Μη διστάζετε!!! Φέρτε τις απόκριες στο.....κρεβάτι σας!!!!

Γιατί να γιορτάζεις τις αποκριές μόνο στα πάρτι μασκέ και τα καρναβάλια. Ευκαιρία να παρτάρεις και στο κρεβάτι σου και να εκπληρώσεις τις φαντασιώσεις σου...

Αστυνομικίνα

Βάλε μας χειροπέδες και κάνε μας ότι θες. Η Kambucha μας δείχνει τη δική της εκδοχή για στολή αστυνομικού με κοντή φούστα, δερμάτινα γάντια, κλομπ, ζαρτιέρες και μπότες. Το βίντεο θα σταλεί και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης μπας και δούμε άσπρη μέρα!

Τζέιν

Όπως λέμε Ταρζάν και Τζέιν! Η βασίλισσα της ζούγκλας είναι η Kalie και φοράει μόνο ένα set εσωρούχων animal print. Είναι και στο πνεύμα της οικονομικής ύφεσης! Το σετάκι το παίρνεις με 20 γιούρο και πολλά λέμε.

Οδηγός αγώνων

Μάλλον δεν το πέτυχε ακριβώς. Αλλά, who cares? H Alexxx καταφέρνει να μας βάλει στο πνεύμα της αποκριάς βγάζοντας τη στολή της και όχι φορώντας τη!

Διάβολος

Με διαφορά το πιο σέξι ever! Στολή vinyl κολλητή σε κόκκινο χρώμα για τη Jessica Lapin με κερατάκια και ουρά. Ένας κανονικός έκπτωτος άγγελος. Μη ψάξεις στα αποκριάτικα. Πήγαινε κατευθείαν σε sex shop!

Σέξι Ναυτάκι

Τέτοιους ναύτες να έχεις στο πλήρωμα και δε σε νοιάζουν οι φουρτούνες! Μινιμάλ στολή με τα απολύτως απαραίτητα. Η do it yourself έκδοση περιλαμβάνει. Άσπρο bottom μπικίνι, μπλε top και άσπρο καπελάκι. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.


www.enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...