Γρίφος η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σάντος!!!


Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Φερνάντο Σάντος στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας πριν το φιλικό της Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Πολωνία.





Παρουσία περίπου 100 φίλων της «γαλανόλευκης», ο Πορτογάλος προπονητής ανακάτεψε την τράπουλα, αφού στο δίτερμα που έγινε στα 3/4 του γηπέδου παρέταξε δεκάδες (!) με συνθέσεις που δύσκολα θα παρουσιαστούν στο ματς με τους Πολωνούς.

Τη μία ομάδα αποτελούσαν οι Χαλκιάς, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Λαγός, Τοροσίδης, Κονέ, Καραγκούνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου, ενώ τη δεύτερη οι Τζόρβας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Τζαβέλλας, Καφές, Μανιάτογλου (μεταφραστής Φερνάντο Σάντος), Σαμαράς, Φετφατζίδης και Λυμπερόπουλος.

Στο τέλος της προπόνησης, που διήρκεσε περίπου 55 λεπτά, οι παίκτες της Εθνικής έκαναν εκτελέσεις φάουλ πάνω από τεχνητό τείχος. Αυτοί που δοκίμασαν το πόδι τους ήταν οι Κονέ, Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Νίνης, Σαμαράς, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος και Μήτρογλου.

Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις των ανθρώπων της ΕΠΟ κάνουν λόγο για περίπου 8-10 χιλιάδες φιλάθλους στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τρίτης. Τα εισιτήρια, που τιμώνται 10, 15 και 20 ευρώ, θα είναι στην κυκλοφορία από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα (21:30). Αξίζει να σημειωθεί πως στις κερκίδες αναμένονται και περίπου 1.500 Πολωνοί φίλαθλοι, από τη μεγάλη πολωνική κοινότητα στην Ελλάδα.
sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...