Ευγενία Μανωλίδου: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα!!!


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ευγενία Μανωλίδου αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα αλλά και στην επίσκεψη του Γιώργου Γεωργίου στην εκπομπή της πριν από λίγες μέρες.




Έχοντας λοιπόν ακούσει τον Γιώργο Λιάγκα να λέει μέσα από την εκπομπή του το πρωί της Δευτέρας ότι «οι τηλεθεατές της εκπομπής της θα γνωρίζονται μεταξύ τους», η Ευγενία δήλωσε: «Δεν στενοχωρήθηκα με το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος, άλλωστε τέτοια σχόλια τʼ ακούω κι από άλλους συνέχεια. Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν ειρωνικά σχόλια, ας τα κάνουν, δεν θα τα κρίνω εγώ αλλά ο κόσμος».



Όσο για την επίσκεψη του Γιώργου Γεωργίου στο στούντιο της εκπομπής, δεδομένου ότι είναι ένας από εκείνους που της έχει επιτεθεί κι έχει μιλήσει με τα πιο σκληρά λόγια για την ίδια, είπε: «Δεν ήταν δική μου επιλογή να τον καλέσω, αλλά της παραγωγής. Μόλις μου το ανακοίνωσαν, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πω ότι δεν πρόκειται να έρθει. Αλλά τελικά ήρθε και χάρηκα πολύ γιʼ αυτό. Νομίζω πάντως ότι οι άνθρωποι που τελικά σε βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στην τηλεόραση, δεν νομίζω ότι με βρίζουν και όταν πάνε σπίτι τους. Κατά βάθος δεν τα εννοούν αυτά που λένε».
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...