Η ζωή της άλλης σταθερά prime... στο prime time!!!



Όσο ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Ξένια, τόσο το μεγάλο κανάλι θα χτυπάει κόκκινο στην τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.






Τι γίνεται με την Ξένια; Θα δολοπλοκήσει πάλι, πριν αποκαλυφθεί; Το ερώτημα που ταλανίζει τους τηλεθατές του δημοφιλούς σήριαλ "Η ζωή της Άλλης" (Mega) αποτυπώνεται στο ποσοστό του 42,1% (μ.ο.) που σημείωσε το χτεσινό επεισόδιο. Την ίδια ώρα (21:00-22:00), οι πλάκες που σκαρώνουν οι γόηδες του Ant1 ("Πλάκα κάνεις") συγκέντρωσαν τηλεθέαση σε ποσοστό 15,8 % (μ.ο), ενώ την ίδια ώρα η σάλτσα του "Botrini's Project"(Alpha) μάλλον... έκοψε, με το 10,7% (μ.ο) των τηλεθεατών συγκεντρωμένο στην... κουζίνα του.

Το τέταρτο (21:45- 22:00) που η "Ζωή" παραδίδει σκυτάλη στη... παρέα του "50-50" άγγιξε το 52,1%, με ένα ακόμα σπαρταριστό επεισόδιο της σειράς να συμπληρώνει ποσοστό τηλεθέασης 37,8% (μ.ο), διατηρώντας σταθερά πρώτο το Mega στο prime time.

Την ίδια στιγμή (21:45) ξεκινούσε στη ΝΕΤ o ποδοσφαιρικός αγώνας Champions League ανάμεσα στην Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκοράρωντας τελικά 18,1% (μ.ο), ενώ τα... βήματα ("Steps") του Ant1 παρέδωσαν με ποσοστό 10,8%, στους Αρβύλα που κατάφεραν να συγκεντρώσουν πίσω τους "χαμένους" τηλεθεατές σημειώνοντας 25,8% (μ.ο.).

Ένα τέταρτο νωρίτερα από το "Ράδιο Αρβύλα" (στις 22:45) ωστόσο έκανε πρεμιέρα... από την αρχή στο Alter, η Αννίτα Πάνια και το "Είσοδος Ελέυθερη" καταφέρνοντας να φέρουν κοντά τους το 12,2% (μ.ο.) των τηλεθατών, ουσιαστικά κερδίζοντας μεγαλύτερα μερίδια αμέσως μετά τη λήξη των Αρβύλα. "Σπίτι απ' την αρχή" και "Οικογενειακές ιστορίες" στον Alpha συρρικνώθηκαν στις συμπληγάδες του 22:00-23:00 συμπληρώνοντας κατά μέσο όρο και οι δύο ένα 8,2%.
zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...