H AGB έριξε... πόρτα στην Ευγενία; Ποιες ήταν οι επιδόσεις της πρεμιέρας του "Dancing Daily" ;;;

Βουτιά στα... βαθιά ! Βουτιά στα βαθιά τηλεοπτικά νερά ήταν η χθεσινή για την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία βρέθηκε να κολυμπά στα... άπατα της απογευματινής και... διακεκαυμένης ζώνης του 7.00 με 8.00 το απόγευμα, στον ΑΝΤ1.

Ναι, η Ευγενία τόλμησε να αναλάβει για πρώτη φορά την δική της, κατά δική της εκπομπή, μπαίνοντας σε μία ζώνη η οποία μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί από πλευράς ανταγωνισμού και ποσοστών τηλεθέασης. Η Ευγενία αποφάσισε να πάρει το βάπτισμα του πυρός, λέγοντας το "ναι" σε μία εκπομπή που βγαίνει στον αέρα από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι και τις 8.00 ,ώρα κατά την διάρκεια της οποίας έχουν "φιλοξενηθεί" και έχουν "καεί", καν και καν έμπειρα, τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ναι, η Ευγενία έπεσε με πάθος στην μάχη για τα μάτια της... AGB και τώρα το μόνο που απομένει να δούμε, είναι το κατά πόσο στην πρεμιέρα της φόρεσε τελικά... "μπρατσάκια" και τα κατάφερε να επιπλεύσει, όπως επίσης θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κι από εδώ και στο εξής, το πόσο θα αντέξει σε αυτή την ζώνη και με τί επιδόσεις !

Η Ευγενία ,λοοιπόν, όχι δεν τα κατάφερε να μην παρασυρθεί εκεί στα... βαθιά της AGB και λίγο έλειψε να "πνιγεί" ,μιας και τα τεράστια κύματα της "Εδέμ", ήρθαν και την "πλάκωσαν" ,χωρίς να της αφήνουν περιθώρια να σημειώσει έστω και διψήφιο νούμερο, στους πίνακες τηλεθέασης ! Με άλλα λόγια ; Το "Dancing Daily" έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 9,6%, την ίδια ώρα που το "τέρας" της "Εδέμ" χτυπούσε 46,9% και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, 17,1%.

Αουτς, πόνεσε αυτή η πρεμιέρα...
tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...