Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου έγινε πρόταση για το Greek Idol»!!!


Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Θέμη Γεωργαντά- απόσπασμά της προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη»- η Νατάσσα Θεοδωρίδου μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του Greek Idol.





Συγκεκριμένα η 40χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Μου έγινε η πρόταση για το Greek Idol. Με πήρε ένας Γερμανός, μιλήσαμε στα Αγγλικά, αλλά σαφώς όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν προχώρησε η συνεργασία»



Στη συνέχεια η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τη μοναδική γυναίκα της κριτικής επιτροπής του show, την Έλλη Κοκκίνου: «Η Έλλη μου αρέσει πολύ. Η στάση της είναι πολύ ωραία. Έχει μια φίνα στάση, λέει αυτό που πρέπει να πει με χιούμορ. Μʼ αρέσει πολύ. Γενικά μου αρέσει η Έλλη»



Η διάσημη τραγουδίστρια μάλιστα, που διαθέτει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε ποτέ στο “Dancing With The Stars”, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θυμάσαι μια ταινία με τη Βλαχοπούλου που χόρευε σε ένα χαρέμι και μάλιστα ακουγόταν και η περίφημη ατάκα “Τράβα μαλλί”; Φαντάσου κάτι τέτοιο» σχολιάζοντας τις επιδόσεις της στο χορό.
.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...