Χατζηνικολάου:Το ALTER κινδυνεύει να χάσει και την συχνότητα!!!


Ιδιαίτερα αρνητικές είναι οι προοπτικές ανεύρεσης λύσης στο ALTER...







Όπως όλα δείχνουν διανύουμε την τελευταία εβδομάδα μετάδοσης προγράμματος από το πολύπαθο κανάλι του Μπουρναζίου. Προγράμματος- κονσέρβας γιατί το ζωντανό πρόγραμμα έχει σταματήσει από την Μεγάλη Εβδομάδα μετά την επίσχεση εργασίας που αποφάσισαν οι 700 εργαζόμενοι του σταθμού.

Σήμερα το πρωί ο Νίκος Χατζηνικολάου από τον "αέρα" του Real Fm μίλησε, απευθυνόμενος κυρίως στους συναδέλφους του τεχνικούς και δημοσιογράφους, για την πιθανότητα να χάσει το κανάλι και την συχνότητα που είναι το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο καθώς, όπως εξήγησε, εάν ένα κανάλι δεν μεταδίδει τουλάχιστον μια ώρα ειδησεογραφικού προγράμματος ημερησίως απειλείται με άμεση ανάκληση της άδειάς του.

Την ίδια στιγμή τα νέα από τις διαπραγματεύσεις των μετόχων με τις τράπεζες μόνο καλά δεν είναι. Μπορεί σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάνου Σόμπολου στην γενική συνέλευση των δημοσιογράφων οι κύριοι Γιαννίκος και Κουρής να υποστήριξαν πως η Πειραιώς έχει επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο ισχυρός άνδρας του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος Μιχάλης Σάλλας δεν φαίνεται διατεθειμένος να υπαναχωρήσει βλέποντας τα συσσωρευμένα χρέη της "Ελεύθερης Τηλεόρασης Α.Ε".

Απ' την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας Βγενόπουλος από πλευράς MIG θέλει να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα και στο τραπέζι έπεσε το σενάριο η Marfin να επαναχρηματοδοτήσει μονομερώς το χρέος- κάτι μάλλον απίθανο.

Το ποσό που απαιτείται μόνο για να ξαναβγεί το κανάλι στον "αέρα" είναι έξι εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή τα δεδουλευμένα των εργαζομένων που δεν κάνουν βήμα πίσω εάν δεν εξοφληθούν όλα τα χρωστούμενα. Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό σε μετρητά πόσο μάλλον στις σημερινές συνθήκες της πολλή περιορισμένης ρευστότητας σε μετρητό της αγοράς.
zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...