζει όλα τα μηνύματά της, αλλά μετά δεν της λέει ότι της έστειλαν sms με αποτέλεσμα να μην ξέρει ποιος της έστειλε μήνυμα!

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα, το μήνυμα που της έστειλε ο υπεύθυνος γραφείου τύπου του Mega και το οποίο... ποτέ δεν διάβασε, γιατι το είχε είδε "ανοίξει" ο Γιώργος. tlife.gr

Κ.Αγγελίδης στο "ΜΙΛΑ": Η μητέρα μου ήταν 14 χρόνια σε κώμα!!!


Ο παρουσιαστής συγκλόνισε με την εξομολόγηση του για τη μητέρα του που από ένα μικρό ατύχημα, νέκρωσε ο εγκέφαλος της!








Ένα ατύχημα που είχε η μητέρα του Κωνσταντίνου πέφτοντας από μηχανάκι, ήταν η αιτία -μαζί με την αμέλεια των γιατρών- να μείνει για 14 χρόνια σε κώμα από εσωτερική αιμοραγία. Ο παρουσιαστής τότε ήταν 19 χρονών και το κατηγορώ του ακόμα και τώρα είναι για τον κρατικό μηχανισμό, που τότε στην Κέρκυρα δεν κινήθηκε έγκαιρα.

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Τηλεμαραθώνιος στην ΕΡΤ για τη UNICEF!!!


Η ΕΡΤ, όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή της UNICEF διοργανώνει Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για τα φτωχά και υποσιτισμένα παιδιά σε όλο τον κόσμο.








Ο Τηλεμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, από τις 16.00 μέχρι και τα μεσάνυχτα και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, σε όλο τον κόσμο από την ERTworld, διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ στη διεύθυνση www.ert.gr/webtv, ενώ μεγάλο μέρος της βραδιάς θα μεταδοθεί ζωντανά και από την ΕΤ3.

Με σύνθημα «Βοηθάμε τους φτωχούς σε όλο τον κόσμο» και με τη συμμετοχή πολλών επώνυμων καλεσμένων, ο Τηλεμαραθώνιος φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει όλους τους Έλληνες, ώστε να συμβάλουν στη σημαντική αυτή προσπάθεια αλληλεγγύης.

Στα δύο στούντιο του κτιρίου της ΕΡΤ στην Κατεχάκη που θα διατεθούν για τη βραδιά, θα δώσουν το δικό τους «παρών» επιφανείς πανεπιστημιακοί, συγγραφείς, ηθοποιοί, εικαστικοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, τηλεοπτικοί παρουσιαστές και άλλοι επώνυμοι. Μήνυμα θα στείλει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος της Βουλής, καθώς και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δήμαρχοι των μεγάλων Δήμων της Αττικής.

Στο μουσικό μέρος της βραδιάς θα συμμετάσχουν ο Χρήστος Νικολόπουλος με την ορχήστρα του, η Φωτεινή Δάρα, ο Στέλιος και ο Άγγελος Διονυσίου με την ορχήστρα τους, η Μελίνα Ασλανίδου, η Γιώτα Νέγκα, το συγκρότημα «Εν Καρδία», η Χρύσπα, καθώς επίσης και οι χορωδίες του Σπύρου Λάμπρου και του Δημήτρη Τυπάλδου. Στο πιάνο θα συνοδεύει τους προσκεκλημένους ερμηνευτές καθ' όλη τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου ο συνθέτης Στέφανος Κόκκαλης, ο οποίος και συνέθεσε ένα τραγούδι ειδικά για τη φετινή διοργάνωση. Τηλεφωνικά θα παρέμβει η Νανά Μούσχουρη.

Τον Τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν (κατά σειρά) οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Μαρία Σαράφογλου, Λένα Αρώνη, Μαριλένα Κατσίμη, Δώρα Αναγνωστοπούλου, Μάριον Μιχελιδάκη, Κώστας Αρβανίτης, Νίκος Αγγελίδης και Προκόπης Δούκας. Από τα στούντιο θα περάσουν παιδιά από πολλά σχολεία που φιλοξενούν τον κουμπαρά της Unicef, καθώς και εκπρόσωποι από τα μαιευτήρια «ΡΕΑ», «ΙΑΣΩ» και «ΓΑΙΑ» και το Θέατρο Μπάντμιντον.

Κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου, θα υπάρξει σύνδεση στις 17.00 με την εκπομπή του Δεύτερου Πρόγραμματος της ΕΡΑ «Ροκ συναναστροφές» με τον Πάνο Χρυσοστόμου, καθώς και με την εκπομπή του Πέτρου Αδάμ στο KOSMOS 93,6 μία ώρα αργότερα. Επίσης, θα γίνουν συνδέσεις με όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και πολλούς ραδιοσταθμούς σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις, καθώς και απευθείας συνδέσεις με τις ζωντανές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών. Απευθείας σύνδεση θα γίνει επίσης με τον κινηματογράφο «Village Cinemas» (εμπορικό πολυκατάστημα «Τhe Mall Athens»), όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Νήσος 2» και θα προσφέρει στη UNICEF 0,50 ευρώ από κάθε εισιτήριο, την πρώτη ημέρα προβολής της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Παράλληλα, η Ελληνική Επιτροπή της UNICEF διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος με την βοήθεια των Δήμων Ιλίου, Περάματος και Αγίας Βαρβάρας εμβολιασμούς για τα ανεμβολίαστα παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, που ζουν στις συγκεκριμένες περιοχές. Μέσα από αυτή τη δράση, περισσότερα από 300 παιδιά θα εμβολιαστούν και θα αποκτήσουν βιβλιάριο υγείας για να μπορέσουν να εγγραφούν στα δημόσια σχολεία της χώρας μας.

Την ημέρα του Τηλεμαραθωνίου (Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, στον αριθμό 211 1041 000, που θα λειτουργήσει ειδικά για τις ανάγκες της βραδιάς.

Κάθε χρόνιο έξι εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν από πείνα. Τα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά. Η πείνα δεν έχει πρόσωπο, δεν έχει χρώμα, δεν έχει πατρίδα. Είναι παντού η ίδια και έχει παντού το ίδιο αποτέλεσμα: τον θάνατο. Οι χώρες του πολιτισμένου κόσμου δεν μπορούν πλέον να κλείνουν τα μάτια στο πρόβλημα. Πρέπει και μπορούν να βοηθήσουν.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση, που μαστίζει τις αναπτυγμένες χώρες έχει πολύ πιο σοβαρές επεκτάσεις και συνέπειες στις χώρες του Τρίτου κόσμου. Εκεί οι στρατιές των πεινασμένων μεγαλώνουν και τα θύματα της πείνας αυξάνονται. Η ανθρωπιστική βοήθεια και η αλληλεγγύη στις χώρες αυτές είναι πλέον ζωτικής σημασίας.

Το ''Δέστε τους'' σε σύνδεση με τον Τηλεμαραθώνιο!


O ALPHA βοηθάει το έργο του Τηλεμαραθωνίου...






Άλλωστε ειδικά αυτές τις γιορτινές και ταυτόχρονα, δύσκολες ημέρες είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος. Έτσι, κατά τη διάρκεια της σημερινής τους εκπομπής, η Μαρία και ο Νίκος συνδέθηκαν με την κρατική τηλεόραση και τη Μαρία Σαράφογλου.

Δείτε το βίντεο:


zappit.gr

Η Ε. Μενεγάκη βγήκε τελείως αμακιγιάριστη στην εκπομπή της!


Η Ελένη κατά τη διάρκεια διαλείμματος ξεβάφτηκε...








...και στη συνέχεια εμφανίστηκε στην εκπομπή εντελώς αμακιγιάριστη.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να κάνει ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό στο πρόσωπό της από τα καλλυντικά -άλλωστε έχει φυσική ομορφιά- και να αφεθεί στα χέρια του μακιγιέρ, Δημήτρη Δημητρούλη.

Δείτε το βίντεο με την Ελένη πριν και μετά το μακιγιάζ:



zappit.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...