Σουτιέν Έκτακτης Ανάγκης!!!

Η Ουκρανή ερευνήτρια Έλενα Μπόνταρ πρόσφατα παρουσίασε το "σουτιέν έκτακτης ανάγκης",το οποίο εκτός από την γνωστή σε όλους χρήση μπορεί να μετατραπεί και σε μάσκα για την πρόστασία μας από διάσημες θανατηφόρες επιθέσεις όπως είναι οι χημικές ή οι βιολογικές.

Είναι ένα κανονικό σουτιέν το οποίο βέβαια μπορεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να χωριστεί σε 2 κομμάτια και να δημιουργηθούν 2 μάσκες προσώπου. Είναι φτιαγμένο από ειδικό υλικό που μπορεί να φιλτράρει τις επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες. Σύμφωνα με την εφευρέτη, δεν έχει σημασία το μέγεθος του στήθους που έχει η κάθε κυρία καθώς οι μάσκες είναι πλήρως ρυθμιζόμενες να σφραγιστούν στο ίδιο επίπεδο προστασίας.
Η παρουσίαση έγινε χθες βράδυ στο μουσείο του ΜΙΤ στη Μασαχουσέτη, όπου με τη βοήθεια της Έλενα 2 εθελοντές χρησιμοποίησαν το σουτιέν ως μάσκα αφού πρώτα το ξεκούμπωσαν με μια απλή κίνηση.


Ιδέα για τη δημιουργία του σουτιέν έκτακτης ανάγκης ήταν η πυρηνική καταστροφή του Τσερνομπίλ το 1986.
Μετά την επίδειξη η ιδία τόνισε "Αν οι άνθρωποι στο Τσερνομπίλ είχαν μια φτηνή και εύκολα διαθέσιμη μάσκα αερίων κατά τις πρώτες ώρες μετά την καταστροφή μπορεί να είχαν αποφύγει να αναπνεύσουν το ιώδιο-131, το οποίο προκαλεί ασθένειες".
Σύντομα αναμένεται να δημιουργηθεί μια συσκευή για άνδρες καθώς είναι δύσκολο να κυκλοφορούμε όλοι με ένα κόκκινο σουτιέν στο δρόμο περιμένοντας τον βιολογικό πόλεμο…

Άρα, και οι γυναίκες θα επιβιώσουν σε πυρηνική καταστροφή!!!!!!!
Πηγή:paraxenagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...